Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 162.
-
Πρόβλημα με το mi cloud
ΜήνυμαΈκανα εκκαθάριση δεδομένων αλλά κάνει τα ίδια , ανοίγει η εφαρμογή για ένα δευτερόλεπτο και μετά μου πετάει το παράθυρο που ανέβασα.
-
Πρόβλημα με το mi cloud
ΜήνυμαΚαλησπέρα, Μετά απο αναβάθμιση στην XTRV 8-11-22 δεν μπορώ να μπω στο mi cloud λογαριαμό ουτέ και να κάνω συγχρονισμό απο τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου , μου πετάει το παρακάτω μήνυμα: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59815/ Αν μπω όμως απο τον chrome του τηλεφώνου π.χ ή απο υπολογιστή μπαίνω κανονικά στον λογαριασμό... Τι να φταίει ;
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59736/
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59735/
-
Παράθεση από geox36: “Καλησπέρα σας .είμαι στην αναζήτηση οθόνη του κινητού.μπορειτε να προτείνετε από εξωτερικό;αν υπάρχει κάτι φθηνό από εδώ ακόμα καλύτερα .σας ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Από εξωτερικό θα βρεις τις LCD γύρω στα 40 ευρώ , Εδώ για να βρεις την oled που φοράει θα σου πάει πάνω απο 70 ευρώ σίγουρα...
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59475/
-
Παράθεση από dhmlaz: “Παράθεση από zchrisz: “Βαριέμαι να περνάω τις εφαρμογές μια μια μετά... Υπάρχει τρόπος να τις περάσω πακέτο; ” Πάρε μέσα στην συσκευή σου αντίγραφο. Όταν εγκαταστήσεις την νέα ΡΟΜ θα κάνεις επαναφορά από το αντίγραφο ασφαλείας ” Και τι επιλέγω για να περάσω μόνο τις εφαρμογές ;
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59119/
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58960/
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58572/
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58393/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58394/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58395/
-
Ράγισμα οθόνης.
ΜήνυμαΕίναι να μην σου τύχει... Αυτές είναι LCD όμως οι oled έχουν διπλάσιες τιμές...
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58225/
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58119/