Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 54.
-
ωπ !τωρα προσεξα καi το νημα του santoni τελικα ισως να μην ειναι τοσο απαραιτητο να βγαλεις το καπακι και να βρεις τα δυο σημαδια να βγαλεις την μπαταρια κλπ. το ειχα δει στο ιντερνετ χτες που το εκανε ενας ινδος με ενα τσιμπιδι το βραχυκυκλωμα προσπαθησα να ανοιξω το δικο μου (φιλου μου δλδ) για να βγαλω την μπαταρια αλλα δεν μπορεσα τελικα κατεστρεψα ενα usb καλωδιο, τρυπησα το πρασινο και το μαυρο καλωδιο με βελονες και μπορεσα να μπω σε edl Δεν προκειται να βαλω ελληνικη στο κινητο του φιλο…
-
Καλημερα, Θελω να μοιραστω την εμπειρία μου, αυτα που θυμαμαι , για το πως καταφερα να ξε brickaρω ενα land φιλου μου, μηπως και βοηθησει και καποιο μελλοντικο συμφορουμιτη.. Φτασαμε να κανουμε αναβαθμιση διοτι το κινητο σταματησε να συνδεεται σε δικτυο 3G και 4g και παρουσιαζε περιεργη συμπεριφορα οταν συνδεοταν το wifi. Αρχικα: Το κινητο φορουσε μια custom rom απο τοτε που το αγορασε απο κινα, χωρις ενημερωσεις, δεν την θυμαμαι ακριβως, αλλα ηταn global developer με αριθμο 6.ΧΧΧ.ΧΧ (ναι οντως …
-
Ναι σε mi4 δεν είμαι ευχαριστημένος με την κατανάλωση μπαταρίας.
-
Στο mi4 καποια αγγλικα στις ρυθμισεις >εφαρμογες συστηματος >μηνυματα κατα τα αλλα to cosmote αpn μου χρειαστηκε το tcp v4/v6 παλι για να συνδεθω σε data υπαρχει η επιλογη για 160 χαρακτηρες στα μηνυματα μπραβο παιδια!! καλη ανασταση, καλο πασχα, καλη διασκεδαση, καλη μασα καλα κρασσα αλλα προπαντων ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
-
Παντα πρωτοι!!!! Ψηφιζα ως zenithgr απο Μι4 και ως gstergi απο RΝ2 (του μπαμπα) μεσω του Miui app
-
ψηφιζω καθημερινα απο 2 mi accounts. καλη μας τυχη
-
Παράθεση από NasDriver: “@zenith, μόνο οι officials έχουν OTA updates οπότε σε αυτό το κομμάτι είσαι ΟΚ Για να περάσεις Ελληνική ,ξαναλέμε, θέλει unlock bootloader, οπότε αίτηση από τον κάτοχο για unlock, μπορεί να είσαι και εσύ με τον δικό σου mi account αλλά καλύτερα να κάνει δικό του. 2-3 Μέρες αναμονή είναι ” αρα λοιπον εχουμε μια official developer (ναι αυτη τη miui 8 global 6.716.16 | Developer) και με αυτη τη διαδικασια εχουμε δει οτι ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader. Λετε το tinydeal να το…
-
σας ευχαριστω ολους και παλι σιγουρα ειναι το redmi3s δεν υπαρχει αμφιβολια περι αυτου.Και μαλιστα του εχει ερθει και update(αν λεει κατι αυτο) τελικα θα τον ενημερωσω για τους κινδυνους , και αν συμφωνει θα δοκιμασω ετσι οπως ειναι να του περασω twrp και μετα την ελληνικη. Αν παει κατι στραβα τοτε θα κανω την unbrick διαδικασια. fingers crossed και η παναγια μαζι μας
-
καλα ε το νημα εχει παρει φωτια!!! γι'αυτο το λογο αλλωστε προτιμω xiaomi, ποιοτητα υπαρχει και σε αλλα κινητα. στο θεμα μας τωρα, το land δεν το επιχειρησα ακομα , δεν ειναι δικο μου, ειναι ενος φιλου. αυτη η miui 8 global 6.716.16 | Developer που φοραει και μετη διαδικασια που εκανε και ειδε οτι ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος ειμαι σιγουρος οτι ακολουθωντας τα παραπανω βηματα δεν θα του το brickαρω? (συγνωμη αν κουραζω , το εχω κανει ΛΑΜΨΗ το θεμα)
-
Παράθεση από geoanto555: “αν είναι ξεκλείδωτος με official τρόπο τότε μπορείς να συνεχίσεις με εγκατάσταση twrp και Ελληνικής Σε fastboot με adb κάνε ή boot ή flash το twrp .. Πρώτα καλά είναι να έχεις βάλει την ρομ μέσα στο κινητό. ” Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Συνεπως: OXI μεσω της MIUI πρεπει να το κανω με adb οπως ειναι ο οδηγος κλπ κλπ εχω 2 αποριες. 1. οταν συνδεουμε το κινητο στο pc στο device manager πρεπει να το αναγνωρισει με το ονομα του???? πχ το mi4 το αναγνωριζει ως xiaomi MI…
-
Παράθεση από NasDriver: “An o bootloader έχει ξεκλειδώσει με unofficial τρόπο θα κλειδώσει ξανά. Φυσικά, ένας έλεγχος του bootloader για σιγουριά δεν κάνει κακό ” εφοσον ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος τοτε τι πρεπει να κανουμε για να βαλουμε GTV? αρκει να κανουμε εγκατασταση την τελευταια GTV μεσω του updater της miui ? ή πρεπει πρωτα να βαλουμε το twrp για το land? (χρησιμοποιωντας το adb)? το κινητο εχει μια εκδοση miui 8 global 6.716.16 | Developer ευχαριστω
-
καλησπερα παιδια, ενα φιλαρακι μολις πηρε στα χερια του ενα redmi3s land και φορα την miui8 global 6.716.16 | Developer. εκανε την διαδικασια ελεγχου απο το λινκ εδω και ειδε οτι ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος.TWRP δεν εμφανιζεται σε recovery επειδη και ο φιλος μου αλλα και εγω δεν γνωριζουμε πολλα περι του θεματος να πεταξουμε μεσα την gtv developer μεσα απο την miui ή θα του πεταξουμε τα ματια οξω? τι προτεινετε να κανουμε?
-
Παράθεση από zenith: “καλημερα, το ραδιοφωνο παιζει μια χαρα οταν δεν ειναι ενεργοπιημενο το dolby atmos. οταν ειναι ενεργοποιημενο το dolby atmos η ποιοτητα ηχου ειναι εμφανες οτι ειναι πολυ καλυτερη ΑΛΛΑ οταν κλειδωνει η οθονη αρχιζει να κανει clips. Υπαρχει τροπος να διορθωθει? προσπαθησα μπας και ρυθμισω την εφαρμογη να τρεχει μονιμα "απο πισω" αλλα δεν υπαρχει η δυνατοτητα για την συγκεκριμενη ” υπαρχει καποιος να βοηθησει, να προτεινει κατι? ευχαριστω
-
καλημερα, το ραδιοφωνο παιζει μια χαρα οταν δεν ειναι ενεργοπιημενο το dolby atmos. οταν ειναι ενεργοποιημενο το dolby atmos η ποιοτητα ηχου ειναι εμφανες οτι ειναι πολυ καλυτερη ΑΛΛΑ οταν κλειδωνει η οθονη αρχιζει να κανει clips. Υπαρχει τροπος να διορθωθει? προσπαθησα μπας και ρυθμισω την εφαρμογη να τρεχει μονιμα "απο πισω" αλλα δεν υπαρχει η δυνατοτητα για την συγκεκριμενη
-
ευχαριστω. ηταν απενεργοποιημενα
-
η προγραμματιζομενη απενεργοποιηση του κινητου σταματησε να μου δουλευει μετα απο αναβαθμιση σε 6.6.30 Θυμαται κανεις να μου πει που βρισκεται στις ρυθμισεις? ευχαριστω
-
[/] Υπάρχει bug όταν επιλέγεις κλείδωμα οθόνης από τις ρυθμίσεις. Επιλέγεις π.χ. κλείδωμα με pin και κρεμάει. [/] Παράθεση από Modechristos Chris: “Υπάρχει bug όταν επιλέγεις κλείδωμα οθόνης από τις ρυθμίσεις. Επιλέγεις π.χ. κλείδωμα με pin και κρεμάει. ” Άλλαξε γλώσσα σε αγγλικά, κάνε τις αλλαγές σου και ξαναγυρνα το σε ελληνικά δοκιμασε