Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 142.

• Χθες το παρήγγειλα από την Ευρωπαϊκή αποθήκη. Έχω κάνει άλλη μια αγορά από Κίνα, αλλά ακόμα δεν έχει φτάσει. Το μαγαζί το ξέρω από ένα φίλο που ψωνίζει πολύ συχνά, χωρίς ποτέ κανένα πρόβλημα.

• Παράθεση από kodorevi8ulis: “- 1% per top-up with a credit card ” Το λέει τελικά. Δεν το είχα προσέξει, νόμιζα ότι αναφερόταν μόνο στα $.

• Στο Top up via bank transfer το ξεκαθαρίζει: "Revolut does not charge a fee to top up your account via bank transfer. However, it is important to watch out for third-party fees. Topping up from a UK bank in GBP is free. If your transfer is denominated in Euros and your bank is located in a country participating in SEPA (Single Euro Payments Area) then a transfer to Revolut will cost the same as a domestic transfer. SEPA comprises the 28 E.U. member states as well as Switzerland, Norway, Iceland,…

• Παιδιά και εγώ μόλις τώρα αγόρασα ένα Mi Band 2 κατευθείαν με Paypal & Πειραιώς MC. Είχα κάποια επιφύλαξη γιατί το όριο της Πειραιώς συμπληρώνονταν γρήγορα, αλλά όλα καλά. Και εμένα γνώμη μου είναι οτι η Revolut καλό είναι να υπάρχει, γιατί ποτέ δεν ξέρεις... Έχω μια απορία, την οποία είδα σε κάποιο άλλο forum που είμαι μέλος αλλά δεν την έχει απαντήσει κανένας. Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει λεφτά στη Revolut μέσω πιστωτικής και αν ναι, υπάρχει κάποια χρέωση? Η Revolut στο F.A.Q. της αναφέρει ό…

• Μόλις το παρήγγηλα από εδώ @gatos1986 μαζί με ένα Protective film.

• Παράθεση από Sakoumidis: “Μια ερώτηση ρε παιδιά. Επειδή αγοράζω πρώτη φορά από GearBest, στην πρώτη αγορά ζητάνε φ/ο της ταυτότητας και φ/ο κάποιου λογαριασμού, π.χ. νερου, για να φαίνεται η δ/νση κατοικίας;” Μια φορά έχω αγοράσει απο εκεί, μέσω Paypal και δεν μου ζήτησαν τίποτα.

• Παράθεση από icy20: “Ερωτηση: Εχω παλια rom απο την αρχη του χρονου. Σκεφτομουν ενα fact. restore και περασμα αυτην καθαρη και στησιμο του κινητου. Επειδη ομως αυτο το κινητο δεν παιρνει sd ( mi4c) δεν ειμαι σιγουρος για τη διαδικασια. Παντα ειχα κινητο με sd. Αν μπω στο υπαρχων twrp και κανω factory defaults σβηνει και την εσωτερικη μνημη? Αν οχι τοτε ειμαι ενταξει κανω απλα το fact reset και μετα φλασαρω την νεα ρομ φανταζομαι ε? ” Εγώ πάντως @icy20 που βρίσκομαι σε παρόμοια φάση με εσένα (GTV…

• Σε forum άλλου ενδιαφέροντος στο οποίο είμαι μέλος και στο οποίο γίνονται πολλές αγορές από το εξωτερικό, δημοσίευσαν σήμερα οτι στην Τράπεζα Πειραιώς από το μεσημέρι της 2 Αυγούστου επιτρέπονται πλέον οι συναλλαγές με κάρτες πληρωμών σε σελίδες του εξωτερικού στις κάτωθι κατηγορίες: 1. Αγορές ειδών ένδυσης και υπόδησης 2. Αγορές οικιακού εξοπλισμού 3. Αγορές ηλεκτρονικών ειδών / εξοπλισμού 4. Αγορές καλλυντικών 5. Συναλλαγές με εταιρείες video games Στο site της τράπεζας δεν έχω βρει κάτι σχετι…

• Παράθεση από geoanto555: “Τώρα στην Ελλάδα δεν μπορείς να βάλεις τραπεζικό λογαριασμό(λόγω capital). Υπό άλλες συνθήκες μπορείς κανονικά.. ” Μπορείς @geoanto555 . Απλά λόγω C.C. πρέπει να έρθεις σε επικοινωνία με το Ρ.Ρ. Το έκανα τον περασμένο μήνα και μου έδωσαν ένα χρονικό περιθώριο 4 ωρών για να μπω και να προσθέσω τον τραπεζικό μου λογαριασμό. Αυτό που δεν ξέρω και δεν έχω δοκιμάσει ακόμα είναι αν απο τον συνδεδεμένο λογαριασμό μπορώ να μεταφέρω λεφτά στο balance και αντίστροφα, αν υπάρχουν …

• Παρουσίαση του Mi Band 2

nipapa - - Hands on - Review

Μήνυμα

Ευχαριστουμε για την παρουσίαση @maddoctor. Εγώ θα το παραγγειλω μόλις πουλησω το Vidonn PulseBand A6, όχι γιατί είναι κακο, απλά έχω κολλήσει με την Xiaomi!

• Εγώ παιδιά που το αγόρασα από Yeso521 για το Mi4c στα 8.10€ φαίνεται αυθεντικό και με ταινία γνησιότητας. Βέβαια δεν το έχω βάλει ακόμη γιατί χρησιμοποιώ αυτό που μου είχαν στείλει με το κινητό, το οποίο ακόμα κρατάει.

• Παράθεση από Saloufardos: “Μια ερωτηση, αν ειναι offtopic συγγνωμη και παρακαλω να μεταφερθει. Απο Vickmall θα μπορω να παραγγειλω με καρτα alpha bank συνδεδεμενη με paypal ή θα πρεπει να κανω εμβασματα; ” Αγόρασα τον Ιανουάριο από Vickmall απευθείας με Paypal και συνδεδεμένη κάρτα τράπεζας Πειραιώς. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις με κάρτα της Alpha, καθώς το συγκεκριμένο κατάστημα έχει την ευρωπαϊκή του αποθήκη στην Ελλάδα και ενδεχομένως διατηρεί και λογαριασμούς σε ελληνικές τράπεζες (Εικάζω…

• Παιδιά εγώ στις αρχές Ιουλίου που χρειάστηκε να συνδέσω τραπεζικό λογαριασμό της Πειραιώς με το ΡΡ, το έκανα χωρίς πρόβλημα. Επειδή λόγω CC δεν μπορούσα να συνδέσω απευθείας το λογαριασμό, επικοινώνησα μαζί τους και αφού τους έστειλα οτι μου ζήτησαν (αποδεικτικό ταυτότητας, αντίγραφο statement), μου όρισαν ένα χρονικό περιθώριο 4 ωρών μέσα στο οποίο μπήκα και έκανα τη σύνδεση. Μάλιστα, με πήρανε και τηλέφωνο, κάπου από Αγγλία, σε περίπτωση που δεν έβλεπα το μήνυμα και έχανα το time frame.

• Παράθεση από iliasmw: “Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω Miband για πρώτη φορά, γενικά δεν έχω αγοράσει κανένα fit band. Αν και δεν θέλω να δώσω πάνω από 20 ευρώ αξίζει να αγοράσω το Mi band 2 ή και το 1S θα με καλύψει; ” Όπως είπε και ο @maddoctor η διαφορά τους είναι ότι το 2 έχει οθόνη και σύμφωνα με την Xiaomi βελτιωμένο αλγόριθμο για την καταμέτρηση των βημάτων. Το δικό μου 1s πάντως το βρήκα πολύ πιο ακριβές στις μετρήσεις του από άλλες παρόμοιες συσκευές που δοκίμασα, άσε που η μπαταρία του …

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από perpetas: “44 δολλάρια το Mi Band στον Yeso με τα γνωστά δωράκια του! Μου είπε ότι έχει λίγα κομμάτια.. Μόλις έστειλα την παραγγελία! ” Βλέπω σήμερα στο Geekbuying την ρίξανε την τιμή στα 39.99$ ” Αντε να πέφτουμε σιγά-σιγά

• Και εγώ το χαλβαδιάζω παιδιά, για να αντικαταστήσω το 1s, αλλά να πέσει λίγο η τιμή γμτ... Για 22$ έκανε λόγο η Xiaomi.

• Παράθεση από pagouirx: “Τι να πω παιδια; Εχω μεινει εκπληκτος με το community! Πραγματικα μπραβο! Κατι ακομα! Xiaomi Redmi 3 Pro 3GB RAM 32GB ROM 5.0 inch Snapdragon 616 Octa Core 1.5GHz 4100Mah Stock In EU Warehouse -Grey στα product reviews εχουν γραψει καποιοι Ελληνες μαλλον αυτα τα σχολια. Τι παιζει; Τα εχουν γραψει και οι 3 σε τρεις μερες και το ιδιο μηνυμα! Να το πω και εγω αυτο αν κανω καποια αγορα; ” Δεν χάνεις τίποτα να τους το πεις. Και εγώ όταν αγόρασα το κινητό μου από εκεί, τους έγρ…

• Θα κάνω 1-2 ημέρες υπομονή ακόμα και αν δεν τα βάλουν θα τους αρχίσω στα μπινελικια τα εγγλέζικα τότε...

• Παιδιά, ξέρετε πόσες μέρες κάνει το Paypal να σου επιστρέψει τα λεφτά σου στη Revolut? Μου έκανε refund το κατάστημα όλο το ποσό γιατί το προϊόν εξαντλήθηκε, τα βλέπω στο Paypal, αλλά δεν έχουν περάσει ακόμα στη Revolut.

• Παράθεση από iAmLiakos: “Α οκ ναι τώρα κατάλαβα πως το λες, εγώ στην ίδια τράπεζα απλά κάνω απλό login Γιαυτό δε μου πήγε το μυαλό καθόλου! Αλλά όντως είναι πολύ χρήσιμο με το fingerprint!! ” Και εγώ έτσι το δουλεύω τώρα, αλλά επειδή δεν γνωρίζω τι παίζει με την ασφάλεια στο android, το δακτυλικό αποτύπωμα θεωρώ οτι θα είναι το πιο ασφαλές για να κάνεις log in στον τραπεζικό σου λογαριασμό.