Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 151.
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από MIUI_ART: “Για να λειτουργήσει το WiFi HotSpot δεν χρειάζεται ROOT. Όμως για να γίνει Fix του προβλήματος με τον τρόπο που αναφέρει ο οδηγός, πρέπει να έχεις ROOT για να μπορέσει η εφαρμογή να κάνει τις αλλαγές στην Database, αφού είναι μέρος των αρχείων του συστήματος. ” Αν δεν χρειάζεται root, και ένας έχει stable πως θα καταφέρει να το λειτουργήσει τελικά το WiFi hotspot με την προϋπόθεση ότι τα έκανε όλα σωστά. (αλλαγή ROM κ.α.);Υπάρχει περίπτωση να λειτουργ…
-
Με αφορμή τους οδηγούς που έβαλε σε νωρίτερη απάντηση ο Pechr, είδα σε άλλο θέμα για ένα gesture, το οποίο είναι για την αρχική οθόνη και μπορούμε να μετακινήσουμε εφαρμογές, να φτιάξουμε φακέλους-widgets, σε εκείνον τον οδηγό λέει για κίνηση με 3 δάχτυλα, όμως, η ίδια επιλογή ενεργοποιείται είτε πατώντας παρατεταμένα το κάτω αριστερά κουμπί με τις 3 γραμμές,είτε βάζωντας ανοιχτά αντίχειρα-δέκτη στην οθόνη και τα ενώνουμε... λογικά έχει ειπωθεί ήδη αλλά πιστεύω καλό είναι να επαναλαμβάνονται ορι…
-
Παράθεση από sermike75: “Καλησπέρα. Νέος κάτοχος της συσκευής εδώ και 24 ώρες!!! με φρεσκοπερασμένη τη GTV-6.1.29 Ήρθε με εγκατεστημένο το TWRP 2.8.7.0 by cloud. Αν μπώ σε recovery mode και δεν αγγίξω την οθόνη, αυτή κλειδώνει και μου εμφανίζει μήνυμα για να σύρω προς τα δεξιά για ξεκλείδωμα. Επειδή δεν μπορώ να τη ξεκλειδώσω πρέπει να βγάλω τη μπαταρία. Απενεργοποιείται αυτή η λειτουργία; Να βάλω αυτό το TWRP περνώντας το μέσω recovery; ” Καλησπέρα, μια χαρά ξεκλειδώνει, απλά θέλει τρόπο και υπ…
-
Παράθεση από makis1024: “Ναι αλλά γεμίζουμε το threet και φτάνουμε στο σημείο να μην βρίσκουμε , εάν προκείψει κάποιο θέμα hardware στο κινητό διότι δεν μπορείς να ψάξεις σε τριακόσιες σελίδες, ανακατεμένων θεμάτων. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Με συγχωρείς, αλλά τόσο καιρό που διαβάζω το θέμα, απαντάμε και για ερωτήσεις υλικού και για ερωτήσεις λογισμικού, εκτός αν θες να μου πεις για παράδειγμα ότι η συσκευή που δεν συνδέεται σε έναν υπολογιστή, είναι καθαρά θέμα υλικού. Συν ότι …
-
Παράθεση από pechr: “Βρε παιδιά γιατί δεν πηγαίνετε στο σωστό νήμα για αυτή τη συζήτηση; Ώστε να βλέπουν και οι άλλοι τις πληροφορίες που ανταλλάζετε. Σε αυτό το νήμα εστιάζουμε στην συσκευή και όχι στο λειτουργικό Πηγαίνετε στο νήμα για την τελευταία Dev ROM πατήστε εδώ ” Για το κινητό μιλάμε, όχι για κάτι εντελώς άσχετο, εφόσον έκανε ερώτηση για τη συσκευή γιατί να μην του απαντήσει κάποιος; Μου την έχετε "ξαναπεί" που αναφέρθηκα σε λογισμικό, αλλά και το λογισμικό αφορά τη συσκευή, όχι μόνο τ…
-
Το μπρελόκ μετράει χεχε, καλή επιτυχία σε όλους!
-
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Παρακολουθώ το θέμα καιρό τώρα, αλλά δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει η ερώτηση που θα κάνω. Έχω παρατηρήσει πως σε κάθε αναβάθμιση από ρομ σε ρομ, όποτε έχω μπει σε recovery mode για wipe dalvik-data, η συσκευή δεν έχει καταφέρει να κάνει reboot μόνη της, δηλαδή κάθε φορά πρέπει να πατήσω τα κουμπιά, ξέρει κανείς γιατί;
-
Πέρα από τον φίλο που έκανε πριν παρατηρήσεις για τη τελευταία ρομ, την έχει τεστάρει κανείς άλλος; Η προηγούμενη ήταν αρκετά καλή, το μόνο θέμα -κλασσικά- η μπαταρία, που ναι μεν μου κρατάει 3 ώρες οθόνη και συνολική διάρκεια πάνω από 1.5 μέρα, απλά βλέπω ότι από το 50% και έπειτα φεύγει πιο γρήγορα...
-
Καλησπέρα στη παρέα, μερικές ερωτήσεις που αφορούν τις απαντήσεις που διαβάζω εδώ και λίγη ώρα στις τελευταίες σελίδες: 1. Τηλεχειριστήριο: Χρειάζομαι κάποια εφαρμογή λογικά για να μου δουλέψει σε όλα αυτά που λέτε, αν ναι, ποια; 2. Downgrade: γίνεται με τον ίδιο τρόπο που κάνω upgrade ή έχει διαφορές, τώρα έμαθα καλά καλά το upgrade, οπότε μη παρεξηγήσετε χαχαχα! 3. Με την εφαρμογή popup, αν κατάλαβα καλά, μπορούμε να ακούμε-για παράδειγμα-τον ήχο ενός βίντεο από youtube, ενώ μπορούμε να κάνουμ…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από Moneytarey: “Έχω μια ερώτηση που μπορεί να μην έχει να κάνει με τη συσκευή και τόσο. Θέλω να κατεβάσω εφαρμογές από το playstore με 3g και δε με αφήνει, θέλει μόνο wifi, προφανώς ξετικάρω την επιλογή "μόνο από wi-fi" αλλά κατευθείαν βγάζει μύνημα "αναμονή για wifi"!! ” Πήγαινε Εργαλεια-Ληψεις-Ρυθμισεις-Οριο μεγεθους λήψης ” Πω ρε φίλε το είχα τόσο καιρό μπροστά στα μάτια ευχαριστώ!
-
Με την 6.1.7 παρατηρώ ότι τρώει το εξής κόλλημα, ορισμένες δε με αφήνει να απαντήσω στις κλήσεις, στις προηγούμενες εκδόσεις το ίδιο συνέβαινε και για ειδοποιήσεις τύπου messenger,viber. Bugtracker που τον βρίσκω μιας και δεν είμαι σίγουρος; Επίσης να προσθέσω στα Bugs της ROM το θέμα με το σήμα που αναφέρει ένας φίλος πριν, δείχνει πως δεν έχει σήμα, ενώ έχει κανονικά!
-
Παράθεση από MetzeloS: “Καλησπερα, εδω και 2-3 αναβαθμισεις παρατηρω πως αν την ωρα που με καλουν πατησω volume down για να κανει σιγαση, μετα "κλειδωνει" η οθονη κ δε μπορω να απαντησω (βασικα ουτε πρασινο ουτε κοκκινο..δεν αντιδραει η οθονη, απλα μενει ανοιχτη). Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος; Το ιδιο συμβαινει αν στο ξεκλειδωμα, αντι για slide up κανω δεξια ή αριστερα (για χρηση καμερας ή κλησης). Μενει απλα ανοιχτη ο οθονη κ δε δουλευει τπτ. Απλα παταω να σβησει η οθονη και πρεπει αναγκαστ…