Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 151.
-
Παράθεση από GEORGE13: “Δοκιμασες να αφησεις να κλεισει φυσιολογικα απο μπαταρια κ μετα να το φορτισεις με μικροτερο φορτιστη απο 1ma η μεσω υπολογιστη που αργει αλλα φορτιζεται καλυτερα; ερωτηση λιγο χαζη αλλα ποτε δεν ξερεις τρεχει στο παρασκηνιο καποια εφαρμογη; ξεκιναει καμια εφαρμογη αυτοματα; ” εχω ρυθμισει ποια εφαρμογει θα εκκινει αυτοματα, αν αυτο εννοεις... τωρα για τετοιο φορτιστη, δεν εχω δοκιμασει ειναι η αληθεια Παράθεση από K.Papaefthymiou: “Παράθεση από Moneytarey: “Καλησπέρα παι…
-
Καλησπέρα παιδιά, έψαχνα γιατί η μπαταρία δεν είναι και στα καλύτερα της(με όποια ρομ και να φόρτωσα) , οπότε της έβαλα το better battery stats. Εκεί είδα μια διάγνωση που λέγεται battery suspend wakelock, έψαξα στο Google αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι έχω βρει λύση, εξου και ότι ρωτάω μήπως έχει τύχει σε κάποιον άλλο και το έχει λύσει....
-
Παράθεση από Souits: “Εννοείς το Redmi 3s απλά ρωτάς πια έκδοση ανάμεσα σε αυτήν με τα 2gb ram και σε αυτήν με τα 3gb ram σωστά;; ” Γενικά τι ενυπώσεις έχετε και απο τις 2 εκδόσεις, ποια αξίζει περισσότερο. Η κοπέλα θέλει ένα γρήγορο κινητό, να της κρατήσει η μπαταρία, η κάμερα να είναι σχετικά καλή, να μπορει να παιξει οτι παιχνιδι γουσταρει, αυτα...
-
Original Xiaomi Hybrid Dual Drivers Earphones Mi In-Ear Headphones Pro
Moneytarey - - HeadPhones
ΜήνυμαΘυμάμαι ότι είχα κάνει verify με security code, εκτός αν έχω μπερδέψει κουτιά και προϊόντα xiaomi @pechrr
-
Original Xiaomi Hybrid Dual Drivers Earphones Mi In-Ear Headphones Pro
Moneytarey - - HeadPhones
ΜήνυμαΔυστυχώς το είχα κάνει με το που τα πήρα και ήταν όλα οκ στον έλεγχο, πλέον δεν έχω το κουτί για να το τσεκάρω ξανα @pechr
-
Καλημέρα , έχω καιρό να αναβαθμίσω την ρομ (από 6.4.21) και εχω τις εξής ερωτήσεις: 1) Αναβαθμίζω με τον ίδιο τρόπο όπως κάθε φορά; 2) Αν κατάλαβα καλά, wipe cache/dalvik θα κάνει αυτόματα στην εγκατάσταση; 3) Το ρουτ ενεργοποείται μέσω εφαρμογής που υπάρχει στη ρομ;
-
Προσωπικά θα πήγαινα για--> Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Παράθεση από chrdes: “Παράθεση από Budda: “Γνωριζει κανεις που θα βρω τις Ρυθμισεις κλησεων ; Υπαρχει καπου στο μενου ;” Ρυθμίσεις/Διαχειρίση sims Redmi Note 2 Rom 7.2.3” Επίσης πας στο "τηλέφωνο" και πατάς το κάτω αριστερό κουμπί με τις 3 παύλες μέχρι να σου ανοίξει το παράθυρο με τις ρυθμίσεις κλήσεων
-
Καλησπέρα, για εσάς που λέτε ότι μπαίνει σκόνη στη μπροστινή κάμερα, φοράτε τζάμι; Μου προκαλεί εντύπωση να περνάει σε τόσες συσκευές Κάτι ακόμα: Εδώ και καιρό είμαι με την 6.3.17, ελάχιστα Bugs-καλή διαχείριση μπαταρίας, εν ολίγοις είναι η μοναδική rom που έχω αφήσει σχεδόν μήνα στη συσκευή. Έχετε να προτείνετε κάποια έκδοση από αυτές που έχουν βγει τώρα τελευταία;
-
Παράθεση από teobitoulas: “Γεια σας παιδια. Έχω το redmi note 2 prime εδω και σχεδον 2 μηνες. Σήμερα παρατήρησα οτι ο ανταπτορας απο τον φορτιστη καθεται στραβα το βαζω κανονικα αλλα με το που το βάζω στην πρίζα παλι καθεται στραβα.Λέτε να δημουργήσει κανενα προβλημα στο κινητο και να μην φορτιζει σωστα η μπαταρια? ” Γενικά ο αντάπτορας που δίνει η xiaomi, είναι μούφα, πήγαινε αγόρασε άλλον.