Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 214.
-
Καλησπέρα παιδιά !!!! Εγώ έχω μείνει με την aroma 8/12/27 Αν περάσω από πάνω την 9/1/24 στο kenzo θα υπάρχει πρόβλημα ? Χρειάζεται fr ?
-
Για kenzo δεν θα πάρουμε update ?
-
Μπορείτε να μου στείλετε το zip για το updater ?
-
Καλησπέρα !!!!!Χρόνια πολλά στην παρέα !!!! Έκανα ανανέωση στην συνδρομή μου vip μόλις τώρα. Έχω μείνει στην aroma xtrv 8.12.13 !!!! Μπορείτε να μου στείλετε την τελευταία aroma κ το zip για το updater ?
-
Όλα καλά με την εγκατάσταση της rom αλλά δεν επανήλθαν οι ρυθμίσεις της αρχικής μου οθόνης κ οι εφαρμογές μου !!!! Τι μπορώ να κάνω ?
-
Περιμένω να ανοίξει το κινητό
-
Μιας κ έκανα fr σκέφτομαι τελικά να κατεβάσω την τελευταία stable γιατί κουραστικά με τα fr !!!!! Μπορώ να κάνω κανονικά εγκατάσταση της stable η θα έχω κάποιο πρόβλημα ?
-
Για να μην κάνω λάθος πάλι για kenzo είναι το αρχείο που λέει HMNOTE3 PRO ΣΩΣΤΆ ?
-
Το κατέβασα μέσα από το update του κινητού. Να το κατεβάσω από mail κ να το περάσω στην μνήμη του κινητού ?
-
Σε kenzo πήρα backup απο twrp έκανα fr κ πήγα για εγκατάσταση αλλά αποτυγχάνει στο verification MD5 Τι μπορώ να κάνω ?
-
-------- Δηλαδή το ota update για kenzo δεν είναι global ? Η εγώ μπερδεύτηκα ?
-
Εγώ χώρα άλλαξα μια χαρά κ από μπαταρία καλά παει. Μόνο η Google cam μου κάνει νερά. Υπάρχει κάποια διαφορετική έκδοση που να παίζει σωστά ?
-
Εμένα σε kenzo ανοίγω το Google camera δείχνει μαύρη οθόνη κ μόνο σε βίντεο βλέπω εικόνα στην οθόνη του κινητού !!! Τι κάνω ?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Ρωταω γιατί δεν ξέρω ποιο patch να κάνω για τα Ota για miui 10
-
Πατάω να ανεβάσω screen αλλά δεν !!!! Έχω την stable 9.5.3 (MHOMIFA) Είναι όμως aroma η xtrv απλή ?
-
Επειδή μπερδεύτηκα,ποια rom εχω ? Aroma η απλή ?
-
Miui_Art επειδή εχθές έληξε η vip συνδρομή μου κ μόλις την ανανέωσα μπορείς να μου στείλεις το patch για τον updater για miui 10 ?