Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 151.

• Καλησπερα παιδια, εδω και καιρο(κοντα 2 μηνες), εχω θεματακια με τη μπαταρια(δεν κραταει πανω απο 2 ωρες οθονη, γενικα) ειναι μερες που θα χρειαστω και 2 φορες φορτιση. Σημερα λοιπον το μεσημερι ειχα ξεπερασει το 50%, μετα απο καμια ωρα ξαφνικα πηγε μονο του στο 95% χωρις φορτιση!! Οταν αρχισα να το χρησιμοποιω, το ποσοστο επεφτε κατακορυφα ωσπου εσβησε το κινητο με ποσοστο 43% και το ξανανοιξα με power, 40% κια τωρα το ξανα εβαλα στη φορτιση...Πεθαμενη μπαταρια ή κατι αλλο;

• Ψήφος και από μένα ως MoneyTarey7, φέτος πάμε για τη πρωτιά!

• Παντως με την ρομ που ειχε βγει πριν 2 βδομαδες δεν εβγαζα οθονη πανω απο 1 ωρα και την αλλαξα μεσα σε 1 βδομαδα, οπου σημερα εβαλα την τελευταια να δοκιμασω αν θα παει καλυτερα

• Καλησπέρα στη παρέα, έχω χάσει επαφή με τις ROM, αν είδα καλά πλέον κατεβάζουμε τις XTRV; Αν ναι, είναι όλες σε φάση beta1, μέχρι να μπουν όλα τα scrips του AROMA; Αλλάζει η διαδικασία που περνάμε την εκάστοτε ROM; Επίσης είναι μόνο dev ROMS;

• Για τον φιλο που λεει οτι εχει θεμα με τα μηνυματα, εχεις 2 σιμ στη συσκευη; αν οχι, αλλαξε θεση της σιμ σου και αν εχεις εφαρμογη τυπου handcent διωχτη, και μεινε με τη "μαμισια"

• 2η μερα με τη συσκευη και εχω ξετρελαθει με το sot!!! Οσον αφορα τη φορτιση, τι προτεινετε να κανω, ειδικα τις πρωτες μερες; Θελει καποιο καλιμπραρισμα;

• Ναι τον βρηκα τον οδηγο, αλλα ηλπιζα να τον αποφυγω χαχα ευχαριστω!

• Θελω να ξεκλειδωσω bootloader, δεν μπορω να βαλω την κινεζικη ρομ απο τον updater μου λεει οτι πρεπει να εγκαταστησω file explorer πρωτα, εβαλα τον es, παλι τα ιδια, προσπαθω να μπω σε recovery, δεν με βαζει....

• Καλησπερα παιδια, ελγξα οτι ο bootloader ειναι κλειδωμενος, μετα ποια βηματα πρεπει να ακολουθησω; ειμαι ολιγον τι μπερδεμενος

• Και απο 'δω στειλτε λινξ παρακαλω!

• Τα screenshots, συγγνωμη για το μεγεθος 14508557_10154607353673675_1258014182_n.png14508562_10154607353668675_961829426_n.png

• Ανοιξα τη συσκευη και μου λεει "choose your locale" αλλα εχει κατι ονδουρα και κονγκο!! χαχαχ

• Παράθεση από nflo: “@Moneytarey επίσης κάνε ένα έλεγχο του bootloader (δες εδώ: Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος) Ποιά rom θα βάλεις είναι δική σου επιλογή. Εγώ θα σου πρότεινα μια από τις Ελληνικές του φόρουμ εδώ xiaomi-miui.gr/community/wsif/…575-Xiaomi-RedMi-3S-Land/ Εννοείτε ότι μιλάμε για το Redmi 3S (land) γιατί στο προφίλ σου έχεις το redmi note 2. ” Γιατι να ελεγξω τον bootloader, παιζει σημαντικο ρολο; Εννοειται οτι μιλαμε για το 3s, απλα εχω και rn2

• Καλησπερα παιδια, μολις παρελαβα τη συσκευη, εχω κανει αιτηση για Unlock μου εχουν στειλει το προγραμματακι,μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να κανω για να ξεκλειδωσω και να σεταρω τη συσκευη, ποια rom να βαλω developer η οχι και γιατι; Ευχαριστω...

• Παράθεση από nifitsa_kakia: “Πατάω το κουμπί στο πλάι να ενεργοποιήσω την οθόνη,αναβει,σέρνω προς τα πάνω,καμια αντίδραση....πατάω παρατεταμένα το πλαϊνό για επανεκκίνηση,βγαζει τις επιλογές,παταω επανεκκίνηση,καμια αντίδραση...βγάζω μπαταρία,ξαναβάζω,πατάω να ανοίξει,καμία αντίδραση...κάνω 2 τσιγάρα,τρώω δυο νύχια,ξαναβγάζω μπαταρία,άνοιξε! Πρώτη φορά το κάνει αυτό μετα από 11 μήνες ” Το έπαθα την Παρασκευή και το κινητό συνήλθε με....screenshot!!

• @nickkon Αυτό το θέμα το έχω εδώ και 2-3 ρομ περίπου, που δεν αλλάζω κάθε βδομάδα σκέψου, τώρα είμαι με την 6.8.11 εδώ και 2-3 βδομάδες... Με το wakelock δεν εχω προσέξει κάτι ιδιαίτερο, με το better battery stats είχα δει ένα που έλεγε battery suspended wakelocks, που το είχα βάλει και με screenshots πριν λίγες μέρες στο θέμα, τρόπο φόρτισης δεν εχω αλλάξει, ωρες φορτισης αλλαζω λογω ωραριου. Μπαταρια να τη μετρησω οταν φορτιζει εννοεις; @LeonTsi λογικα λες την Nohon;

• Εχω θεματα με τη μπαταρια πλεον βγαζω το πολυ 2μιση ωρες sot ακομα και χωρις τρελη χρηση...Θα βοηθουσε factory reset; Εχω σκεφτει να αγορασω και μπαταρια αλλα ισως να μην ειναι θεμα hardware

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Moneytarey: “γενικα τι πρεπει να κανω με το που παραλαβω το κινητο; ” Με το που έρθει θα ανεβάσεις ένα screenshot με το "about the phone " και θα σου πούμε.Κάνε και μία αίτηση ξεκλειδώματος από τώρα.. ” Σε ευχαριστώ πολύ!

• Παρηγγειλα την συσκευη, ειναι καθ'οδον, τι πρεπει να κανω για να "ξεκλειδωσω τη συσκευη", γενικα τι πρεπει να κανω με το που παραλαβω το κινητο;

• Με συγχωρείτε προκαταβολικά που θα βάλω link, αλλά λέω να παραγγείλω αυτό για τη κοπέλα μου. Θα δουλέψει κανονικά στη χώρα μας; Είναι καλή η συσκευή; Xiaomi Redmi 3s 5 Inch Fingerprint 2GB RAM 16GB ROM Snapdragon 430 Octa-core 4G Smartphone Sale - Banggood.com