Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 98.
-
Παράθεση από drivth: “Παράθεση από amavroudis: “Καλά, τι γίνεται;;; Άλλαξαν πολιτική στο ξεκλείδωμα; ” Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από amavroudis: “Καλά, τι γίνεται;;; Άλλαξαν πολιτική στο ξεκλείδωμα; ” Κάποιοι λένε ότι αν είχες ήδη δικαιώματα ξεκλειδώματος από παλιά δεν χρειάζεται να περιμένεις. Το θέμα είναι ότι έτσι όπως τα έχουν μπουρδουκλώσει δεν ξέρεις τι να πιστέψεις. ” Παράθεση από amavroudis: “Εμενα ανέβαινε σταδιακά. Από τίποτα στο gemini σε 72 ώρες στο mido μια στις 15 ημέρες στο…
-
Καλή τύχη.... Ευχαριστούμε.... Καλό καλοκαίρι....
-
καλησπερα σας. μολις εγκατέστησα την arωma 7.5.25 και δεν μπορώ να συνδεθω με τον υπολογιστη μου.εκανα κ το λαθος να σβησω κ την ρομ απο την συσκευη μου redmi note 3 hennesy...καποια βοηθεια??
-
καλησπέρα.στο RMN3 MTK έχω την XTRV beta1 7.1.12 παρατήρησα το εξής,στο δίκτυα κινητής στο φορείς δικτύου στην votafon κάρτα (4g) μου παρουσιάζει στην αυτόματη επιλογή προτιμώμενου δικτύου την cosmote gr!!!(εχω 2 κάρτες vodafon k cosmote). υπάρχει λύση ή είναι bug της rom???
-
ψήφισα κ εγω ως sugarakis. καλη χρονια σε ολους...
-
Παράθεση από gkalen: “Περίεργο , εκτός αν έχω ξεχάσει να τα βάλω στο ζιπ .. Τσεκαρε το ζιπ , αν είναι μέσα καντα install manually αν δεν είναι ορατά από άλλη ρομ και καντα εγκατάσταση .. ” τα αρχεια τα βλεπω μεσα στο zip k στο δικο σου κ στο δικο μου...τα εκανα χειροκινητα κ ειναι μια χαρα. αλλα ειναι παράξενο εχω αλαξει πολλές ρομ πρωτη φορα μου το εκανε αυτο... s.f.w πάντα υπάρχει πρώτη φορά .....
-
@gkalen μετά από σκληρή χρίση σ/κ απο you tube μεχρι ραδιόφωνο απο τα ηχεία σημερα θα φορτίσω μπαταρια ! ειμαι στο 25% τωρα κ φόρτισα παρασκευή μετα την εγκατάσταση της stable... μέχρι στιγμής η καλύτερη ρομ που έχω δοκιμάσει. δεν κολαει γρήγορη είναι αυτονομία μπαταριας σχεδον τέλεια.
-
Παράθεση από geoanto555: “Ποιο είναι το πρόβλημα σου ;; Η μεταφορά ή το πως το ΄τρέχεις; ” σε ποιο φάκελο το βάζω κ πως θα τρεξει ?
-
ερώτηση:πως ενα .apk το βαζουμε στο κινητο απο pc κ το τρεχουμε στο κινητο?
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από dimitris zax.: “δεν έχει σημασία φίλε μου πως νοιώθω αλλα τι γνωρίζω. ” Καταρχήν δεν το είπα για να σε ρίξω .. προς θεού.. Δεν μου έδειξες κάτι τέτοιο απλά θέλω να το ξεκαθαρίσω.Αυτό που θέλω να σου πω είναι αν φοβάσαι κάτι να μην το κάνεις και να ρωτάς.. Έτσι αν έχεις θέληση σίγουρα θα μάθεις πολλά όπως μαθαίνουμε όλοι καθημερινά.. ” ετσι συμφωνώ απόλυτα.... !
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από dimitris zax.: “για μας τους ασχετους θα ειναι μια χαρα ” Αν νιώθεις άσχετος να απλώνεις το χέρι σου μέχρι εκεί που φτάνεις..Τα υπόλοιπα στο μέλλον. ” δεν έχει σημασία φίλε μου πως νοιώθω αλλα τι γνωρίζω. απο την στιγμη που πρότεινες κατι, το οποίο το γνωριζεις πολυ καλύτερα απο μενα κ θα με βοηθησεις να μαθω για γινω καλυτερος κ αυτο σε τιμαει. κ ναι στην τελικη μπροστα σου ειμαι ασχετος....
-
@gkalen μολις τελείωσα με το setup του hennessy...με stable δικια σου. επειδή καθαρισα τον φακελο "αρχεια" κρατοντας μονο τον DCIM k τον sygic.πριν απο αυτο κράτησα αντιγραφο ασφαλειας για τα apk κ τον κρατησα στον pc.οταν τα επανεφερα στο κινητο ολα δούλεψαν ρολοι αλλα ανακαλύψα οτι δεν υπαρχουν ουτε to flash αλλα ουτε ο rootexplorer. δεν τα φορτωσε η ρομ? ή εξαφανηστηκαν μετα την επαναφορα? παντως η rom ειναι προς το παρον πάρα πολύ καλή. δυο ωρες γεμάτες πείραγμα κ κατεβάσματα απο play 20%μον…
-
Παράθεση από geoanto555: “πρεπει κάποια στιγμή να κάτσουμε να αναλύσουμε το τι σημαίνει το καθένα... ” για μας τους ασχετους θα ειναι μια χαρα.
-
Παράθεση από Fgriz: “Το θέμα είναι ότι δεν με αφήνει να πάω στο επόμενο βήμα για setup. ” λογαριασμο στο Mi Account εχεις ανοίξει???
-
Παράθεση από Fgriz: “Αν απευθύνεσαι σε μένα, δεν κατάλαβα, τι εννοείς; Νομίζεις ότι πουλάς πνεύμα, ή εκλεπτυσμένο χιούμορ; ” ούτε σε ξέρω για να σου πουλήσω πνευμα κ ναι εχω χιουμορ !!! αλλα δεν μιλαγα σε σενα....