Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.
-
Οκ, ζητώ συγγνώμη. Το πήρα σαν ειρωνεία για μένα. Στο δια ταύτα, έχει δοκιμάσει κανείς τη μέθοδο που περιγράφω ή με τις γνώσεις σας πιστεύετε πως δεν θα δουλέψει?
-
Παράθεση από demakhs: “...έχεις γίνει επαγγελματίας.... ” Αν ήμουν επαγγελματίας δεν θα ήμουν εδώ να ρωτάω τι να κάνω άτομα που προφανώς έχουν αφιερώσει χρόνο και γνωρίζουν παραπάνω πράγματα από εμένα... Έχω περάσει Official σε άλλες συσκευές όχι σε xiaomi. Κατέβαζα τη ρομ που ήταν για flash από Recovery και δεν είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Δύο zopo, ένα lenovo, ένα Huawei σίγουρα αυτές. Xiaomi είναι το πρώτο και παρατήρησα ότι δουλεύουν λίγο διαφορετικά κάποια πράγματα.
-
Πιστεύετε ότι θα αντιμετωπίσω πρόβλημα αν απλά κάνω flash μια Official μέσω recovery? Σε όποιο άλλο τηλέφωνο το έχω κάνει δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Θα σας ενημερώσω για τον bootloader μέσα στην ημέρα και θα ανεβάσω και screenshot που μου ζητήσατε.
-
Redmi note 3 pro (kenzo) Δεν έχω ξεκλειδώσει bootloader (δεν ξέρω αν έχει έρθει με ξεκλείδωτο), έκανα root με Kingroot και πέρασα recovery με rashr-flash tool. Και έχω μείνει εκεί.
-
Πως μπορώ να περάσω Official από TWRP? Έχω unofficial rom, έκανα root, πέρασα TWRP αλλά δεν ξέρω ποια ακριβώς ρομ να κατεβάσω για να κάνω flash. Θα ήθελα official για να παίρνει αναβαθμίσεις. Ευχαριστώ.
-
Καλησπέρα. Μπορώ να περάσω αυτή τη ρομ(global official) από Recovery(TWRP)?