Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.
-
Ναι Γιώργο , λύθηκε όσο απλά μου τα είπατε, ευχαριστώ, να σε καλά.
-
Τι να πω, και πάλι σε ευχαριστώ πολύ, μέχρι στιγμής δεν μου το έχει κάνει. Ευχαριστώ!!!
-
Καλημερα και συγνωμη παιδια που σας ξαναενοχλω. Εχω το redmi note 3 pro kenzo οπως θα δειτε στις πιο κατω φωτογραφιες. Αυτο που μου κανει με μεγαλη συχνοτητα ειναι οταν περναω απο την φαση φωτο σε βιντεο να βγαζει μια ροζ γραμμη στο κατω μερος της οθονης. Πολλες φορες μπορει να μπλοκαρει εξ αρχης και αλλες μετα την αλλαγη η' αλλαγες που ειπα, γενικα οταν μπλοκαρει βγαζει τις αλλες εικονες που ανεβασα. Οταν γινεται αυτο κανω επανεκκινηση για να μπορεσω να τραβηξω φοτωγραφιες πριν ξανα μποκαρει η …
-
Εχω δυο συσκευες redmi note 3 pro και θελω να αλλαξω το ID μεταξυ τους. Μετα απο εργοστασιακες ρυθμισεις και ξεκινωντας απο την αρχη φτανω στο σημειο που μου ζητα, "Συνδεση στο λογαριασμο Mi" και απο κατω "εισαγετε τον κωδικο" απο κατω απο αυτο ομως γραφει "αυτη η συσκευη εχει συσχετισθει με υφισταμενο ID λογαριασμο Mi (164****959)" που ειναι το προηγουμενο ID. Οταν εγω βαζω το νεο ID 164****920 το θεωρει λαθος και δεν μπορω να παω παρακατω. Για οποιαδηποτε βοηθεια, ευχαριστω.
-
Ευχαριστώ geo 13z και χρόνια πολλά. Δεν το έχω κάνει ακόμα αλλά μάλλον βλέπω μια σιγουριά ότι έτσι θα λυθεί το πρόβλημα.
-
Παράθεση από geo13z: “Χρόνια πολλά σε όλους και καλές γιορτές. Την έκανα εγκατάσταση στο mi5 και σε πρώτη φάση αυτό που παρατήρησα είναι ότι όταν πατήσεις παρατεταμένα το power και μπεί στην οθόνη reboot power off κλπ ότι και να πατήσω κάνει κάτι σαν επανεκκίνηση. Ακόμη και το power off!!! :confused: :confused: Sent from my MI 5 using Tapatalk ”