Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-151 από 151.
-
Παράθεση από johnnyman: “Για οποιον ενδιαφερεται μπορει να ενεργοποιηση το clearmotion με τις παρακατατω οδηγιες απο το xda.Μολις το δοκιμασα και δουλευει αψογα.η διαφορα ειναι τεραστια!!! [MOD] Enable ClearMotion on MIUI based ROMs | Redmi Note 2 ” Καλημέρα και καλά Χριστούγεννα σε όλους, με υγεία και χαρά στις οικογένειες σας! Τι εστί clearmotion;
-
Μόλις ψήφισα και εγώ, MoneyTarey το Nickname, πάμε να τους τρελάνουμε
-
Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από Moneytarey: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από Moneytarey: “Καλησπέρα (ή καλημέρα για όποιον προτιμάει :P) και καλώς σας βρήκα, είμαι εδώ και μερικές ώρες κάτοχος αυτού του κτήνους. Ακόμα δεν έχω φλασάρει ROM, ο οδηγός είναι κατατοπιστικότατος, επομένως πιστεύω πως δε θα συναντήσω προβλήματα. Η απορία μου έχει να κάνει με τις ενημερώσεις/αναβαθμίσεις, θα πρέπει να περνάω διαφορετική ROM συχνά ή να ενημερώνω αυτή που θα βάλω αύριο; Επίσης, θα ενημερ…
-
Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από Moneytarey: “Καλησπέρα (ή καλημέρα για όποιον προτιμάει :P) και καλώς σας βρήκα, είμαι εδώ και μερικές ώρες κάτοχος αυτού του κτήνους. Ακόμα δεν έχω φλασάρει ROM, ο οδηγός είναι κατατοπιστικότατος, επομένως πιστεύω πως δε θα συναντήσω προβλήματα. Η απορία μου έχει να κάνει με τις ενημερώσεις/αναβαθμίσεις, θα πρέπει να περνάω διαφορετική ROM συχνά ή να ενημερώνω αυτή που θα βάλω αύριο; Επίσης, θα ενημερώνομαι από τη συσκευή ή να παρακολουθώ το forum? Ευχαρ…
-
Καλησπέρα (ή καλημέρα για όποιον προτιμάει :P) και καλώς σας βρήκα, είμαι εδώ και μερικές ώρες κάτοχος αυτού του κτήνους. Ακόμα δεν έχω φλασάρει ROM, ο οδηγός είναι κατατοπιστικότατος, επομένως πιστεύω πως δε θα συναντήσω προβλήματα. Η απορία μου έχει να κάνει με τις ενημερώσεις/αναβαθμίσεις, θα πρέπει να περνάω διαφορετική ROM συχνά ή να ενημερώνω αυτή που θα βάλω αύριο; Επίσης, θα ενημερώνομαι από τη συσκευή ή να παρακολουθώ το forum? Ευχαριστώ εκ των προτέρων