Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.
-
Ευχαριστώ πολύ αρχηγέ!!
-
Ένα link παρακαλώ για το αρχείο?Γιατι δε το βρίσκω για κάποιο λόγο... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΜόλις γύρισα απο δουλεια και θα το δοκιμάσω τώρα! Ευχαριστώ πολύ George εκ των προτέρων! =============== Μαι 12th 2017, 1:13am =============== Λοιπόν George μόλις έκανα αυτό πυ μου είπες και το ξεκλείδωσα όλα καλά! Και πάλι ευχαριστώ! Απλα δεν είμαι 100% σίγουρος πια έκδοση TWRP να περάσω.Έχω το Redmi Pro 3GB/64Gb με τον χ25. Να υποθέσω την Omega??... =============== Μαι 12th 2017, 4:04am =============== Τα κατάφερα!!Παιδια σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Χωρίς τα guides σας αυτο δε θα ήταν εφικτό! Επι…
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαFlashara τη China Stable Rom στο Redmi Pro που είχε μια άκυρη Unofficial. Δυστυχώς μου έβγαλε μύνημα το Mi Unlock Tool να περιμένω αλλές 72 ώρες (θετική έγκριση πήρα μέσα σε ένα 6ώρο σχετικά)για να ξεκλειδώσω τον bootloader γιατι κάποιο λάθος έγινε με to Mi account.(binding time is too short, Less than 72 hours) Αναμένοντας... Σταυρώνω δάχτυλα καλού κακού. Να ναι καλά οι οδηγοί σας γιατί χάρη σε αυτούς ξεστραβώθηκα...
-
Υποδοχή Νέων Μελών (Old)
ΜήνυμαΚαλησπέρα και απο μένα! Γιώργος το όνομα μου και χάρηκα! Απο σήμερα το πρωί κάτοχος RedMi Pro 64GB