Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-16 από 16.
-
Να γραψω και τον επίλογο για να κλείσει το θέμα. Τελικά αποδείχθηκε ότι το πρόβλημα του τηλεφώνου ήταν πιο σοβαρό καθως δεν διορθώθηκε και μετά από φλασαρισμα με δυο διαφορετικές ρομ με τη βοήθεια και του NasDriver, που τον ευχαριστώ πολύ. Τελικά ο πωλητής με αρκετή καθυστέρηση δέχθηκε να το επιστρέψω και να μου επιστρέψει τα χρήματα. Εννοείται ότι έκανα νέα παραγγελία και περιμένω.
-
Εγκατάσταση GTV σε xiaomi note 4
xxibr - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΟπότε για ελληνική ρομ πάντα ξεκλείδωμα. Ευχαριστώ, αλλά με τόσα που διάβασα τελευταία τα μπέρδεψα.
-
Εγκατάσταση GTV σε xiaomi note 4
xxibr - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΣυγνώμη αλλά αφού το συγκεκριμένο μοντέλο φλασαρεται με Sp flash tool ακόμη και με κλειδωμένο bootloader, χρειαζεται να γίνει η παραπάνω διαδικασία και να αιτηθείς ξεκλειδωμα; Κατάλαβα κάτι λάθος;
-
Πέρασα official rom με το Sp flash tool σύμφωνα με τον οδηγό από εδώ που αναφέρεται παραπανω. Αν θυμάμαι καλά λέει οτι γίνεται και με κλειδωμένο bootloader. Άλλωστε δεν έχω τρόπο να το ξεκλειδδ Η οθόνη πάντα μαύρη είναι. Πριν το φλασαρισμα κατα την επανεκκίνηση έδειχνε για κλάσματα το λογότυπο Mi, αλλά μετά δεν το βλέπω.
-
Makisfz εννοείς θα βγάλει error και θα μπρικαρει; Οπότε fastboot rom κατεβαζω έκδοση για mtk developer και φλασαρισμα με sp tool. To πρόβλημα που έχω (να είναι μαύρη η οθόνη και μόνο κατά την επανεκκίνηση να εμφανίζει στιγμιαια το logo Mi) θα μπορούσε να το πάθει από λάθος, ROM που έβαλε ο πωλητής;(Hidden Content)
-
Στο παραπάνω φόρουμ για το redmi note 4 έχει fastboot ROM για επεξεργαστές ΜΤΚ, Snapdragon και Qualcomm σε official και developer έκδοση. Από εκεί που πήρα το τηλέφωνο έλεγε για επεξεργαστη MTK Helio. Αν τυχόν όμως έχει άλλον επεξεργαστή υπάρχει περίπτωση πέραν του προβλήματος που έχω να πάθει μεγαλύτερη ζημια. Το φλασαρισμα τελικά γίνεται με Mi flash ή με Sp tools; Σημειωτέον ότι με adb που δοκίμασα μου έβγαλε κλειδωμένο bootloader.
-
Να και η απάντηση του πωλητή: Dear friend, Sorry for this inconvenience caused to you. Friend could you try this below: 1.pls charge it for more than 12 hours sometimes it may discharge for long time during the shipping 2.pls long press the power button for 8 seconds, still not open, then pls press power button +volume up to the recovery mood, then clear the date and restart the phone 3.Could you pls try to flash it via pc? What is your email? We can send you the firmware. Βέβαια δεν μπορω να ολ…
-
Καλημέρα, Χρόνια πολλά σε όλους!!! NasDriver ανοίγοντας το τηλέφωνο με κρατημένα τα volume down και power στη διαχείρηση συσκευών μετά από λίγο μου εμφανίζει το μοντέλο του κινητού, αλλά όχι το Android bootloader interfaces. Γράφοντας τώρα από cmd μου δίνει το μήνυμα: C:\adb>adbreboot fastboot error: nodevices/emulators found. Από την άλλη σκέφτομαι αν ήταν θέμα απλά κουμπώματος της οθόνης θα έπρεπε να βλέπω το Android bootloader interface? Κι αν ναι ακόμη και αν το έβλεπα και μπορούσα να ξαναεγ…
-
Ευχαριστώ θα δόκιμάσω! Αφού εγκατεστησά τους drivers για xiaomi, ο υπολογιστής αναγνώρισε το τηλέφωνο με το όνομα του ως portable device, αλλά δεν εμφανιζει το Android bootloader interface. Κάποιες φορες όταν κάνω επανεκινηση το τηλέφωνο εμφανίζει στιγμιαία το logo mi και μια φορά το ποσοστο φόρτισης της μπαταρίας. Οπότε υποθέτω δεν είναι κατεστραμμένη η οθόνη. Μήπως έχει ξεκουμπωσει απο κανένα τράνταγμα στη μεταφορά το κλιπσακι της οθόνης; Μου δείνει την εντύπωση οτι το τηλέφωνο δουλεύει, αλλά …
-
Καλημέρα! Νέος στην ομάδα και ξεκινάω με παρόμοιο πρόβλημα. Πήρα χθες από Κίνα το Redmi note 4 3gb 64gb. Πάω να το ανοίξω, κάνει δόνηση και ανάβουν μόνο τα λαμπάκια από τα τρία κουμπάκια αφής. Το βάζω να φορτίσει. Το λαμπάκι φόρτησης ήταν πορτοκαλί και μετά κανένα δίωρο έγινε πράσινο. Πάλι όμως ενώ φαίνεται να ανοίγει το τηλέφωνο η οθόνη δεν έχει την παραμικρή ένδειξη, παραμένει μαύρη, αν και όταν την αγγίζω αντιδρά γιατί ανάβουν τα λαμπάκι των πλήκτρων αφής. Καμία ιδέα του τι συμβαίνει κανείς;