Δεν μπήκα στο mi accont λογαριασμό , πάτησα παρακάτω όταν μου ζήτησε κωδικό. Να δοκιμάσω να μπω με τον δικό μου ; ή πρέπει να κάνω login - logaut το λογαριασμό του φίλου μου;
Οταν μου ζήτησε Mi account προχώρησα παρακάτω , τώρα αν αφαιρέσει και ο φίλος μου την συσκευή από το λογαριασμό του θα είμαι ok για να συνδεθώ με τον δικό μου λογαριασμό ; ή Θα πρέπει πρώτα να συνδεθώ με τα στοιχεία του μετά να κάνω logaut και μετά να αφαιρέσει την συσκευή;
Σωστά το βάζω , τελικά μετα απο αρκετή ώρα μου έβγαλε " Can't get valid Device ID " Θα προσπαθήσω να το ξεκλειδώσω , να περάσω την ελληνικη rom και το ξαναβλέπω.
1. Οχι είναι κλειδωμένος , το κοίταξα με τον οδηγό απο εδώ.Εχω μπει με το mi account του φίλου μου θέλω να το διαγραψω για να μπω με δικό μου λογαριασμό , και μετα να στείλω mail για να μου το ξεκλειδώσουν. Επειδή πρώτη φορά έχω Xiaomi η διαδικασία είνα , διαγραφή λογαριασμού πρώτα απ' το τηλέφωνο και μετα διαγραφή απο το site της mi ;
Καλημέρα όλα καλά την πέρασα , τώρα προσπαθώ να κατεβάσω την ελληνική ( xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMPro_8.4.30_v9-6.0.zip (Global Source) ) και κολλάει στο κατέβασμα... Θα ξαναπροσπαθησω αργότερα. Και πάλι ευχαριστώ!!!