Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-147 από 147.

• Πως μοιάζει το MIUI σας ?

sharkimi - - Themes Store

Μήνυμα

Πολύ καλή ακούγεται αυτή η επιλογή!Απλά έχω ένα θέμα με τα μεγάλα εικονίδια!Και τα stock πιο μικρά να ήταν δεν θα με πείραζε..όπως του φίλου παραπάνω που είναι developer ας πούμε!

• Πως μοιάζει το MIUI σας ?

sharkimi - - Themes Store

Μήνυμα

και όλα αυτά θα τα βρίσκω απο τα έτοιμα themes του τηλεφώνου ή και αππ το playstore;;

• ΑΓΟΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 4X

sharkimi - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Ευχαριστώ!Ανυπομονώ να το παραλλάβω στα χέρια μου! Με αλλαγή κάποιου themes δεν έχουν την δυνατότητα αλλαγής;;Είμαι νέος ακόμη για να ασχοληθώ με rom...

Μήνυμα

Φίλε μου καλό φαίνεται το mi A1(για μπαταρία δεν ξέρω) αλλά μου φαίνεται καλύτερο το miui. =============== Οκτ 17th 2017, 9:21pm =============== παίδες κάτι ακόμη.τα εικονίδια μου φαίνονται κάπως μεγάλα(αρκετά μεγάλα)πως γίνεται να τα μικρήνουμαι??

Μήνυμα

Και η αυτονομία παίζει μεγάλο ρόλο.δεν θέλω να είμαι έναν φορτιστή στην πρίζα συνέχεια.σε αρκετά βίντεο που έχω δει συναγωνίζεται στα ίσα τηλέφωνα μεγαλύτερης άξιας "γνωστών εταιριών'

Μήνυμα

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις γρήγορες απαντήσεις. έχω διαβάσει αρκετά καλά σχόλια για το συγκεκριμένο τηλέφωνο. τα τελευταία χρονιά(6-7)χρησιμοποιούσα sony άλλα τα βαρέθηκα.όλο τα ίδια και τα ίδια.σκέφτομαι για το redmi note 4x 4/64 snapdragon..η γνώμη σας με ενδιαφέρει πολύ.

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια στους δημιουργούς της υπέροχης σελίδας! Εντός ημερών θα είμαι και εγώ κάτοχος συσκευής χxiaomi redmi note 4x.θα αγοραστεί από κατάστημα που συνεργάζεται ο επίσημος διανομέας(info quest)..H αλήθεια είναι ότι διαβάζοντας περί ROM,OTA,UPDATES κ.α μπερδεύτηκα λίγο. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: θα μου έρχονται οι ενημερώσεις(αυτές που θα βγάζει η xiaomi επίσημα);; χρειάζεται να κάνω κάτι μόνος μου χειροκίνητα από τις ROM ας πούμε που υπάρχουν στην σελίδα;…