Παράθεση από nikosken: “Την καλησπερα μου σε ολους ολες και αλλους.Πως ρυθμιζω ποιες εφαρμογες δεν θελω να τρεχουν συννεχεια ?πχ viber skype facebook και αλλες γιατι μονιμως ειμαι 600 με 700mb ελευθερα?φοραω την τελευταια dev ” Όταν λες συνέχεια, εννοείς και να εκκινούν αυτόματα;
Καλησπέρα παιδιά, προχθές βρήκα χρόνο και πέρασα με clean install την dev 6.3.3, πριν ήμουν στην 6.2.25, έχω ξανακάνει clean install, οπότε δεν μου ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Παρατηρώ ότι δε μου κρατάει σαν μόνιμη επιλογή το swiftkey, όταν καθαρίζω την cache πρέπει να ξαναμπώ ρυθμίσεις να την επιλέξω σαν μέθοδο εισαγωγής.Επίσης όταν καθαρίζω την ram ανεβοκατεβαίνει η τιμή της ή/και με πετάει απότομα στην αρχική οθόνη χωρίς να λέει αν έχει καθαρίσει και πόσο, μέχρις ότου ανοιξω ξανά το παράθυρο για να…
Καλησπέρα στη παρέα και καλή εβδομάδα. Μιας και αρκετοί έχουν θέμα με το πως να κρατήσουν backup μέσω recovery, ας κατεβάσουν μια εφαρμογή όπως το titanium backup για την οποία υπάρχει οδηγός-manual και σε ξεχωριστό θέμα του forum, αν θυμάμαι σωστά...
Για τους φίλους που έχουν απορία για μεταφορά μεταξύ κινητών, δοκιμάστε το CM Transfer, πάρα πολύ γρήγορο, το έχουν οι συσκευές μας, αν δεν το έχετε διαγράψει
Παράθεση από nikosken: “παίδες καλησπέρα. Μετά το φορματ δεν μπορώ να βρω το πεδίο στις επαφές για να βάλω διαφορετικό ήχο κλήσης. Γιαααα μια βοήθεια ” Τι εννοείς; Ανοίγεις μια οποιαδήποτε επαφή και στα "ΑΛΛΑ" δεν έχει επιλογή να αλλάξεις ήχο κλήσης;
Παράθεση από Agent_92: “σήμερα παρέλαβα τα piston 3. στις ρυθμίσεις των ακουστικών ποια επιλογή για βελτίωση ήχου επιλέγω? έχει για piston 1-2 αλλά δεν βλέπω για 3. ” για διάλεξε το youth
Έκανα αλλαγές στα χρώματα led για ειδοποιήσεις κλπ, αλλά τα χρώματα εν τέλει δεν άλλαξαν έψαξα και στο forum, αλλά δεν είδα να έχει ειπωθεί κάτι παρόμοιο
Παράθεση από Opanos: “Καλημέρα, όπως θα έχεις καταλάβει, ίδιες συσκευές αντιμετωπίζουν διαφορετικά προβλήματα -και μερικές κανένα- στην ιδια rom. Άρα, και σημειώνοντας πως ότι διαβάζεις αφορά, τον συγκεκριμένο χρήστη που κάνει την συγκεκριμένη χρήση με τις συγκεκριμένες εφαρμογές τον συγκεκριμένο χρόνο, -αν μπορείς- βγάλε συμπέρασμα. Στο μόνο σίγουρο αποτέλεσμα θα οδηγηθείς εσύ, αν την εγκαταστήσεις. ” Σίγουρα, κάθε συσκευή και κάθε χρήστης διαφέρουν, αλλά μου προκαλεί εντύπωση που δεν είχα διαβ…
Επειδή διάβασα 2-3 σχόλια στο αντίστοιχο θέμα της καινούριας dev rom από παιδιά που έχουν τη συσκευή μας, ας μας πει και κάποιος άλλος, είναι όντως τόσο χάλια; Για μεταφορά αρχείων πάντως το cm transfer κάνει παπάδες, για όποιον δεν έχει δοκιμάσει...
Παράθεση από Bodai: “Αφου προκειται για το κοινό καλό ... μπορεις να το κοινοποιήσεις.. ” ADAPTOR ÑÅÕÌÁÔÏÓ LLE91234-1 LZ - CONVERTERS (PER.751347) Και καλημέρα σε όλους!
Μιας και λογικά είμαστε αρκετοί που έχουμε θέμα με τον αντάπτορα φόρτισης που δίνει η xiaomi, αν θέλετε μπορώ να αφήσω link ή έστω όνομα (ότι επιτρέπεται) από προϊόν που αγόρασα και μου έχει βγει αρκετά καλό...
Όχι, μόνο με δεδομένα γίνεται αυτό. Καθαρή-πεντακάθαρη εγκατάσταση, Rom 6.1.29, την οποία και φοράω σχεδόν 2 βδομάδες είναι η αλήθεια. Το κινητό, το έχω 2-3 μήνες...
Μάγκες, έχω δει τις τελευταίες 2-3 μέρες, κάποιες φορές όταν ανοίγω δεδομένα να μη γίνεται τίποτα, 0 σύνδεση σε ιστοσελίδα, 0 σύνδεση σε messenger-gps. Να είναι πρόβλημα δικτύου;
Παράθεση από kinezakias: “Είναι κουφο...πχ να σου δωσω ένα παράδειγμα.Εστω ότι θελω για ένα διαστημα να κλεισω το κινητο,για να μην δεχομαι ανεπιθύμητα σμς ή κλησεις,να εξαφανιστω για λιγο βρε αδερφε. ” Μα για αυτό είτε πας σε λειτουργία πτήσης είτε ενεργοποιείς το DND! @PetranEVO Βγάλε το Facebook, είναι μια αρχή... Γενικά με τη φόρτιση, όσο παραπάνω το αφήσεις στη πρίζα, τόσο το καλύτερο για τη συσκευή τελικά, μακάρι να το ήξερα από τη 1η μέρα :P. Όσο για το στραμπούληγμα χεριών που πάθατε ορι…
Και έστω ότι κάποιος έχει προβληματική μπαταρία, τι κάνει; Το στέλνει service; Αγοράζει καινούρια, αν ναι ποια και από που; Που ειδικά αυτό το θεωρώ ρίσκο, δε ξέρεις τι μπαταρία θα σου στείλει ο άλλος! Μια απλή σκέψη σχετικά με το θέμα του @PetranEVO
Παράθεση από PetranEVO: “Ρε παιδιά τι θα γίνει ή φάση με το να έχω μόνο 2.5 on screen και να κλείνει το κινητό ; Δεν βγάζω ούτε μισή μέρα . το έχω σχεδόν μια εβδομάδα. Ενω τα αλλά 2 κινητά ίδια με το δικό μου μια χαρά αντέχει ή μπαταρία τους με την ίδια rom. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όταν φορτίζεις το κινητό το βγάζεις αμέσως με το που πρασινίσει το λαμπάκι-δείξει ότι έχει φορτίσει η μπαταρία;