Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-31 από 31.

• Καλησπέρα! Πήρα την μεγάλη απόφαση να αλλάξω ROM και από Lollipop να πάω σε Marsmallow. Αυτή τη στιγμή φοράω την ελληνική 6.8.18 beta και θα ήθελα να μεταβώ σε Official Stable. Πήγα αρχικά εδώ en.miui.com/download-301.html#438 Και κατεβάζω τη Rom για τον Snapdragon επεξεργαστή. Θυμάμαι είχαν παρατηρηθεί κάποια προβλήματα σε μετάβαση από L σε Μ έκδοση, θα ήθελα όποιος μπορεί να με βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων. Οδηγό εγκατάστασης - Αν χρειάζεται να βάλω κάποια παλιότερη έκδοση κτλ - αν η τελευτα…

• Εγώ με 6.8.18 ελληνική είμαι πλέον σταθερά στις 6.30 ώρες SOT. Πάνε οι εποχές με 8+ αλλά αυτό που με προβλημάτιζει είναι ότι το βράδυ σε ένα 8ωρο ύπνο χάνω περίπου στο 10%. Δεν είναι αρκετό;

• RE:

stakantzi - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από dfoust: “Μέσα από το παιχνίδι πρέπει να κάνεις log in στο λογαριασμό που είχες Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και μένα μου το κάνει αυτό στο Tinker Island. Το έχω κάνει φυσικά σε πάρα πολλά παιχνίδια με τον ίδιο λογαριασμό αλλά στο συγκεκριμένο δεν. Μάλλον έχουν θέμα συγχρονισμού κάποια παιχνίδια.

• Mi Band 2: The New Successor!

stakantzi - - Mi Band

Μήνυμα

Καλησπέρα. Έκανα το κολπάκι για να μου δείχνει ελληνικα όταν με παίρνουν τηλέφωνο και γύρισα το κινητό μου στα κινέζικα. Έκανε κατευθείαν update την εφαρμογή και το ξανά γύρισα στα αγγλικά. Πλέον από κει που μου έδειχνε μόνο ερωτηματικά στη θέση του καλουντα τώρα μου εμφανίζει πχ το Γιάννης έτσι, Γι?νν?ς. Δλδ πάλι κάποια φωνηεντα δεν τα εμφανίζει. Κάνουμε κάτι γιαυτό; Έχω το Redmi note 3 pro.

• Παιδιά για τις ειδοποιήσεις σε viber που δεν έρχονται σε ποια ρύθμιση πας ακριβώς; το έχω στα αγγλικά και δεν βρήκα το ασφάλεια - δικαιώματα. Επίσης μία ερώτηση στη Ζαφειρα που έκανε επαναφορά εργ. Ρυθμίσεων σε dev που της είχαν περάσει πλαγιως το play. Οταν έκανες επαναφορά πως ξανά έβαλες ακριβώς το play store. Σου εμφανίστηκαν και κινέζικες εφαρμογές; γιατί εμένα μου ήρθε με dev με play store χωρίς ίχνος κινεζιας πάνω. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

stakantzi - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από marlborough: “καλησπερα στη παρέα☺! Ξέρει κανείς κάτι για αυτή τη Ρομ xiaomi.eu_multi_MIPAD2_V7.5.2.0.LACCNDE_v7-5.1.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device ? Είναι από το αγγλικό φόρουμ και βγήκε προχθες αν θυμάμαι καλά. Επίσης εκεί μέσα έχει και τρόπο πως να διορθώσεις το πρόβλημα με το play store.” Όταν λες εκεί μέσα τι ακριβώς εννοείς; έχει αρχείο note που σου λέει τον τρόπο;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Το 963 ναι Έκανα πρόσφατα ένα οδηγό Το άλλο δεν κατάλαβα τι έχει πρόβλημα... Δώσε λίγες λεπτομέριες Ο οδηγός εδώ ” Ευχαριστώ Μιχάλη. Ακολούθησα τον οδηγό σου αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε. Ενώ ξεκινάει να κατεβάζει (οπότε θέλει) μία εφαρμογή δεν την κάνει ποτέ εγκατάσταση. Άλλες φορές πάλι πάει να την κατεβάσει και 2η φορά, ότι να ναι. Πριν ξεκινήσω τον οδηγό πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Πχ να καθαρίσω τα δεδομένα του play store ή να απενεργοποιήσω τον λογαριασμό μου Gmail; Υ…

• Παράθεση από mixaliscy: “Σημασία έχει ότι είσαι οκ ” Δυστυχώς έχω θέμα με την εφαρμογή της συλλογής (μόλις ανοίγω το pad μου βγάζει μήνυμα ότι η εφαρμογή τερμάτισε) και το πρόβλημα του Playstore 963 error. Υπάρχουν λύσεις σε αυτά τα 2;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Σε βάζει δηλαδή σε twrp?” Όχι δεν με περνούσε με τίποτα το Twrp. Τελικά με βοήθησε ένα παιδί και κατέβασα ένα άλλο αρχείο για να φλασαρω Twrp μέσω Fastboot. Όλα πήγαν καλά εν τέλει. Αλλά δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω γιατί δεν έγινε η δουλειά μου με τον οδηγό.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Δεν το είδα ούτε εγώ Εκεί που πας να το ξανα-εκκινήσεις σου βγάζει μία άλλη φωτογραφία που λέει πως στην ουσία ξεκλείδωσες και πως είναι επικίνδυνο για το κινητό και κάτι τέτοια Για δοκίμασε και πες” Καλημέρα. Αυτό έκανα. Συνέχισα τη διαδικασία και δέχτηκε και την εντολή για εγκατάσταση του twrp αλλά στο επόμενο βήμα και στην επανεκκίνηση για recovery ώστε να επιλέξω από τον εσωτερικό χώρο την ελληνική ρομ μου βγάζει μήνυμα : Bootloader error code 03. Προφανώς δεν ξεκλει…

• Καλημέρα στην παρέα. Πρώτη προσπάθεια να περάσω την ελληνική ROM και ενώ έχω φτάσει σε αυτό το βήμα: (Θα μας ζητήσει από την συσκευή μας επιβεβαίωση ότι θέλουμε να ξεκλειδώσουμε τον Bootloader, στην οποία και φυσικά θα απαντήσουμε YES.) Μόλις πατάω YES η εικόνα του κουνελιού κόβεται στη μέση, σαν να φεύγουν τα γράμματα και δεν πάει παραπέρα. Στο Command center μου λέει ένα OKAY και τον χρόνο που τελείωσε η διαδικασία. Τι πρέπει να κάνω μετά; Δεν το λέει ξεκάθαρα ο οδηγός. (Θα πρέπει να γνωρίζετε…