Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-54 από 54.
-
Να ρωτησω κατι? Γιατι δεν υπαρχει ξεχωριστο thread για τις αναβαθμισεις ξεχωριστα? Καλα Χριστουγεννα με Υγεια
-
καλα τα παμε νομιζω !
-
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ROM-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!
zenith - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΕυχαριστω. τωρα καθε φορα που θα συγχρονισω τις επαφες με google θα πρεπει να κανω το ιδιο πραγμα?
-
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ROM-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!
zenith - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαγεια σας Στα μηνυματα (SMS) αλλοτε εμφανιζει τον αριθμο του κινητου και αλλοτε το ονομα πως μπορω να επιλεξω να εμφανιζεται μονο το ονοματεπωνυμο αυτου που εστειλε το μηνυμα (εφοσον βεβαια υπαρχει στον τηλ. καταλογο)? ευχαριστω
-
καλη επιτυχια
-
το καλο πραμα αργει να γιν'
-
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ROM-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!
zenith - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠολύ σωστά, ευχαριστώ
-
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ROM-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!
zenith - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμασε ευχαριστω, για ακρίβεια το δικό μου έχει στα εργαλεία>λήψεις> ...> ρυθμίσεις>μηχανή λήψεων Xunlei το οποίο απενεργοποιώ. συνεπώς πρέπει να εγκαταστήσω το OTA_updater.apk
-
τελικα τα καταφερα!!!!! με το δευτερο τροπο του παραπανου λινκ αλλα πρωτα επελεξα στη Μουσικη(music) να φαινονται αρχεια μικρης χωρητικοτητας. αυτο το επελεξα απο καρτελα τοπικο (local) και ρυθμισεις λογαριασμου, οι τελευταιες επιλογες ειναι "filter audio files" ανα μεγεθος το οποιο απενεργοποιουμε για να βλεπουμε και τα μικρα αρχεια σε χωρητικοτητα μετα συνεχιζουμε με οποια μεθοδο θελουμε την επιλογη ringtone (settings ή music )
-
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ROM-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!
zenith - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαεχω κανει αναβαθμιση στην 4.11.21 (ελληνικη), με manual recovery, μολις πηρα στα χερια μου το κινητο επειδη δεν γνωριζω και πολλα .... αυτο το update που εχει ΤΩΡΑ το mi4 ΔΕΝ ειναι το OTA Udater? πρεπει να κανω το OTA Updater εγκατασταση για να εχω ενημερωσεις στην 4.11.21? ευχαριστω
-
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ROM-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!
zenith - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Το OTA_Updater μπορείς να το καταβάσεις από εδώ => OTA-Updater.apk Δεν είναι δικό σου λάθος που δεν εμφανίστηκε, αλλά δικό μας και θα διορθωθεί στην επόμενη έκδοση... ;)” δηλαδη η 4.11.21 δεν το εχει μεσα? δεν ειναι το μπλε εικονιδιο με το επανω βελακι?
-
σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου και παλι δεν τα καταφερα ομως ναι, εφτιαξα ενα καινουργιο φακελο ringtones εκει που λεει η διαδικασια , μετεφερα τα αρχεια μου, αλλα στο βημα 4 θα επρεπε αυτα τα 2 αρχεια να φαινονται στη λιστα.Σε εμενα δεν φαινονται και συνεπως δεν μπορω να τα επιλεξω. το κουμπι browse εμφανιζει μονο τα music και recorder και δεν με μπορω να επιλεξω καποιο φακελο....οπως πιστευω θα επρεπε να με αφηνει μηπως εχει να κανει τιποτα με διακαιωματα?
-
Γεια σας, σημερα παρελαβα το mi4 και αμεσως εγκατεστησα την ελληνικη developer 4.11.21 με manual recovery. Δεν εχω καμμια εμπειρια σε Miui και γενικα σε android δεν μπορω να πω οτι ειμαι και πολυ ανετος.... προσπαθησα να βαλω ring tone και notification ηχο απο το παλιο κινητο στο καινουργιο , τα μετεφερα στο κινητο αλλα δεν καταφερα να τα εντοπισω μεσα απο το miui ρυθμισεις >ηχος κλησης> και να τα επιλεξω. τα εβαλα στο folder music αλλα οταν μπαινω στο folder music αυτος ειναι αδειος. μου διαφευ…