Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-151 από 151.

• Ρε παιδια τι στο διαολο κανω λαθος και δεν εχω παει ποτε πανω απο 2.5-3 ωρες οθονη;;;

• Παράθεση από bilis1234: “Η μπαταρία πετάει με αυτήν την ROM 57b7c4ded3636d57122c7e4072e54d14.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ποια ρομ ειναι αυτη οεο; στη δικη μου συσκευη η οθονη κραταει μεχρι 2μιση ωρες το πααααρα πολυ

• Ενδιαφέρον το θέμα λέω να το ψάξω, ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Τελικά και εγώ έχω θέμα με τις κλήσεις, με ακούν (και τους ακούω) από ένα γαλαξία πολύ πολύ μακριά :p Να δοκιμάσω τον τρόπο που αναφέρετε σε παιδιά με το ίδιο πρόβλημα;

• Παράθεση από johnnyman: “Για οποιον ενδιαφερεται μπορει να ενεργοποιηση το clearmotion με τις παρακατατω οδηγιες απο το xda.Μολις το δοκιμασα και δουλευει αψογα.η διαφορα ειναι τεραστια!!! [MOD] Enable ClearMotion on MIUI based ROMs | Redmi Note 2 ” Καλημέρα και καλά Χριστούγεννα σε όλους, με υγεία και χαρά στις οικογένειες σας! Τι εστί clearmotion;

• Και εγώ έχω μικρά θέματα με την μπαταρία (5.12.17 dev), ενώ φαίνεται να έχει καλή αυτονομία, όταν αρχίζω και ασχολούμαι λίγο καταναλώνει γρήγορα, ειδικά όταν ειμαι με ενεργοποιημένα δεδομένα

• Για sd μέχρι 32 GB δέχεται;

• Μόλις ψήφισα και εγώ, MoneyTarey το Nickname, πάμε να τους τρελάνουμε

• Πέρασα με καθαρή εγκατάσταση την 5.12.17 (developer), καλή φαίνεται. Πλέον πως θα περνάω τις αναβαθμίσεις; Επίσης, έχετε να προτείνετε κάποια κάρτα sd;

• Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από Moneytarey: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από Moneytarey: “Καλησπέρα (ή καλημέρα για όποιον προτιμάει :P) και καλώς σας βρήκα, είμαι εδώ και μερικές ώρες κάτοχος αυτού του κτήνους. Ακόμα δεν έχω φλασάρει ROM, ο οδηγός είναι κατατοπιστικότατος, επομένως πιστεύω πως δε θα συναντήσω προβλήματα. Η απορία μου έχει να κάνει με τις ενημερώσεις/αναβαθμίσεις, θα πρέπει να περνάω διαφορετική ROM συχνά ή να ενημερώνω αυτή που θα βάλω αύριο; Επίσης, θα ενημερ…

• Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από Moneytarey: “Καλησπέρα (ή καλημέρα για όποιον προτιμάει :P) και καλώς σας βρήκα, είμαι εδώ και μερικές ώρες κάτοχος αυτού του κτήνους. Ακόμα δεν έχω φλασάρει ROM, ο οδηγός είναι κατατοπιστικότατος, επομένως πιστεύω πως δε θα συναντήσω προβλήματα. Η απορία μου έχει να κάνει με τις ενημερώσεις/αναβαθμίσεις, θα πρέπει να περνάω διαφορετική ROM συχνά ή να ενημερώνω αυτή που θα βάλω αύριο; Επίσης, θα ενημερώνομαι από τη συσκευή ή να παρακολουθώ το forum? Ευχαρ…

• Καλησπέρα (ή καλημέρα για όποιον προτιμάει :P) και καλώς σας βρήκα, είμαι εδώ και μερικές ώρες κάτοχος αυτού του κτήνους. Ακόμα δεν έχω φλασάρει ROM, ο οδηγός είναι κατατοπιστικότατος, επομένως πιστεύω πως δε θα συναντήσω προβλήματα. Η απορία μου έχει να κάνει με τις ενημερώσεις/αναβαθμίσεις, θα πρέπει να περνάω διαφορετική ROM συχνά ή να ενημερώνω αυτή που θα βάλω αύριο; Επίσης, θα ενημερώνομαι από τη συσκευή ή να παρακολουθώ το forum? Ευχαριστώ εκ των προτέρων