Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 162.
-
Πάει ο βλάχος στον ξάδερφο στην Αυστραλία όπου συμμετέχει σε σαφάρι και γεμάτος εμπειρίες επιστρέφει στο χωριό. Αμέσως, ο εδώ ξάδερφος τον ρωτάει με αγωνία να μάθει πως τα πέρασε : -Ασι αξάδιρφι ιγώ ικεί σναστραλία έκαμα σαφάρ. -Κι τι είνι τούτου; -Να, πήγα κι είδα ιλάφ. -Κι τι είνι τούτου; -Να, πως είνι του γαϊδούρ, βάλτου κι ξηρόκλαδα στου κιφάλ. Είδα κι ζέβρα. -Κι τι είνι τούτου; -Να πως είνι του γαϊδούρ, βάψτου άσπρου κι μαύρου. Είδα κι ιλέφαντα. -Κι τι είνι τούτου; -Να πως είνι του γαϊδούρ…
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58021/
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57937/
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57737/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57738/
-
Ο σπασίκλας Γιαπωνέζος.... Φθινόπωρο και πρώτη μέρα στα θρανία για τους μαθητές του αμερικανικού κολεγίου… Η δασκάλα παρουσιάζει στα αμερικανάκια έναν καινούριο συμμαθητή τους, τον Ιάπωνα Σακίρο Σουζούκι. το μάθημα αρχίζει με γενικές ερωτήσεις ιστορίας. - Για να δούμε λοιπόν, πόσο καλοί είστε στην αμερικανική ιστορία; λέει η δασκάλα. Ποιος είπε... «δώστε μου ελευθερία ή δώστε μου θάνατο;». Κάποιοι μουρμουρίζουν αλλά κανείς δεν σηκώνει το χέρι του, εκτός από τον καινούριο: - Ο Πάτρικ Χένρυ το 177…
-
Πόσο αγχωτική η ημερομηνία λήξης στα προφυλακτικά. Σε βάζει να σκέφτεσαι "Θα γ@μήσω μέχρι το 2019 ή θα λήξουν πάλι;"...!!!
-
Καλησπέρα , Εχω περασμένη στο τηλέφωνο την παρακάτω ROM : xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_arΩma_Stable_V9.5.2.0.zip Για νά περάσω την νεα ( xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V10_arΩma_8.9.6 ) πρέπει να κάνω Factory Reset ή την περνάω από πάνω; Και επειδή πρώτη φορά με Xiaomi δεν έχω καταλάβει ποιά είναι καλύτερη για το τηλέφωνο , η arΩma ή η XTRV ; Διάβασα αρκετά αλλά δεν εβγαλα άκρη...
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57309/
-
Μαμά, είμαι άσχημη; - Εσύ αγάπη μου; ΄Οχι βέβαια! ΄Εχεις ότι θα ήθελε να έχει κάθε άντρας... - Αχ, αλήθεια? - Φυσικά! Μπάσα φωνή, ανοιχτές πλάτες, μυς στα μπράτσα και τρίχες στο στήθος!!!
-
Ράγισμα οθόνης.
ΜήνυμαΚάποιες εφαρμογές όπως το OLED Tools, που τα αφήνεις και αλλάζουν γρήγορα χρώματα στην οθόνη και υποτίθεται ότι την επαναφέρουν τα έχει δοκιμάσει κανείς;
-
Θήκες για Redmi Pro
ΜήνυμαΦίλε εγώ πήρα την παρακάτω, είναι διάφανη και ταιριάζει απόλυτα!!! ASLING TPU Soft Protective Case for Xiaomi Redmi Pro - $2.55 Free Shipping | GearBest.com Mobile
-
Ράγισμα οθόνης.
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Θα μπορούσες να δοκιμάσεις να περάσεις μία fastboot rom, να δεις εάν διορθωθεί... ” Το έκανα δεν διορθώθηκε το πρόβλημα, είναι θέμα οθόνης τελικά...
-
Παράθεση από makis1024: “Ναι αλλά μας πέταξες τα μάτια έξω... Το ένα φτιάχνεις το άλλο χαλάς. ” Δηλαδή πρέπει να βρώ και κάτι για τα μάτια τώρα...
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57155/ Άσκηση για το αυχενικό...!!!
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57112/ Μάστορας με @@ ή @@ μάστορας ;