Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 98.
-
για το τοπικ ελεγα....
-
Μπράβο!!!!!! φίλε πολύ ωραίο το σκηνικό. καλή επιτυχία σου εύχομαι (την έχεις σίγουρα)[/u]
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από dimitris zax.: “παιδιά έχω μια ερώτηση... απο το twrp κάνοντας Absolute Full Wipes χάνεται κ το twrp??? ” οχι φιλε μου δεν χανεται.Ολα τα αλλα ομως χανονται. Μονο το recovery θα σου μεινει μεσα και καποια αλλα οπως το boot κλπ Διαβασε ποια partition επιλεγεις στα wipes και θα δεις.. Cache, Dalvik cache, Data, System, internal storage ... @amigagr λαθος κανεις ” ευχαριστω @pechr. δεν θυμάμαι ποσες rom άλλαξα stable, gkalen dev den δεν άφησα τίποτα.....
-
Παράθεση από amigagr: “Παράθεση από dimitris zax.: “παιδιά έχω μια ερώτηση... απο το twrp κάνοντας Absolute Full Wipes χάνεται κ το twrp??? ” ναι και θα χρειαστει να το περασεις απο την αρχη. ” εχεις οδηγο να μου δωσεις?
-
Παράθεση από gkalen: “Το προσεξα χθες που εφτιαξα την Stable για το Hennessy , στη Stable τα διόρθωσα όλα και θα πηγαίνουν όλα ρολόι.. ” ποτε θα την εχουμε αρχηγε????
-
παιδιά έχω μια ερώτηση... απο το twrp κάνοντας Absolute Full Wipes χάνεται κ το twrp???
-
[Stable](2016.09.01)SuperSU v2.78 Release
-
δεν υπάρχει η 6.8.25 για henessy...η καλλίτερη ρομ που εχω δοκιμάσει...μου φαίνεται μέχρι να βγει η mm εδω θα κάτσω....(αλλα με τρωει συνεχεια η κουτρα μου να δοκιμάζω τις ρομ σου)
-
Παράθεση από gkalen: “Για όσους δεν το πρόσεξαν , ο φίλος @kandilak , έδωσε λινκ για αναβάθμιση του supersu σε 2.78 , στο προηγούμενο ποστ .. Με αυτό το ζιπ μπορείτε ν'αναβαθμισετε το supersu χωρίς να έχετε προβλήματα ... DOWNLOAD Supersu 2.78 [Stable](2016.09.01)SuperSU v2.78 Release ” εγω που εκανα το λαθος κ εκανα update το διορθώνω περνώντας την 2.78? ή ξαναφλασαρω την ρομ?
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από dimitris zax.: “εγω το εκανα το update.αλλα δεν βλεπω καποιο προβλημα... ” Το πρόβλημα ΄δεν είναι τι θα δεις τώρα αλλά σε επόμενες ρομ που θα έχουν μείνει υπολείμματα μιας και δεν θα κάνεις wipe system. ” ωραια...κ τι κανω τωρα ξανατρεχω το supersu απο twrp?
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από dfoust: “Μου έβγαλε το play store αναβάθμιση το supersu να την κάνω; ή θα έχω πρόβλημα με το ρουτ; ” Καλυτερα όχι, και πήγαινε και στο Play Store και βγάλε το Αυτόματες Ενημερώσεις απο το Supersu ” εγω το εκανα το update.αλλα δεν βλεπω καποιο προβλημα...
-
Παράθεση από gkalen: “Αν προλαβω μέχρι την πέμπτη θ'ανεβασω κάποιες Stable Miui8 ( Mi4c , Mi4s , RN3 , RN3Pro και θα δούμε ποιες άλλες ακόμα ).. ” μπράβο σου κ ευχαριστούμε
-
Παράθεση από geoanto555: “Βέβαια εσύ κάνε έναν έλεγχο καλού-κακού. ” πως να ελέγξω κ που?
-
Παράθεση από lans: “1σελιδα όροι κ, προϋποθέσεις next σύνδεση στο λογαριασμό Mi..... Κ σε αυτό το σημείο που ζητάει αριθμό τηλέφωνο μάλλον για να σου στείλει κωδικο, κάνει ένα κόλλημα τύπου "έλεγχος κατάστασης του εύρεσης συσκευή...." δεν σε αφήνει να κλικαρεις τίποτα κ σε πάει στην επόμενη σελίδα "εισάγετε κωδικο" ποιον κωδικο??? Με SMS δεν θα τον λάβω? Αφού δεν σε αφήνει να βάλεις το νούμερο του τηλεφώνο..... Μιλάμε για κάποιο άλλο κωδικό ? Τη ξαναπερασα τη ρομ τα ίδια εεκεί στο κόλλημα κ δεν …
-
θελω να κανω πρωτα "καθαρισμα"με fastboost rom.ερώτηση εαν τρεξω fastboost rom θα κλειδωσει το bootloader?
-
Παράθεση από Irongud: “μου το εχει κανει και μενα το note 3 . Οταν μαυρισει ξανα αστο μονο του να ξανά κλειδώσει. Μετα είναι οκ. Κανε γενικο καθαρισμο μέσα από security, εμενα εστρωσε ” θα ξαναδοκιμάσω. το μονο που εβλεπα ηταν οι τεσερεις επιλογες του κλεισίματος. τιποτα αλλο....
-
Παράθεση από gkalen: “update σε MarshMallow ” θα εχουμε ολοι στο μέλλον η να αγορασουμε kenzo?
-
παιδια προβλημα για henessy.εγινε η εγκατασταση με factory reset. ρυθμιζω τα αρχικά, μπαίνω στην αρχικη σελιδα κ οταν κλειδωνει η οθονη παγωνουν τα παντα ουτε δακτυλικο αποτυπωμα μαυρη οθονη τρελο παγωμα .... εκλεισα το τηλεφωνο (ευτυχως) κ μπηκα στο twrp κ ξαναπερασα την 6.7.21 του gkalen. το ιδιο ομως μου εκανε κ στην 6.8.18 του gkalen. καποια βοηθεια????
-
εχουμε stable miui 8 για henessy?