Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-13 από 13.

• Είχε χαλάσει η type c και μιας και πιάστηκα τα άλλαξα όλα. Το θέμα είναι ότι δεν το κάνει συνέχεια και δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι σφάλμα λογισμικού ή υλικού. Έκανα τα τεστ και όλα καλά. Όσο δεν είχα το καπάκι ήταν καλά 10/10, μολις το έβαλα κάποιες φορές είχε θέμα κάποιες όχι..

• Καλησπέρα παιδιά. Πέρασα στο κινητό του θείου μου την ελληνική ρομ και από τότε κάποιες φορές δεν τον ακούμε. Η αναβάθμιση έγινε με αλλαγή της type c και του μικροφώνου. Έχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα ή έκανα κάποια βλακεια στην αλλαγή?

• Redmi Note 5 πρόβλημα

nikopoup - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Άμα δεις, σήμερα έχει "πάρει" και τον αριθμό μοντέλου, όπως είναι και στο κουτί MEE7S, εχτές δεν το είχε Καλοδούλευτο οπότε ” Σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας. Nasdriver θα πάει στην μάνα απευθείας. Το mi6 μόνο με με το mi8 θα αλλαχθεί

• Redmi Note 5 πρόβλημα

Μήνυμα

Μάγκες γι αυτό είμαστε εδώ να δοκιμάζουμε. Μου έχει ξανατυχει να θέλει πρώτα φλας την παλιά και μετα update στην νέα. Πρώτα πέρασα την παλιά την έκδοση που δεν ανοιγε η κάμερα και μετά έκανα update στην V9.5.6.0.OEIMIFA μέσω του updater και μέχρι στιγμής είναι όλα άψογα. 1. Όταν είχα περάσει απευθείας την V9.5.6.0.OEIMIFA είχε πρόβλημα. Ίσως να έτυχε σε μένα αλλά αν κάποιος το δοκιμάσει ας έχει στο νου του να περάσει μια παλιά έκδοση πρώτα.

• Redmi Note 5 πρόβλημα

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “@nikopoup αφαίρεσα την φωτογραφία απο το κουτί γιατί φαίνονται τα ΙΜΕΙ. Αν θέλεις κάλυψε τα και ξανα-ανέβασε την ” Παραλειψη μου, ευχαριστω πολυ.

• Redmi Note 5 πρόβλημα

Μήνυμα

Λοιπον μαγκες ολα μια χαρα εβαλα την ρομ τωρα ομως δεν ανοιγει η καμερα

• Redmi Note 5 πρόβλημα

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από nikopoup: “Καλησπέρα παιδιά. Έκανα μια βλακια και αγόρασα το redmi note 5 China αντί για το global. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να φλασαρω την global? ” Μπορείς να βάλεις φώτο από το κουτί, το πίσω μέρος με τα τεχνικά στοιχεία καθώς και φώτο από το Σχετικά με το τηλέφωνο ? ” Επαναφέρω την ερώτηση-παράκλησή μου...αν θες φυσικά ” Δεν εχω το κουτι αυτη τη στιγμη. Αυριο που θα επιστρεψω θα το ανεβασω Ποια ρομ να επιλεξω?

• Redmi Note 5 πρόβλημα

Μήνυμα

Ξεκλειδωσα με το mi unlock κανονικά, φλασαρα twrp μέσω adb και έκανα εγκατάσταση την ρομ με όλα τα wipe που πρέπει. Δεν βγάζει κάποιο σφάλμα κατά την εγκατάσταση. Το μόνο που με παρεξενεψε είναι ότι έσβησε και το twrp και ξαναμπηκε το mi recovery

• Redmi Note 5 πρόβλημα

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από nikopoup: “Καλησπέρα παιδιά. Έκανα μια βλακια και αγόρασα το redmi note 5 China αντί για το global. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να φλασαρω την global? ” και να τη φλασαρεις τη global rom, global version το τηλέφωνο σου δεν θα γίνει. Δηλαδή δεν θα έχεις την Β20. Απλά για να ξέρεις... ” Ναι το ξέρω αυτό. Τα λάθη πληρώνονται. Φλασαρα την global V9.5.6.0.OEIMIFA αλλά όταν βάλεις γλώσσα μετά κάνει συνέχεια reboot. Καμια ιδέα?

• Redmi Note 5 πρόβλημα

Μήνυμα

Λες να μπορέσω να την φλασαρω απευθείας με το miflashtool χωρις να ξεκλειδωσω τον bootloader?

• Redmi Note 5 πρόβλημα

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά. Έκανα μια βλακια και αγόρασα το redmi note 5 China αντί για το global. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να φλασαρω την global?

• Καλημέρα παιδιά. Έχει εγκαταστήσει κανένας το xposed? Το έκανα εγκατάσταση από το twrp, κατέβασα το xposed installer και μου γράφει 'xposed framework version 85 is installed but not active. Please check the logs for details. Παω στο logs και γράφει could not read log. Καμια ιδέα? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Καλησπέρα στην παρέα. Προσπαθω να ξεκλειδωσω και εγώ τον bootloader. Πέρασα την global stable από τον updater, έκανα αίτημα για το ξεκλείδωμα, έρχεται το οκ και ξεκινάω. Σφάλμα στο 50%. Το mi account είναι το ίδιο και στο κινητό και στον υπολογιστή. Παω να φλασαρω την dev είτε την global είτε την Chinese. Βγάζει can't verify update. Παω να φλασαρω την Chinese stable πάλι can't verify update. Καμια ιδέα?