Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 162.
-
Καλησπέρα, το 9S ξαφνικά από χθές μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα, όταν πατάω ένα εικονίδιο για να ανοίξω κάποια εφαρμογή (gmail πχ) την ανοίγει και την κλείνει αμέσως. Όταν κάνω στην συγκεκριμένη εφαρμογή "ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ" συνέρχεται για λίγο αλλά μετά το ξανακάνει... Δεν το κάνει σε όλες τις εφαρμογές αλλά σε κάποιες. Φοράει την 12.0.3 Επανεκκινήσεις έχω κάνει αρκετές αλλά τίποτα. Και κάτι άλλο , σε κάθε επανεκκίνηση έπρεπε να περνάω τα widgets από την αρχή. Όλα αυτά εντελώς ξαφ…
-
MIUI 12 9S
ΜήνυμαΜόλις την πέρασα κι εγώ. Καλή!!!
-
Παράθεση από cabdik: “Παράθεση από geoanto555: “Από μεταχειρισμένο ήταν αλλά έδειχνε πολύ καλή. Τωρα βεβαια το έχω παρατήσει κανα χρόνο οπότε δεν ξέρω τι κάνει. Ευκαιρία να το φορτίσω. ” τωρα τελευταια, με ποια συσκευη .."παιζεις"...??? κανα Redmi Note 9S εχει πεσει στα χερια σου...?? το καλοβλεπω για αντικαταστατη..........του PRO ” Με το 9S 6/128 αντικατέστησα κι εγώ το Pro , μπορώ να σου πω ότι είναι αρκετά καλό τηλέφωνο!!!
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67067/
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66896/
-
Παράθεση από vasileios13: “Παράθεση από cabdik: “Παράθεση από nemesisrty: “ΥΓ παντως, οσο και να μην θελω να το αποχωριστω, καποια στιγμη νομιζω οτι πρεπει να προχωρησω σε αγορα νεου, καθως η τεχνολογια προχωραει, και καποια πραγματα ειτε σταματανε να υποστηριζονται, ειτε βγαινουν νεες τεχνολογιες για τις οποιες, οι συσκευες μας δεν ειχαν υποδομη τεχνικα. ” Εγώ θα το κρατήσω για δεύτερη συσκευή,ξεκίνησε και η μπαταρία από Κίνα. ” ” Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω , δεν μου πάει η καρδιά να το παροπλ…
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66376/
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66111/
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65972/ 1
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65666/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65667/
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65159/ 2