Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.
-
Xiaomi 3 προβλημα με εφαρμογες
xarisp - - MIUI ROM BUGs
Μήνυματα καταφερα!!!!!!!!!! σας ευχαριστω
-
xarisp - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “@xarisp η ROM που φοράς είναι αρχαία. Και είναι λογικό να έχεις προβλήματα. Θα σου πρότεινα να διαβάσεις και να πάρεις την απόφαση να κάνεις Upgrade σε νεώτερη Version. => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11654 ” ρε φιλε κατεβασα στο κινητο μια ρομ και παλευω να την περασω..παραθετω 2 σκρηνσοτ αν μπορεις να μου πεις τι κανω λαθος...
-
xarisp - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “@xarisp η ROM που φοράς είναι αρχαία. Και είναι λογικό να έχεις προβλήματα. Θα σου πρότεινα να διαβάσεις και να πάρεις την απόφαση να κάνεις Upgrade σε νεώτερη Version. => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11654 ” θα το προσπαθησω σας ευχαριστω πολυ ολους για τις αμεσες απαντησεις σας
-
xarisp - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Ανέβασε εδώ μία φώτο με την ρομ που έχει η συσκευή σου τώρα, Ρυθμίσεις --> Σχετικά με το τηλέφωνο ---> φώτο ”
-
xarisp - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμαεκανα αυτο με το clear cashe και δειχνει να δουλευει καλυτερα σε καποια σημεια πχ παιρνω ειδοποιησεις απο βιμπερ,μεσεντζερ και σκαιπ...απ την αλλη εκανα μια κληση στο βιμπερ μου απο αλλο κινητο και δεν χτυπησε παλι....το autostart που αακριβως το βρισκω? με rom δεν εχω ασχοληθει γιατι μου φαινονται κινεζικα ολα αυτα και δεν ηθελα να μπλεξω,ειναι οπως το πηρα απο το μαγαζι το κινητο...
-
xarisp - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΚαλησπερα σε ολους.Ειμαι κατοχος ενος ΜΙ3 απο τον περασμενο αυγουστο..το αγορασα μεσω ιντερνετ απο καταστημα στην ελλαδα,εως τοτε ημουν χρηστης iphone απο το πρωτο εως και το 5s....ενω ειμαι ευχαριστημενος απο το ΜΙ3 εχω αντιμετωπισει απ τις πρωτες μερες ενα προβλημα σχετικα με τα notifications εφαρμογων και σημερα εφτασα στο αμην και αποφασισα να γραψω εδω. το προβλημα μου ειναι πολυ απλα οτι ΔΕΝ παιρνω ειδοποιησεις παρα μονο αν εχω "ανοιχτη" την εφαρμογη...δεν παιρνω ειδοποιησεις αν εχω ενα μη…
-
Παράθεση από zananiro: “Παράθεση από xarisp: “δεν ξερω αν το ανεφερε καποιος αλλα στην μεταφορα χρηματων δηλωνετε family or friends ..αν βαλετε goods or services δεσμευεται το ποσο και μπλεκετε με ορους περι πωλητων” Τι εννοεις δεσμευεται το ποσο? Αφου το balance μετα μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε για αγορες. Επισης που μπορει να δει κανεις τους ορους περι πωλητων? Αφου ειναι σαν να πουλαμε κατι στον εαυτο μας, οποτε που ειναι το προβλημα?. Υπαρχει και κατι αλλο συγκεκριμενο που πρεπει να προσ…