Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 142.
-
+1 Nikos_Itea
-
+1 Nikos_Itea
-
Ok! Nikos_Itea
-
Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest Την Διεύθυνσή της (URL): Gearbest.com Tι ακριβώς αγοράσατε: Evic Primo SE Box MOD Την ημερομηνία αγοράς: 21/8 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 0 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 65 μέρες Σας προτιμήσανε στο τελωνείο: Όχι! Registered Air Mail Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δε χρειάστηκε Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Το 0 δεν πάει στη GB αλλά στο μπάχαλο των εγχώριων υπηρεσιών.
-
Παραγγελία από Gearbest registered με NLPost 21/8, έφτασε Ελλάδα 15/9, ξεκόλλησε προχθές 23/10 και παρέλαβα σήμερα (65 ημέρες μετά) χωρίς δασμούς, τελωνεία, κατασχέσεις κλπ. Μάλλον οι φωτογραφίες από το αεροδρόμιο που αναρτήθηκαν εδώ (και κυκλοφόρησαν ευρέως σε FB και forums) τους έκανε να τρέξουν λίγο τα πράγματα για να ξεμπλοκάρει ο χαμός...
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης : Banggood - Την Διεύθυνσή της (URL) : banggood.com/ - Tι ακριβώς αγοράσατε : Διάφορα μικροπράγματα (Tempered glass, φορτιστή αυτ/του, καλώδια) που ήρθαν σε δύο συσκευασίες. - Την ημερομηνία αγοράς : 18/09 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 (Λαμβάνοντας υπόψη και το χαμό των τελευταίων ημερών στο τελωνείο) - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 28 ημέρες - Σας προτιμήσανε στο τελωνείο : Όχι - Unregistered Airmail - Την αξιολόγησή σας για το After Sal…
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης : Banggood - Την Διεύθυνσή της (URL) : banggood.com/ - Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Redmi 4X Global Edition 5.0 inch 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 435 Octa-core 4G Smartphone - Την ημερομηνία αγοράς : 17/09 (21/09 έγινε αποστολή και 04/10 παρέλαβα) - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 13 ημέρες - Σας προτιμήσανε στο τελωνείο : Όχι - Priority Air Mail - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορ…
-
Παράθεση από makis1024: “Πόσο χτύπησες τον tilemaxo και πόσο τον Skyline ; Το coopervape στο Alibaba το είδες ; Στα 20€ έκαστος κλώνος 1:1. ” Coppervape είναι και οι δύο. Στα 21,89$ ο maxos και στα 22,99$ ο Skyline. Στο Alibaba είναι το επίσημο store της Coppervape και έχει μια διαδικασία για να παραγγείλεις, +νομίζω έχει extra μεταφορικά, οπότε παραγγέλνω απ'ευθείας από 3F.
-
Καλή επιτυχία!
-
Προβλήματα Μπαταρίας
nipapa - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαUpdate 1. Μετά από 5 μέρες χρήσης, τα πράγματα φαίνονται εντάξει. Η μπαταρία κρατάει μια μέρα με τη χρήση που κάνω και το τηλέφωνο δεν ξαναέκλεισε στο άσχετο, είτε είναι στο 20 είτε στο 80%. Πέρασα και σε Nugat και όλα καλά.
-
Προβλήματα Μπαταρίας
nipapa - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΌχι Χρήστο. Και σήμερα το πρωί που ξαναπροσπαθησα, πάλι τα ίδια έκανε =============== Απρ 13th 2017, 4:47pm =============== Update. Σήμερα έφτασε η μπαταρία από Κίνα, την άλλαξα και ευτυχώς, το τηλέφωνο άνοιξε κανονικά Περιμένω τώρα να φορτίσει πλήρως και θα παρακολουθήσω τη συμπεριφορά του τις επόμενες ημέρες και θα σας πω αποτελέσματα. Καλή Ανάσταση παιδιά!
-
Προβλήματα Μπαταρίας
nipapa - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΠεριμενω και εγώ μία μπαταρία από Ali. Όταν έρθει θα την αλλάξω και θα σας πω αποτελέσματα. =============== Απρ 9th 2017, 9:46pm =============== Η μπαταρία έκλεισε σήμερα από αεροδρόμιο και αύριο θα είναι Κ.Δ.Αττικής, οπότε λογικά μέσα στην εβδομάδα θα την έχω στα χέρια μου, αλλά...... δεν ξέρω αν θα έχω κινητό να την περάσω... Τι εννοώ..?? Σήμερα το πρωί βρισκόμουν εκτός έδρας και ψάχνοντας κάτι στο internet, το τηλέφωνο έκλεισε τελείως, με μπαταρία γύρω στο 85%. Όταν επιχείρησα να το ανοίξω, α…
-
Εγώ προχθές @anexitilos έκλεισα 71 μέρες και 10% υπόλοιπο μπαταρίας!