Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 162.
-
Ράγισμα οθόνης.
ΜήνυμαΟπότε φαντάζομαι ξαναπερνάω το TWRP και επαναφέρω...
-
Ράγισμα οθόνης.
ΜήνυμαΑν τελικά είναι θέμα οθόνης, μπορώ να το επαναφέρω στην τωρινή κατάσταση;
-
Ράγισμα οθόνης.
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Θα μπορούσες να δοκιμάσεις να περάσεις μία fastboot rom, να δεις εάν διορθωθεί... ” Νόμιζα ότι είναι καθαρά θέμα οθόνης δεν ήξερα ότι μπορεί να είναι και θέμα Rom... Με το που βρω ευκαιρία θα κάνω μια δοκιμή. ( και εύχομαι να είναι αυτό) Δηλαδή πρέπει να κάνω τα πάντα από την αρχή; Περνάω fastboot rom με το SP και συνεχίζω την διαδικασία μέχρι να περάσω και την ελληνική;
-
Ράγισμα οθόνης.
ΜήνυμαΠήρα ολόκληρο το τηλέφωνο με καμένη μητρική, απ ότι μου είπε η οθόνη όσο το είχε και μέχρι να κάψει μητρική δούλευε μια χαρά. Ο τύπος ήταν εντάξει οπότε δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω. Τι να πω, ευτυχώς πού είναι πολύ αχνό και δεν κουράζει...
-
Ράγισμα οθόνης.
ΜήνυμαΤο άνοιξα ξανά με την ελπίδα οτι μπορεί να είναι αυτό που μου είπες , αλλά δε...
-
Ράγισμα οθόνης.
ΜήνυμαΑν και όταν το άνοιξα η μπαταρία μου φάνηκε οκ. θα το ξανανοίξω αύριο να τη δω... Σ'ευχαριστώ πάντως...
-
Ράγισμα οθόνης.
ΜήνυμαΤελικά έβαλα την μητρική απ'το δικό μου στο τηλέφωνο που βρήκα και απ'οτι φαίνεται δουλεύει οκ. Παρατήρησα όμως ότι η μισή οθόνη έχει σαν μια πολύ ελαφριά ροζ απόχρωση, μπορώ να κάνω κάτι; Υπάρχει περίπτωση να μην κουμπωσα σωστά κάποια επαφή;
-
Το καλύτερο γράμμα χωρισμένου Αγαπημένη μου Άννα, ξέρω πως ο σύμβουλος γάμου είπε να μην επικοινωνήσουμε μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα ανάμεσά μας, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να περιμένω άλλο. Τη μέρα που έφυγες, ορκίστηκα να μην σου ξαναμιλήσω ποτέ, μα αυτά ήταν απλώς τα λόγια του μικρού, πληγωμένου παιδιού μέσα μου. Ωστόσο, σίγουρα δεν ήθελα να έρθω πρώτος σε επαφή μαζί σου. Στις φαντασιώσεις μου, εσύ ήσουν αυτή που σερνόταν πίσω σε μένα. Μάλλον αυτό χρειαζόταν η περηφάνια μου. Τώρα, όμως, β…
-
Ράγισμα οθόνης.
ΜήνυμαΣας ευχαριστώ πολύ!!! Οταν έρθει το τηλέφωνο και κάνω την αλλαγή θα σας ενημερώσω...
-
Ράγισμα οθόνης.
ΜήνυμαΚαλησπέρα, Αν σε ίδιο τηλέφωνο με καμένη μητρική και όλα τα άλλα οκ. βάλω την δικιά μου μητρική θα είμαι εντάξει; ( Για να μην βάζω βγάζω οθόνες) Χρειάζεται να μεταφέρω και κάτι άλλο από το ένα στο άλλο; Και μια ερώτηση ακόμα, Η μνημη Rom είναι ενσωματωμένη στην μητρική ή είναι κάπου αλλού; Γιατί το δικό μου είναι 64GB και αυτό που βρήκα 32GB
-
Ράγισμα οθόνης.
ΜήνυμαΚαλησπέρα και πάλι, Τελικά αλλάζει μόνο το κρύσταλλο;
-
Ράγισμα οθόνης.
ΜήνυμαΗ Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από zchrisz: “Και μου έπεσε δίπλα σε θάλασσα παραλίγο να πάει για μέσα ... ” ε τοτε θα ειχες πετυχει διάνα και στις δυο ευαισθησιες που λεω ” Χάχα... Θα το έκλαιγα δύο φορές... [/quote] [/quote]
-
Ράγισμα οθόνης.
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Παίρνεις Lcd ips Screen + Touch + frame και το αλλάζεις μόνος σου. Μην πάρεις led οθόνη που όντως η τιμή της είναι στο επίπεδο που αναφέρεις. ” Είπα αφού δεν έχει άλλο πρόβλημα, κι αφού η οθόνη δείχνει μια χαρά μήπως και αλλάζει μόνο το τζάμι...
-
Ράγισμα οθόνης.
ΜήνυμαΚαι μου έπεσε δίπλα σε θάλασσα παραλίγο να πάει για μέσα ...
-
Ράγισμα οθόνης.
ΜήνυμαΚαι κάτι άλλο, το τζαμάκι που έσπασε είναι το touch ή το έχει για προστατευτικο;
-
Ράγισμα οθόνης.
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από zchrisz: “Αλλάζει μόνο το τζάμι; Κι'αν ναι που μπορώ να βρω; ” Redmi pro και επίσημος εισαγωγέας δεν πάνε μαζί. Το τηλέφωνο δεν ήρθε επίσημα ποτέ Ελλάδα.Που βρίσκεσαι; Αγρίνιο μένω. ”
-
Ράγισμα οθόνης.
ΜήνυμαΚαλημέρα, Άλλαξες μόνο το τζαμάκι ή και την οθόνη από μέσα; Το τηλέφωνο μου το έδωσε ένας φίλος το είχε πάρει από Κίνα. Αν αλλάζει μόνο αυτό είμαι τυχερός αλλιώς όλο το σετ απ'οτι είδα έχει 80 με 90 ευρώ...
-
Ράγισμα οθόνης.
ΜήνυμαΚαλησπέρα, Μου γλίστρησε το κινητό απ'τα χέρια και έσπασα το εξωτερικό τζάμι της οθόνης, το τηλέφωνο δουλεύει μια χαρά και δεν φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα ή εσωτερική οθόνη. Αλλάζει μόνο το τζάμι; Κι'αν ναι που μπορώ να βρω;