Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 147.

• Μηνύματα SMS

sharkimi - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

χρήση gsm αλφάβητου εννοείς;χθες κάποια στιγμή πού δοκίμασα να ξαναστείλω σε άλλον αριθμό έστειλε αλλά η παράδοση δινόταν μετά απο 1 λεπτό περίπου. Μήπως παίζει ρόλο που είχα αποσυνδεθεί απο τον mi λογαριασμό;

• Μηνύματα SMS

Μήνυμα

Καλημέρα!Ναι στα ελληνικά στέλνω.

• Μηνύματα SMS

Μήνυμα

γεια σας παιδιά εδώ και 2-3 μέρες έχω το εξής πρόβλημα. όταν στέλνω μνμ πάνω από 5-6 σειρές δεν παίρνω αναφορά ούτε και ο παραλήπτης μνμ. εχω πολλά μνμτα στην συνομιλία. όταν στείλω μικρο μνμ δουλεύει κανονικά. με 9.0.5.0 stable είμαι.Τι στο καλό φταίει;

• Καλημέρα παίδες!Είναι αποδεδειγμένο οτι ο 625 είναι λιγότερο ενεργοβόρος.Εμένα η γνώμη μου είναι να μην ασχολείστε με τα sot.Η χρήση του καθενός είναι διαφορετική σύμφωνα με τις ανάγκες του.Το θέμα είναι ποσό χρηστικό είναι στον καθέναν μας.Εγώ χωρίς να κοιταζω sot σύμφωνα με την χρήση που κάνω δεν με έχει αφήσει ποτέ πριν την δεύτερη μέρα Αναμφίβολα είναι ένα από τα καλύτερα smartphones απο πλευράς μπαταρίας.Αλλοι λένε οτι η miui 9 καταναλώνει πιο πολύ,αν ισχύει σίγουρα θα υπάρξουν βελτιώσεις.Ά…

• Redmi note 4X Miui 9

Μήνυμα

Τι να κάνουμε...η xiaomi με αυτό το μοντέλο έκλεισε σπίτια...ΧΙ χι χι...!!Πέρασα και σήμερα την 9..Το είχα βγάλει απο την φόρτιση 2:45 το μέσημερι με 94% έκανα λήψη και εγκατάσταση και από εκεινη6την ώρα το σκαλίζω αρκετά συν τηλέφωνα και μηνύματα και είμαι το στο 82%!

• Τον μόνο ενδοιασμό που είχα ήταν η διαρκεία της μπαταρίας αλλά βλέπω οτι τα πηγαίνει σούπερ.Οπότε η αναβάθμιση είναι μονόδρομος!

• Σκέψου να μην το χρησιμοποιούσες κιόλας...2 εβδομάδες θα σε έβγαζε!!Γεια σου redmi με τα ωραία σου!!Τελικά να περάσω miui 9;;

• Έγινε φίλε μου θα το κοιταξω. Σε ευχαριστώ!

• Συγγνώμη,τι είναι τα init.d scripts;Έχω την εντύπωση ότι αν είναι απενεργοποιημένα τα έγγραφα,όταν μου έρχεται sms δεν έχω ειδοποίηση στην οθόνη κλειδώματος.

• Ρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε για κάτι που μου φαίνεται περίεργο .Όταν κλείνω την συσκευή η όταν κάνω επανεκκίνηση μου απενεργοποιείται η εφαρμογή "έγγραφα" και πρέπει να πάω να την ενεργοποιήσω.Επίσης πηγαίνοντας παρακάτω στις εφαρμογές είναι απενεργοποιημένο το "Android System WebView" στο οποίο πατάω ενεργοποίηση και δεν κάνει τιποτε.Τι να κάνω; Είμαι με 8.5.8.0 stable.

• Και όχι μόνο σε μπαταρία!!Είναι καλό όλο το πακέτο!!Τι λέει η miui 9;;

• Φίλε μου συμφωνώ με όσα λες παραπάνω.Εγώ δεν είπα ότι έγραφα πολλαπλά sms 160 χαρακτήρων.Απλά έστελνα πολλά μηνύματα τα οποία προφανώς έσπαγαν αλλλά δεν υπήρχε κάποιος περιορισμός. Δηλαδή μπορούσα να γράψω ας πούμε 12 μηνύματα με emoji χωρίς να μετατρέπετε σε mms. τώρα νομίζω ότι με τα τα 5-6 μηνύματα σε γυρίζει σε mms.απλά είναι πολύ περιορισμένο,αυτό με ενοχλεί.

• Η προηγούμενη συσκευή μου ήταν ενα xperia z με android 5.1.1 έστελνα πολλά μηνύματα με emoji χωρίς να μετατρέπεται σε mms.Θυμάμαι ότι κάπου είχα αλλάξει μια ρύθμιση που δεν είχε περιορισμό και έστελνε κανονικά χωρίς να με χρεώνει mms.Με χρεωνε κανονικά sms. Μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά συνέβαινε.

• Καλημέρα!ΔΕν υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή μηνυμάτων εκτός της στοκ που να μπορεί να λειτουργεί κανονικά σε μεγάλα μηνύματα με emoji κλπ;;Δεν βολεύει καθόλου αυτή η επιλογή.Ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα με άλλες συσκευές.Μήπως έχει γίνει κάποια διόρθωση στην miui 9;Παίζει ρόλο που αφαίρεσα τον ορθογραφικό έλεγχο(υπογράμμιση με κόκκινη γραμμή);

• Καλησπέρα στην παρέα.Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Επειδή θέλω να στέλνω κάποιες φορές μεγάλα μηνύματα ενεργοποιώ το gsm αλφάβητο που υπάρχει στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων Πρόσθετες ρυθμίσεις-χρήση gsm αλφάβητου. όμως με αυτή την επιλογή αν στέλνω emoji ο παραλήπτης δεν τα παίρνει,δεν του εμφανίζει τα emoji.Τα εμφανίζει μόνο αν ξετσεκάρω το gsm αλφάβητο. υπάρχει κάποια λύση;Είμαι με 8.5.8.0.

• Και εγώ παιχνίδια δεν παίζω.internet,κανα βίντεο τηλέφωνα και μηνύματα.Εχω την 8 ακόμη και με βγάζει 2 μέρες πολύ άνετα.Πιστέυω να έχω την ίδια απόδοση και με την 9.Από ταχύτητα σε βιντεάκια που έχω δει φαίνεται πιο γρήγορη η 9.Θα φανεί στην πράξη.

• Ευχαριστώ φίλε μου.Πήγα να κάνω την αναβάθμιση το μεσημέρι και κάπου μπήκα και διάβασα και με αυτά που έλεγαν τρόμαξα,έλεγαν ότι πέφτει 2 φορές πιο γρήγορα.Μια χαρά είσαι με αυτή την μπαταρία απο 8μιση το πρωί.Μάλλον πολύ καλά.

• Καλησπέρα παιδιά!Χρησιμοποιεί κάνεις miui 9 stable;Η μπαταρία τι λέει,γιατί διαβάζω αρκετά αρνητικά και ότι πέφτει γρήγορα.Καμία σχέση με miui 8..

• Redmi note 4X Miui 9

Μήνυμα

Καλησπέρα και σε εσένα φίλε μου!Ρωτάω μήπως έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα.πιο πολύ για την διαχείριση της μπαταρίας με ενδιαφέρει.Με την 8 είμαι μια χαρά, με την χρήση που κάνω με βγάζει 2μιση μέρες άνετα.Είναι πιο γρήγορη η 9;Ξέρεις αν υποστηρίζει face lock; =============== Νοε 9th 2017, 9:40pm =============== Καλησπέρα παιδιά!Έχουμε εντυπώσεις από miui 9.Mου ήρθε ενημέρωση αλλά δεν την έκανα.

• Καλημέρα.Φίλε μου,θέλω να βγαίνει αυτό το μικρό αναδυόμενο παράθυρο να βγαίνει όταν είμαι σε οποιαδήποτε ανοιχτή εφαρμογή αλλά μάλλον δεν υπάρχει η δυνατότητα.