Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-214 από 214.
-
Redmi note 3 pro
ΜήνυμαΕντάξει παιδιά ευχαριστώ. Ελπιζω να πανε ολα καλά. Ευχομαι μεχρι αρχες αυγουστου να έχει ερθει γιατι φευγω ταξιδι κ θα ηθελα να το ειχα μαζι
-
Redmi note 3 pro
ΜήνυμαNasdriver μόλις δοκίμασα το track checker κ μου εβγαλε το εξης 2016/06/06 23:17 - Arrival at Destination Post (Country: GR) Πηρα ομως εχτές στα ελτα κ μου ειπαν οτι ακομα έρχεται απο Σιγκαπούρη. Αργη να ενημερωθη το συστημα τους ? Παίζει να εχει χαθεί το πακέτο ? Τι πρέπει να κανω τώρα?
-
Redmi note 3 pro
ΜήνυμαΕγώ το παράγγειλα από mini deals 31/05 κ με το tracking number μου βγάλε ότι έχει έρθει Ελλάδα 06.06.2016 23:17 Arrival at international place of exchange Greece. Εχτές Παρασκευή 10/06 πήρα τηλ στα ΕΛΤΑ να ρωτήσω κ μου είπαν ότι ακόμα έρχεται από Σιγκαπούρη. Γιατί όμως το ξένο σαϊτ που πάτησα το tracking number μου το έβγαλε Ελλάδα ?
-
Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Black Ceramic Body
-
Έρχεται
ΜήνυμαΠήρα τηλ μόλις στο ταχυδρομείο κ τελικά μου είπαν ότι είναι καθοδων από Σιγκαπούρη !! Υπομονή
-
Hands free
ΜήνυμαΝαι για να αγοράσω
-
Hands free
ΜήνυμαΣτο Rm2 note pro έχει κάποια εικονίδια που δείχνει τους τύπους των hands free της xiaomi. Τι διαφορά εχει το ένα με το αλλο ? Ποιο hands free της xiaomi προτείνετε για χρήση επάνω στην μηχανή?
-
Έρχεται
ΜήνυμαΗ απάντηση στο tracking number είναι 06.06.2016 23:17 Arrival at international place of exchangeGreece
-
Έρχεται
ΜήνυμαΡε μάγκες με βάση το tracking number το redmi pro μου έφτασε Ελλάδα 6/6/2016 στις 23:20 το βράδυ. Με βάση την εμπειρία σας πότε περίπου θα παραλάβω στον Πειραιά?
-
Καλησπέρα σε όλους. Αλάνια έχω παραγγείλει το pro σε χρυσό αλλά είναι το πρώτο μου xiaomi κ από ότι κατάλαβα έχω κάνει μαλακια που το παράγγειλα με multi-language rom θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο σχετικό βίντεο σχετικά με αλλαγή από multi-language rom σε κάποια άλλη. Το επιθυμητό είναι να περνάει τα update κ να έχω κ ελληνικά.
-
Η οποία έχει ελληνικό πληκτρολόγιο ? Ισχύει ότι η multi-language δεν αναγνωρίζει την δεύτερη sim ? Ευχαριστώ για την απάντηση
-
Μια απάντηση ρε παιδιά αν γίνεται να προλάβω να στείλω μήνυμα αν είναι να αφήσουν την official rom
-
Καλησπέρα παιδιά εγώ μόλις εχτές παράγγειλα το note 3 pro από minideals με multi-language rom. Έκανα πατάτα ? Κάπου διάβασα ότι η multi-language δεν αναγνωρίζει κ τις 2 sim. Ισχύει ? Στην official έχει λέει κινέζικα κ αγγλικά. Υπάρχει όμως περίπτωση να έχει ελληνικό πληκτρολόγιο ? Δεν καίγομαι τόσο για το μενού όσο για τα μηνύματα κλπ μέσω πληκτρολόγιου. Αν προλαβαίνω να στείλω μήνυμα να ερθει το κινητό με official rom ? Είναι το πρώτο μου xiaomi κ από Κίνα. Συγνώμη για το τεράστιο μήνυμα