Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 42.

• Ναι θα πρέπει να κάνεις κατάθεση αρχικό ποσό τουλάχιστον 10€ ώστε με το ποσό αυτό να εκδόσεις την κάρτα σου. Για να μην έχεις καθυστέρηση στην μεταφορά των χρημάτων σου, συνιστάτε να έχεις δηλώσει το IBAN στο μενού {κάρτες και τραπεζικοί λογαριασμοί} Ο χρόνος παράδοσης της κάρτα είναι σε 2 λογαριασμούς που άνοιξα μέσα Δεκεμβρίου περίπου 7-10ημ!!! Και η μεταφορά των χρημάτων συνήθως είναι την επόμενη ή μεθεπόμενη εργάσιμη!!!

• Λόγο του Capital Control έλεγχος & περιορισμός κεφαλαίου εσωτερικού με το προεδρικό διάταγμα Παυλόπουλου - Τσίπρα αρκετοί από εμάς μείναμε έξω από τον χώρο των συναλλαγών με το εξωτερικό. Ότι προσπάθειες έγιναν επικοινωνώντας με τις τράπεζες να βρεθεί λύση δυστυχώς το κόστος τις περισσότερες φορές ήταν ασύμφορο (έμβασμα εξωτερικού +%€€€). Παρακάτω θα σας δώσω 2 τρόπους όπου μπορείτε όσοι δεν έχετε βρει τρόπο, να κάνετε άφοβα και χωρίς απολύτως κανένα φόβο αλλά και περιορισμό τις συναλλαγές σας. …

• Και βέβαια αυτό που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι όταν πάω να κάνω αναφορά σφάλματος (ρυθμίσεις σχετικά στον επεξεργαστή πολλά κλικ) εκεί η συσκευή κολλάει και κάνει επανεκκίνηση. δεν ξέρω αλλά πρέπει να έχει κάτι η έκδοση αυτή. Το καλό είναι ότι η μπαταρία έχει τώρα ένα 24ο και είναι 54%, κατι πολυ σημαντικό (πάντα με την ίδια χρήση) και η προηγούμενη έκδοση είναι ή 7.0.8 stable!!

• Καλησπέρα σας Στην αρχική εγκατάσταση είχε κάνεις σας το πρόβλημα με τις συνεχείς επανεκκινήσεις στην καρτέλα που ζητάει να δώσεις τον κωδικό του Google έως το Mi Account. κάνει επανεκκινήσεις συνέχεια. Αρχικώς νόμιζα ότι κάτι δεν έκανα σωστά στο recovery, οπότε ξανά έκανε format ,data, internal, cash etc. αλλά ξανά το ίδιο. Οπότε είπα αυτή την φορά αντί να επιλέξω Ελληνικά επέλεξα Αγγλικά. Παραδόξως αυτή τη φορά προχώρησε. αφού ολοκλήρωσα την εγκατάσταση επέλεξα ξανά τα ελληνικά. Σήμερα όμως αυ…

• Αγορά Redmi Note 2

panais1389 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από John Tasoulas: “bangood και prority direct mail που ειναι μεσω NL ” Ότι έρχεται από NL δεν θα περάσει τελωνείο. Θα σου έρθει μέσο ΕΛΤΑ. με χρόνο παράδοσης 15-20 ημέρες.!! Οπότε οι επιλογές σου είναι ή το παραλαμβάνεις άμεσα αλλά με το παραπάνω ποσό 27.20€ ή μέσο απλού ταχυδρομείου αλλά με καθυστέρηση παραλαβής.!!

• Αγορά Redmi Note 2

Μήνυμα

Καλησπέρα και από εμένα. Θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή όπως λέει και ο φίλος επάνω, όπου σου λέει EU Expedited Shipping δεν θα σου περάσει τελωνείο 100% μιας και η χώρα προέλευσης είναι όπως λέει EU και ή Registered Post Air Mail κατά ένα ποσοστό 95-97% πάλι δεν θα έχεις τελωνείο. Σίγουρα μα σίγουρα δλδ 100% θα έχεις εάν επιλέξεις DHL Fedex EMS etc. Και προς ενημέρωση σου τελωνείο σημαίνει περίπου 70-75€ εκτελωνιστής + φόρους 23% και δασμούς ? %. Δηλαδή κλάψτα Χαράλαμπε!!!

• ir remote control

Μήνυμα

Δοκίμασε αυτήν την εφαρμογή Twinone TV Remote™ από το PlayStore της google. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Λειτουργεί με τις περισσότερες τηλεοράσεις...!!!

• απορία περί σηματος

Μήνυμα

Δεν είναι θέμα αναβάθμισης αλλά θέμα κάλυψης δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Δεν έχει να κάνει με το λογισμικό αλλά είναι καθαρά εταιρίας. Ένας εύκολος τρόπος ελέγχου είναι να περάσεις την εφαρμογή OpenSignal, θα σε βοηθήσει να δεις την κάλυψη της περιοχής σου..

• ΣΚΟΥΠΑ DYSON

panais1389 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από jp7rgv: “έχω αγοράσει ένα δεν θυμάμαι ποιο γύρω στα 80 ευρώ. Καμία σχέση με Siemens Bosch κτλ. Απόλυτο value for money. Απλά κοίταξε όσο καλύτερα χαρακτηριστικά ανάλογα το ποσό που διαθέτεις. ” Ξέρετε τι λένε. Τα "φτηνά" δεν τα τρώνε ούτε τα σκυλιά. Σίγουρα το οικονομικό παίζει σημαντικό ρόλο στην σημερινή εποχή, αλλά πρέπει να δεις και την ποιότητα. Στην επιλογή μου δεν χρειάστηκε να δώσω πάνω από 135€ αλλά δεν το μετανιώνω. Μπορεί να υπήρχε και ποιο οικονομική από αυτή που πήρα αλ…

• προβλημα με redmi note 2

Μήνυμα

Παράθεση από spyros12: “ενα πραγμα με εκνευριζει μονο,εχω πολλους ηχους τριξιματος απο το πλαστικο καπακι του κινητου.αντιμετωπιζει καποιος παρομοιο προβλημα? καμια πατεντα? ” Μπορείς να γίνεις ποιο συγκεκριμένος. Το ακούς όταν λειτουργεί η δόνηση ή όταν ακούς μουσική.

• Επιλογή Φορτιστή

Μήνυμα

Παράθεση από ChiLongQua: “Μπορεί να μου πει κάποιος αν αυτοί η φορτιστές απο ebay είναι αξιόπιστοι? Επειδή κατα καιρούς ακούμε ατυχήματα απο φτηνούς φορτιστές κτλ. Θέλω να αγοράσω εναν σαν αυτό απο ebay με διπλό usb. Dual USB 2 Port 2A US EU Plug Travel Wall Power Adapter Charger for Mobile Phone | eBay Ο πωλητής μου έστειλε αυτό. Screenshot by Lightshot Εκτός το ότι είναι ότι πιο άσχημο έχω δει σε φορτιστή, είναι τεράστιο, και όταν το βάζω στη πρίζα βγάζει φωτιές!! ” Ο φορτιστής από την μαμά xi…

• προβλημα με redmi note 2

Μήνυμα

Παράθεση από spyros12: “δεν ειχε ζελατινα φιλε μου! το τηλεφωνο δουλευε κανονικα,μετα απο φλασαρισμα super su εφαγε το κολημα τελικα το εφτιαξα το προβλημα μαλλον ηταν στην εκδοση τοθ sp flash tool! το μονο θεμα που εχω τωρα ειναι το invalid IMEI! καμια ιδεα ” Λοιπόν για το imei μπορείς να κάνεις τα εξής Βήματα [1] άνοιξε το τηλέφωνο στις κλήσεις και πληκτρολόγησε το *#*#3646633#*#*. Θα σου εμφανίσει το μενού από το 'Engineer Mode' [2] Επιλέγεις το CDS Information [3] από εκεί το Radio Informati…

• Antutu score από τα xiaomi

Μήνυμα

Αφορά το Redmi Note 2 σε 32bit & 64bit εκτέλεση!!! Rom 7.0.6.0 Stable by xiaomi-miui.gr

• Παράθεση από spoulk: “Παράθεση από panais1389: “Δεύτερον εάν διαβάσεις προσεκτικά τις αναφορές που γίνονται θα δεις ότι έχουν εβδομαδιαία αναβάθμιση, αλλά όχι OTA (Over The Air). ” Υπάρχουν 2 ελληνικές Rom ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΕΣ: η Stable και η Developer. Η Stable αναβαθμίζεται κάθε εβδομάδα ενώ η Developer κάθε 1 ή 2 μήνες ή και πιο αραιά. Όταν αναβαθμίζεις από Stable σε Stable ή από Developer σε Developer δεν σβήνεις τίποτα - δεν χάνεις τίποτα. Από Stable σε Developer και το ανάποδο, επιβάλεται να κάνει…

• Εγκατέστησα και εγώ σε Xiaomi Mi Note Pro και αντιμετώπισα το ίδιο. Τελικά του έβαλα την Stable έκδοση v7 και είδα προκοπή... Να πω την αλήθεια την 5.11.1 δεν την έτρεξα να δω διαφορές οπότε του έβαλα την stable για να μην πειραματίζομαι... Εν ολίγοις ήθελα να το διώξω το τηλέφωνο...

• Γενικά να ξέρεις ισχύει ότι ότι λειτουργεί δεν το πειράζεις. Προσωπικά θα σου έλεγα να μάθεις πρώτα το λογισμικό που είδη φοράει και μετά να πειραματιστείς. Πριν κάνεις οτιδήποτε να ξέρεις ότι θα πρέπει να κάνεις αντίγραφα ασφαλείας για τα δεδομένα που είδη έχεις. Δεύτερον εάν διαβάσεις προσεκτικά τις αναφορές που γίνονται θα δεις ότι έχουν εβδομαδιαία αναβάθμιση, αλλά όχι OTA (Over The Air). Τι σημαίνει αυτό. Ότι κάθε φορά που βγαίνει νέα έκδοση θα πρέπει να τα σβήνεις όλα και άντε πάλη από την…

• Ποτε θα παρω update? 5.10.22

panais1389 - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

Εάν έχεις την global rom θα έχεις OTA update. Εάν έχεις την ελληνική rom τότε θα πρέπει να την περάσεις χειροκίνητα...

• ΣΚΟΥΠΑ DYSON

Μήνυμα

Για να καταλάβω το ερώτημα είναι ποια είναι η ποιο όμορφη ή ή ποιο αποδοτική!!! όπως προείπα πρέπει να το δείτε και το θέμα απόδοσης - τιμής και παρελκόμενα πχ φίλτρα..

• ΣΚΟΥΠΑ DYSON

Μήνυμα

Έχω δει την DYSON DC 37 ALLERGY σε φίλο. Να πω την αλήθεια πολλά λεφτά για το τίποτα. Πολύ φασαρία, αλλά όπως έγραφε και στα χαρακτηριστικά του είναι οικονομική.(λιγότερα watt) Το θετικό που είχε είναι τα φίλτρα κατά τις σκόνης και της αλλεργίας. Προσωπικά εγώ στα χρήματα που είχε δώσε κοντά στα 480€ δεν θα την έπαιρνα Επέλεξα πέρυσι μαζί με αυτόν την SIEMENS VSZ6XTRM11, έχει και αυτή φίλτρα Ultra hepa Λιγότερο ήχο ( στην δεύτερη από τις 4 σκάλες σκουπίζεις τα χαλιά και δίπλα κοιμάσαι!!!) και βέ…

• Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το κατέβασα και λειτουργεί άψογα!!!