Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 142.

• Σήμερα το πήρα είδηση...... Nikos_Itea

• Παρουσίαση του Mi Band 2

nipapa - - Hands on - Review

Μήνυμα

Βάλτο στην μπρίζα μέχρι να πάει 100%. Αν θυμάμαι καλά φαίνεται το ποσοστό στην οθόνη.

• Παράθεση από varitimos84: “Παράθεση από nipapa: “Έχω κάνει 2-3 παραγγελίες από εκεί, κάτι ψιλολόγια & ένα mi band 2 χωρίς πρόβλημα μέχρι στιγμής. Έχει νομίζω και ευρωπαϊκή αποθήκη και σου στέλνει κάθε μήνα και εκπτωτικό κουπόνι. ” 2 φορες που τους εστειλα παντως για ενα mi band 2 αν το εχουν ευρωπη η κινα... με γραψανε κανονικα........οποτε προχωρησα σε αγορα απο το oppomart ” Δεν έχει τύχει να επικοινωνήσω μαζί τους, αλλά όταν κάποιο προϊόν υπάρχει και στην ευρωπαϊκή αποθήκη φαίνεται στο site τ…

• Παρουσίαση του Mi Band 2

nipapa - - Hands on - Review

Μήνυμα

Γιατί να το απενεργοποιείς Χάρη..?? Διαβάζω τώρα από το Mi Fit: Μπαταρία 33% - φορτισμένο 57 ημέρες πριν !! 'Εχω ξεχάσει πόση ώρα θέλει φόρτιση..

• Παράθεση από varitimos84: “DealeXtreme - Cool Gadgets at the Right Price - DX Free Shipping Worldwide γνωριζουμε απο ποια χωρα στελνει αυτο το site? κ ποσο αξιοπιστο ειναι? ” Έχω κάνει 2-3 παραγγελίες από εκεί, κάτι ψιλολόγια & ένα mi band 2 χωρίς πρόβλημα μέχρι στιγμής. Έχει νομίζω και ευρωπαϊκή αποθήκη και σου στέλνει κάθε μήνα και εκπτωτικό κουπόνι.

• 1. Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest 2. Τι ακριβώς αγοράσατε: E-cig Atomizer DIY Coil Tool Kit 3. Την ημερομηνία αγοράς: 18-11-2016 4. Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 24 5. Την αξιολόγησή σας για την παραλαβή: 7 6. Σας προτιμήσανε στο Τελωνείο: ΟΧΙ 7. Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε 8. Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Είναι η πρώτη παραγγελία που κάνω από Gearbest. Αν και κατά καιρούς έχω διαβάσει διάφορα για το συγκεκριμένο e-s…

• Mi Band 2: The New Successor!

nipapa - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από varitimos84: “βασικα, καλυτερα mi band 1s ή mi band 2? * ” Επειδή τα έχω και τα δύο, θεωρώ ότι το 2 έχει καλύτερο αλγόριθμο μέτρησης βημάτων. Όχι οτι του 1s είναι κακός, αλλά του 2 είναι πιο "σφιχτός" και πιο ακριβής. Επίσης, η μπαταρία και στα δύο, χωρίς να είναι μόνιμα ενεργοποιημένος ο καρδιακός μετρητής, μου κρατάει πάνω από 40-45 ημέρες, όταν κάποια άλλα, πολύ πιο ακριβά, μετά βίας φτάνουν τις 15 μέρες.

• Παράθεση από osalonikios: “@nipapa δεν προσφέρουν κάτι αυτες οι εφαρμογες εκτός της σιγουριας που νιωθουμε όταν βλέπουμε έναν αριθμο ενεργό. Αργά ή γρήγορα κάποτε παραλαμβάνουμε. Το να ξέρουμε πως το αντικειμενο μας είναι στη Χονολουλού ή στην Αθήνα δεν προσφέρει κάτι. Ψυχραιμία και μην αγχώνεσαι. ” Αγαπητέ Θοδωρή, δεν αγχώνομαι, απλά, όπως λέει και ο @Alex_MLT πιο κάτω, θέλω να έχω μια ιδέα στο περίπου, για το που βρίσκεται το πακέτο ή τα πακέτα (αυτή τη στιγμή περιμένω 5). Τελικά δεν μου είπατ…

• Παράθεση από manik: “Παράθεση από osalonikios: “Κι εγώ έχω ένα που ειναι σε εκφόρτωση απο μεταφορικό μέσο στην Κ.Δ Θεσσαλονικης στις 2/12. Άρα επομενο βήμα σε καμια βδομάδα και βάλε το άτιμο το τελωνειο. Φτουυυυυυυ. ” 1742a1ffe45671518dd7165b8a48994f.jpg Παιδιά, μήπως γνωρίζετε ποιά εφαρμογή tracking χρησιμοποιεί ο manik. Του έστειλα pm αλλά μάλλον δεν το έχει δει. Θέλω να αλλάξω το Track Checker mobile και αυτή μου φαίνεται καλή. ”

• Στην τελευταία παραγγελία που είχα κάνει από εξωτερικό στις 30 Αυγούστου δεν το είχε. 'Επρεπε να μπεις και να το τσεκάρεις, όπως γράφει ο δημιουργός του θέματος στην αρχή.

• Παιδιά έχω την εντύπωση οτι το Paypal βελτιώθηκε λίγο. Στις τελευταίες παραγγελίες που έκανα την προηγούμενη εβδομάδα, στην οθόνη πληρωμής σου δίνει πλέον τη δυνατότητα να επιλέξεις από εκεί ποιός θα κάνει τη μετατροπή συναλλάγματος (το P.P. ή η τράπεζά σου) και μάλιστα σου δίνει και την ισοτιμία που χρησιμοποιεί. Επομένως, με μια γρήγορη ματιά στην ισοτιμία της τράπεζάς σου, αποφασίζεις τι σε συμφέρει καλύτερα. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος..?

• Παράθεση από brougos: “...ευελπιστω το επομενο μοντελο να μετραει πιεσεις,ζαχαρα κτλ.....τελειωσανε τα ιατρικα εργαστηρια(κατι Ικα κτλ δεν νομιζω οτι θα στεναχωρηθουν και πολυ) ” Που ξέρεις, μπορεί να συνεργαστεί η Xiaomi με αυτή iCare Health Monitor Κοντοπατριώτες είναι από το Hong Kong...

• Εγώ αντίθετα πιστεύω ότι είναι πολύ πιο "σφιχτό" στο μέτρημα, από π.χ. Mi Band 1s και άλλα που είχα στην κατοχή μου.

• Παράθεση από ntel0s: “αγορασα 2 redmi 3 pro στις 5/11 και σημερα μοθ ζητησαν 20 Euro επιπλεον γιατι λεει αλλαξε η τιμη σημερα! Δηλαδη αν αλλαξει και αυριο θα μου ζητησουν κι αλλα προφανως! ” Ενώ αν έπεφτε η τιμή, θα σου επέστρεφαν τη διαφορά..... Καλά έκανες και τους ακύρωσες φίλε, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...

nipapa - - Mi Band

Μήνυμα

Το είχα για καποιο διάστημα, αλλά το απενεργοποίησα.

nipapa - - Mi Band

Μήνυμα

Θα ξεχάσεις να το φορτίζεις @matsakonas. 34ή μέρα σήμερα και η μπαταρία του βρίσκεται στο 19%!

• Έχω την εντύπωση οτι η γιορτή τους τελειώνει στις 7 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με το TravelChinaGuide: "The 7-day holiday from Oct. 1st to 7th is called "Golden Week”, during which more and more Chinese people go traveling around the country".

• Και εγώ παιδιά με τα ΕΛΤΑ δεν έχω θέμα. Την ίδια ημέρα που φτάνει στο Κ.Δ.Λιβαδειάς, την ίδια μέρα είναι στο σπίτι μου. Σήμερα μάλιστα που είχα παραγγείλει κάτι υγρά για το ηλεκτρονικό τσιγάρο με παραλαβή από το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, μου τα έφερε ο ταχυδρόμος στο σπίτι. Βέβαια εδώ είναι μικρή η πόλη και όλοι γνωριζόμαστε, οπότε... και να μη με βρει στο σπίτι ή θα με πάρει τηλ. ή θα τα αφήσει δίπλα στη μάνα μου. Στο Ελ.Βενιζέλος πάντως, οι τελευταίες 5-6 παραγγελίες που έχω κάνει τον τελευταίο 1…

• Εμένα παιδιά, παραγγελία από Sourcemore 29/8 βράδυ, παραλαβή 9/9 (11 ημέρες) το καλύτερό μου. Το χειρότερό μου..?? Παραγγελία από DX Europe 23/8.......και ακόμα έρχεται....