Αλλη μια ερώτηση έχω. Αν βάλω το παλιό account στο καινούργιο κινητό κ το στησω το kenzo θα κλειδώσει αν δεν έχω βγάλει το παλιό account ? Ρωτάω αν είναι να ενεργοποησω το lavender τώρα κ κάποια άλλη στιγμή να ασχοληθώ με το παλιό
Μόλις αγόρασα το lavender 64gb !!!! Κάτοχος ενός kenzo εδώ κ 3 χρόνια έχω μια απορία !!!!! Στο lavender μπορώ να βάλω το παλιό μου xiaomi id η να κάνω καινούργιο ?
Είναι παλιό rom αλλά δεν θυμάμαι ποια. Μου είχε κάτσει πολύ καλά συ κινητό κ δεν ξανά ασχολήθηκα με update. Δεν έχω κάνει backup. Να πάω για fr δηλαδή ?
Έμεινε από μπαταρία το κινητό. Αν κάνω fr ανοίγει μόνο του ή πρέπει να ξανά κάνω εγκατάσταση την aroma που είχα ? Γιατί δεν θυμάμαι ποια είχα κ αν την έχω στο κινητό μου σαν αρχείο !!! Μπορώ να δω κάπου στο twrp πια ρομ είχα τελευταία ?
Καλημέρα στην παρέα !!!! Μια βοήθεια αν μπορείς κάποιος !!!!! Είχα να κάνω καιρό επανεκκίνηση στο kenzo κ είπα να κάνω σήμερα κ έχω κολλήσει σε mi logo. Έχει Έλληνικη ρομ αλλά δεν θυμάμαι ποια !!!! Μπαίνει κ σε twrp. Πατάω κάτι στο twrp για να ανοιξει?
Τελικα μετά από λάθος συνενόηση δεν αγόρασα το note 7. Ξέρει κάποιος κατάστημα για άμεση αγορά της συσκευής ? Αν γίνετε σε μπλε 128gb. Αθήνα κατά προτίμηση !!!!
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Κ τώρα αλλη μια. Το kenzo θα το δώσω στην γυναίκα αλλά με την ίδια rom !!!!!! Aroma 9.2.21 Αν κάνω fr στο κινητό παραμένει στην ίδια rom η τα λέω λάθος ?
Καλησπέρα στην παρέα !!!! Την Πέμπτη περνώ το lavender κ θελα να κάνω μια ερώτηση. Με το mi mover στέλνω τα πάντα από το kenzo ? Στέλνει κ σημειώσεις κ κωδικούς στο Chrome?
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από valantis40: “παιδια μια ερωτηση.εχω το mido και γυρισα στην 9.1.3 γιατι η 9.3.28 καταπινε την μπαταρια.οταν βγει καινουρια rom εγω θα εχω ota updates η οχι?και αν ναι πως θα γινει αυτο? ” Το Mido - Kate - Nikel - Land - Helium - Hydrogen - Kenzo - Rolex κτλ κτλ δυστυχώς αποφάσισε η Xiaomi να σταματήσει την υποστήριξη. Γενικά ότι RedMi υπάρχει παλιό = EOL = END OF LIFE = Δεν θα υπάρχουν ROM από εδώ και πέρα. Ίσως κατά διαστήματα υπάρξουν ΜΟΝΟ μερικές Stable, α…