Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 98.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ήδη έχουν λάβει τις νέες Stable V8 οι VIP. Θα ετοιμάσουμε την σχετική λίστα, και σε 2 ώρες περίπου θα αναρτηθεί σε όλα τα μέλη. ” ενταξει πλακα μου κανετε τωρα!!!!!!!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Είχες κάνει Factory Reset πριν μεταβείς από την Developer σε Stable έκδοση τι ” τι κάνουμε τώρα ρε παιδιά γυριζουμε ξανα την λαμψη???? ναιιιι εκανα f.r. γιανκο δρακο ...... Παράθεση από MIUI_ART: “ ”
-
θα απαντησω κ στους δυο.... . ναι εκανα factory reset.επεισεις εκανα κ επαναφορα επαφες κ μηνυματα απο buckup
-
καλησπερα σας... απο miui8 dev 6.7.21 ετρεξα την stable 7.5.1. ενω ολα έδειχναν ωραία οταν πηγα να ανοιξω τις επαφές μου εβγαλε μνμ οτι σταμάτησε η λειτουργιά επαφές κ πληκτρολόγιο. κάποια βοήθεια?
-
Παράθεση από gkalen: “Κάνεις το γνωστό wipe data Factory reset ” με factory reset εκανα την εγκατασταση της 6.7.21. την 6.7.29 θα την εγκαταστησω με Wipe cache and dalvik k θα δω...εχεις βαλει flash player στην ρομ???
-
μια βοήθεια σας παρακαλώ! οδηγείες για καθαρή εγκατάσταση για hennesy ???? ευχαριστώ.
-
τεταρτη μερα με την custom gtv 6.7.21. καλη διαχειρηση μπαταριας γρήγορη ρομ δεν κολαει δεν εχω δει καποιο σοβαρο προβλημα . θα ηθελα ομως καλύτερη διαχειρηση μνημης αυταααα....
-
Παράθεση από Thracia: “Το έχω δοκιμάσει με την GTV το free δεν είχα πρόβλημα.Δες το προηγούμενο ποστ ” τελικα κ απο το buckup τις miui μια χαρα πηγε....thx για τις πληροφοριες.....
-
Παράθεση από gkalen: “Για τα αντίγραφά που λες , δεν το κατάλαβα ακριβώς τι θες να κάνεις. ” έκανα buckup στις εφαρμογές μου κ κράτησα αντίγραφο στον υπολογιστή. μπορώ να ανακτήσω ξανά τις εφαρμογές αυτές απο το pc???
-
μόλις περασα την RedmiNote3_Hennessy_MiUi8-6.7.14. Με την πρωτη ματια μια χαρα δειχνει . βρηκα ομως ενα προβλημα που δεν το ειχα με την custom 7.2.5 (την ειχα πειραξει μονος μου).οταν ανοιγω το εντοπισμος σφαλματων usb δεν συνδέεται με τον υπολογιστή κλεινω τον εντοπισμό κ κανονικά συνδέομαι. κ μια ερώτηση. πως επαναφέρω απο τον υπολογιστή στο κινητο τα αντίγραφα με της εφαρμογές? ευχαριστώ πολύ
-
με τις οδηγιες σου @gkalen εχω πειραξει την stable 7.2.5 για hennesy k πανε ολα περιφημα μπαταρια 3 ημερες κ το φορτιζω οταν παει στο 25%. βεβαια επειδή εχω στην εργασια μου υπολογιστή δεν χρησιμοποιώ το κινητο αλλα κανω αλλες χρησεις οπως tv go.... καποια στιγμη στον λιγοστο ελευθερο χρονο που εχω θα δοκιμασω την 6.5.26.thx.
-
Παράθεση από gkalen: “Καλό είναι να ξέρεις κι απο φλασαρισμα μέσω fastboot για να μπορείς να φλασαρεις twrp αν χρειαστεί.. ” adb commands εκανα στην αρχη οταν πηρα το rnm3 μονο . αρα δεν ειμαι κ τοσο καλος εχω μια ιδεα μεχρι εκει...στο φακελο pri-app μπορουμε να σβησουμε καποια προγράμματα που δεν τα χρησιμοποιουμε οπως το YellowPage
-
Παράθεση από gkalen: “Εφτιαξα όμως ένα ζιπ για το RN3 σήμερα με κάποιες μοντες για την 6.5.26 .. Μάλλον όμως τώρα που θα έχουμε κενο θα φτιαξω κι άλλη μία για δοκιμή .. ” ευχαριστώ θα την κατεβάσω θα την δουλέψω λίγο κ θα σου πω εντυπώσεις
-
υπάρχει custom rom για RMN3?????
-
Παράθεση από dimitris zax.: “μισα αγγικα μισα ελληνικα κ παλι δεν με αφήνει να μπω στις ρυθμισεις για διαγραφη δακτυλικου . αλλα να προσθεσω μπορω!!! ” τελικα διορθωθηκε. το γύρισα στα αγγλικά ολα απενεργοποιηση κλειδώματος.εκει ζητάει διαγραφή δακτυλικών κάνεις διαγραφή κ τα ξαναπερνας .γυριζεις ελληνικα. τα δακτυλικά αποτυπώματα παραμενουν στα αγγλικά(fingerprint) κ μπορώ να μπω κ να τα διαγράψω κ να τα μετανομασω . μικρο bug???? ή καποιο λαθος δικο μου?
-
Παράθεση από dimi1982: “Ούτε αν το γυρίσεις στα αγγλικά? ” μισα αγγικα μισα ελληνικα κ παλι δεν με αφήνει να μπω στις ρυθμισεις για διαγραφη δακτυλικου . αλλα να προσθεσω μπορω!!!
-
Παράθεση από dimi1982: “διέγραψε όλα τα αποτύπωματα κάνε ένα reboot και ξανά βάλτο ελληνικά και μετά δοκίμασε πάλι! ” αυτο ειναι το προβλημα μου δεν με αφηνει απο της ρυθμισεις να μπω κ να τα διαγραψω. κατα τα αλλα δουλευει κανονικα .
-
Καλήμερα σε όλους. Εχτες σε RMN3 εκανα factory reset κ εγκατέστησα την 7.2.5 hennesy.το προβλημα μου ειναι στο δακτυλικό αποτύπωμα. όταν πατάω κωδικός κ δακτυλικό αποτύπωμα μου γράφει οτι η εφαρμογή ρυθμίσεις έχει σταματήσει έκανα dalvig & cash παραμένει το πρόβλημα . πρεπει να ξανακανω factory reset? ευχαριστώ.
-
Παράθεση από pechr: “Αλλά αν έχεις κάνει factοry reset τότε νομίζω πως δεν χρειάζεται καλιμπράρισμα επειδή το αρχείο θα είναι ''φρέσκο''... ” στην επομενη rom factory reset...τώρα καθόλου χρόνος ελεύθερος....