Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 142.
-
Παράθεση από lallasgr: “Νομίζω ότι ο @nipapa μπέρδεψε το NFC με το fingerprint..Αυτό εννοούσε και όχι το NFC!! What is NFC & how does it work? ” Sorry παιδιά, fingerprint εννοούσα. Παράθεση από iAmLiakos: “NFC; Έχει NFC το Redmi 3 Pro; Θεωρώ πως δεν έχει.. αλλά οι κάτοχοι ας το επιβεβαιώσουν. Επίσης γιατί πρέπει να αναβαθμιστεί σε MM για να το χρησιμοποιείς σε mobile banking; Έχει καμια τράπεζα minimum απαίτηση για MM (API23); ” Στο mobilr banking της Πειραιώς, μπορείς να κάνεις quick login από …
-
Παράθεση από geomaza: “Καλορίζικο! Θα μας πεις μια τιμη? Βασικά μπήκα στον YESO521 και έχω χαζεψει, ειδα τιμη για το redmi note 3 pro και πιστευω ή ειναι λάθος τιμή ή λάθος κινητό ή μας κοροϊδευουν ή είμαι βλάκας που το πήρα απο αλλού... μου κάνει πραγματικά μεγάλη εντύπωση! ” Xiaomi Redmi 3 Pro 3/32: 143.10 Euro Nillkin H+ Glass Screen Protector: 8.10 Euro Discount: -1.35 Euro Total: 149.85E
-
Μια τελευταία ερώτηση....θέλω να ελπίζω... Είμαι σε TWRP έτοιμος να φλασάρω Ελληνική Stable V7.2.7.0 με τον οδηγό Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3 (Για πρώτη φορά). Στον οδηγό αναφέρει μόνο οτι "To τηλέφωνο μετά από λίγο θα κάνει επανεκκίνηση στο TWRP Recovery και τώρα μπορείτε να κάνετε την εγκατάσταση (Install) της Ελληνικής ROM." Δεν θα πρέπει πρώτα να κάνω τα wipe cache/dalvik ή γίνονται αυτόματα?
-
Και ξεκινάω τις ερωτήσεις... 1) Δοκιμάζω να περάσω Official China Developer Version: 6.5.26 (MIUI7) με τον Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi, ψαχνει αρκετή ώρα αλλά δεν βγάζει καμμία ΡΟΜ. 2) Δοκιμάζω με τον οδηγό Ξεκλείδωμα του Bootloader , αλλά μόλις επιλέγω τη ΡΟΜ από τον updater, με πετάει έξω. Καμιά ιδέα?
-
Επωνυμία της επιχείρησης : yeso521 Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : yeso521.com Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Redmi 3 Pro 3/32 Golden Nillkin Xiaomi Mi4C H+ Glass Screen Protector Ημερομηνία αγοράς : 20/05/2016 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 17 ημέρες Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν χρειάστηκε Tα σχόλιά σας: Είναι η πρώτη παραγγελία που κάνω απο yeso521. Πολύ καλές τιμές, άψογη συσκευασία, ικανο…
-
Xiaomi Mi5 64GB Black Καλή μας επιτυχία!
-
Επωνυμία της επιχείρησης : Geekbuying Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : Geekbuying Tι ακριβώς αγοράσατε : Vidonn A6 Heart Rate Monitor Smart Bracelet IP65 Sports Fitness Tracker Ημερομηνία αγοράς : 20/05/2016 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 12 ημέρες Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν χρειάστηκε Tα σχόλιά σας: Είναι η τρίτη παραγγελία που κάνω απο Geekbuying και μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημ…
-
Παράθεση από sanceliken2000: “Παράθεση από mixaliscy: “Ναι από εκεί Αφού πρώτα κάνεις account φυσικά ” ωραια ευχαριστώ πολύ ” @sanceliken2000 και εγώ που το έχω παραγγείλει για τη γυναίκα μου και βρίσκεται κάπου μεταξύ Ολλανδίας & Ελλάδας, έχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader, ώστε να μην περιμένω όταν φτάσει. Επίσης, έχω κατεβάσει και όλα τα απαραίτητα αρχεία (China Dev, adb, TWRP κλπ) ώστε να είμαι έτοιμος όταν παραλάβω .
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από nipapa: “2. Δεν στέλνεις μικρά εμβάσματα 40 και 40 και 40 ευρώ, αλλά ένα μεγάλο πάνω από 300€ ώστε να έχεις χρήματα, μιας και όποτε θες τα τραβάς πίσω από οποιοδήποτε ATM του κόσμου. ” Εκεί την έχω πατήσει εγώ. Στέλνω έμβασμα για ένα-δύο πράγματα που θέλω να αγοράσω... ”