Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 142.
-
Περίεργο Factory Reset - Shell
nipapa - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Μπήκα στο Recovery, του ριξα ένα factory reset (από το έτοιμο κουμπί που έχει το twrp), έκανα το install μου, έκανα και τα wipes μου, μπήκα στην Ρομ κανονικά έκανα και μισή ώρα να το ξαναστήσω και τσουπ βλέπω πως οι φωτογραφίες, τα βίντεο, οι επαφές μου έμειναν εκεί ανέπαφα. ” Να δεις τι έπαθε ένας γνωστός μου πρόσφατα. Αγόρασε μεταχειρισμένο κινητό από εξωτερικό. Θεωρητικά είχε γίνει factory reset. Και ξαφνικά, την περασμένη εβδομάδα, χωρίς να κάνει κάτι αυτός, του εμφα…
-
Βρε παιδιά,συγχωρέστε την ασχετοσύνη μου, αλλά πρέπει να ρωτήσω. Έχω περάσει ελληνική GTV με τον οδηγό express του Ceaser. Διαβάζω και εδώ και σε άλλα forums, για τη διαδικασία ξεκλειδώματος του bootloder, είτε μέσω των κωδικών από Xiaomi είτε χωρίς αυτούς και θέλω να ρωτήσω σε ποιούς απευθύνεται αυτή η διαδικασία. Είναι απλά ένας άλλος τρόπος να φλασάρουμε ή με τους κωδικούς π.χ. της Xiaomi κερδίζουμε κάτι παραπάνω?
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από nipapa: “Παράθεση από caeser: “ ” ” Οπότε στην περίπτωση που κάποιος ψωνίζει με τη Revolut, πρέπει να αγοράζει σε ΔΟΛΛΑΡΙΟ απο το κινεζομάγαζο ” Και για να συνεχίσω και εγώ λίγο τη φλυαρία, όντως οι μετατροπές των κινεζομάγαζων σε € είναι για τα μπάζα και μπορείς να την πατήσεις και αλλιώς, όπως την έπαθα εγώ. Τιμή προϊόντος σε $ = 36.43 Μετατροπή του κινεζομάγαζου σε € = 31.25 Η κανονική ισοτιμία όμως ήταν 32.34 € Έστειλα δηλαδή -1.09 € λιγότερα, οπότε δεν θα …
-
Παράθεση από caeser: “Νομίζω ότι η κάρτα Revolut είναι ΜΑΚΡΑΝ η καλύτερη περίπτωση για μετατροπή συναλλάγματος και αποφυγή υψηλών προμηθειών. ” Ακριβώς έτσι όπως τα λέει ο @ceaser είναι. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον, η μοναδική προμήθεια που πληρώνεις, είναι το 1€ στην τράπεζά σου για να στείλεις το έμβασμα στη Revolut.
-
Το έβγαλε και σε μένα σήμερα...
-
MIUI_ART, γνωρίζεις αν το πρόβλημα με το Mi PC Suite λύθηκε με την 6.3.10 ?
-
Παράθεση από Nelias: “Παράθεση από nipapa: “Δεν μου δείχνει κάτι. Έχει ώρα-ημερομηνία-search bar-quick lanch και τίποτα άλλο. ” 'Οταν κατεβάζεις την κουρτίνα έχει δύο σελίδες στη μια από τις δύο έχει την πληροφόρηση που ζητάς ” Δεν την δείχνει σε καμμία από τις δύο. Παράθεση από dimi1982: “Αν το έχεις ενεργοποίημενο μόνο το δείχνει. Xiaomi Redmi note 3 ” Πως ενεργοποιείται? Δεν έχω βρει κάτι τέτοιο. Τελικα το βρηκα. Πρεπει να πατησεις το κουμπι των προσφατων εφαρμογων. Αυτό που παρατήρησα είναι …
-
Δεν μου δείχνει κάτι. Έχει ώρα-ημερομηνία-search bar-quick lanch και τίποτα άλλο.
-
Στην 6.1.28 που φόραγα πριν, όταν έκανα εκκαθάριση στην οθόνη των ειδοποιήσεων, μου έδειχνε την ελεύθερη μνήμη της συσκευής μου. Με την 6.3.3 δεν γίνεται. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να βλέπω πόση ελεύθερη μνήμη έχω?
-
XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB Καλή επιτυχία!
-
'Ολα καλά και σε εμένα. Μια παρατήρηση μόνο. Στην πρώτη επανεκίνηση μου είχε αλλάξει την εικόνα της lockscreen με ένα μάυρο φόντο και αργούσε να ανταποκριθεί στο touch. Επανέφερα την εικόνα μόνος μου και το touch επανήλθε και αυτό μετά από λίγο. Επίσης, δύο ερωτήσεις, καθώς είναι μόλις η δεύτερη Rom που εγκαθιστώ. 1. Αφού πέρασα τη Rom μέσω TWRP, με τα απαραίτητα wipes, έβγαλε μήνυμα "Installation successful", αλλά πατώντας το Reboot, πάγωσε και δεν ανταποκρινόταν. Πατώντας τα κουμπιά για να μπω…
-
κλειδωμενος bootloader?
nipapa - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΠαράθεση από nipapa: “Γειά σας παιδιά, μετά από 6 χρόνια οπαδός της HTC, αποφάσισα να κανω το επόμενο βήμα και την Παρασκευή παρέλαβα από Vickmall το πρώτο μου Xiaomi Mi4c 3/32 (ROM MIUI 7.0.4.0 stable LXKCNCI). Θα ήθελα να ρωτήσω τα παιδια που παρέλαβαν τη συσκευή πρόσφατα, αν είχαν κάποιο θέμα για να περάσουν την Ελληνική ROM και αν αντιμετώπισαν κάποιο από τα ακόλουθα προβλήματα: 1) Δεν εντοπίζει την τοποθεσία που βρίσκομαι (location). Ενώ το Google Maps τη βγάζει κανονικά, άλλες εφαρμογές όπ…
-
Κάνω swipe και στη συνέχεια κάνει μια δόνηση, αλλάζει χρώμα η γραμματοσειρά και δεν κάνει τίποτα άλλο. Τελικά ξαναμπήκα στο TWRP με volume up + power και με έβγαλε σε μια οθόνη MOUNT - System Partition Unmodified. Από εκεί πήγα πίσω και προσπάθησα να κάνω reboot στο system και εκεί κολλάει πάλι στο ίδιο σημείο που προανέφερα. Μου έχει ξεφύγει κάτι ή κάπου κάνω μ@λ#$%α? Τελικά το θέμα λύθηκε! Αφού μπήκα σε TWRP 4-5 φορές με τα ίδια συμπτώματα, την 6η φορά μπουταρε κανονικά και άνοιξε και είμαι πλ…
-
Παράθεση από perpetas: “Παράθεση από jonnieX: “Αν ακολουθηθεί πίστα το tut fastboot του caeser δεν υπάρχει θέμα!λάδι ή διαδικασία αλλά χρειάζεται να την διαβάσεις μέχρι να την καταλάβεις!!!ας είναι καλά!!!!! Στάλθηκε από το Mi-4c μου ” Αυτό ακολούθησα και έκανα μέσω flashify εγκατάσταση το recovery που λέει αλλά μάλλον δεν έγινε κάτι σωστά. Τώρα με τον οδηγό από τον MIUI_ART έγιναν όλα καλά μέχρι το reboot. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι τώρα. Μου βγάζει αυτό το "Swipe right to unlock" και μια κ…
-
κλειδωμενος bootloader?
nipapa - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΕίδα σήμερα και αυτόν τον οδηγό: Root και custom recovery και Ελληνικη MIUI στο Mi4c Root και Custom Recovery και Ελληνική MIUI στο Xiaomi Mi4c - Angroid.gr {Δεν γνωρίζω αν επιτρέπονται link από άλλα forum, αλλά γίνεται αναφορά εδώ. Αν δεν επιτρέπεται, παρακαλούνται οι διαχειριστές να το απομακρύνουν).
-
κλειδωμενος bootloader?
nipapa - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΓειά σας παιδιά, μετά από 6 χρόνια οπαδός της HTC, αποφάσισα να κανω το επόμενο βήμα και την Παρασκευή παρέλαβα από Vickmall το πρώτο μου Xiaomi Mi4c 3/32 (ROM MIUI 7.0.4.0 stable LXKCNCI). Θα ήθελα να ρωτήσω τα παιδια που παρέλαβαν τη συσκευή πρόσφατα, αν είχαν κάποιο θέμα για να περάσουν την Ελληνική ROM και αν αντιμετώπισαν κάποιο από τα ακόλουθα προβλήματα: 1) Δεν εντοπίζει την τοποθεσία που βρίσκομαι (location). Ενώ το Google Maps τη βγάζει κανονικά, άλλες εφαρμογές όπως ο καιρός (και η def…
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: VickMall - Την Διεύθυνσή της (URL): VickMall - Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Mi4c 3/32 - Την ημερομηνία αγοράς: 19/01/2016 (στο κατάστημα πέρασε 20/01/2016) - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 9 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 17 ημέρες - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 10 (Μια φορά που τους κάλεσα στο chat, απάντησαν αμέσως) - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Πολύ καλή συσκευασία, όλα ήταν όπως τα ζήτησα,…