Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 214.
-
Το καλώδιο φορτισης μου είναι με μονοτικη στο βύσμα έτοιμο να παραδώσει πνεύμα. Η ερώτηση λοιπόν έχει ως εξής : Τι καλώδιο πρέπει να προτιμήσω για να μην έχω καθυστέρηση στην φόρτιση ? Μπορώ να πάρω 2 μέτρα καλώδιο η επηρεάζει κ τέλος μπορώ να πάρω μαγνητικό καλώδιο ? (Αυτό με το ανταπτορακι που μένει μόνιμα στο κινητό κ μαγνητίζει με το καλώδιο? ) Ευχαριστώ εκ των προτέρων κ ελπίζω να μην σας κούρασα !!!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Όταν λέει RN3 εννοεί κ το kenzo?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Αν περάσω την τελευταία xtrv επάνω από την Romano του screenshot θα χρειαστώ Fr ?
-
Πατάω ανέβασμα να ανεβάσω ένα screenshoot αλλά δεν κάνει τίποτα !!! Τι κάνω λαθος ?
-
Θα βγει stable rom και για kenzo ?
-
Δεν μου ανοίγει το tethering. Στις ρυθμίσεις του δεν υπάρχει το ssid. Τι πρέπει να κανω
-
Kenzo πέρασε μια χαρά η rom αλλά όπως το βλέπω αργεί το κινητό να φορτίσει !!!
-
Stable 9 για kenzo βγαίνει τώρα η είμαστε σε αναμονή ?
-
Καλησπέρα και από εμένα !!! Ξέρουμε περίπου πότε θα βγει 9αρα stable rom για keno με split screen ? Και ένα δεύτερο ερώτημα για να πάω από 8αρα xtrv 7.4.13 σε 9 Dev χρειάζομαι factory reset ?
-
Να κάνω μια ερώτηση ? Το patch το κατεβάζω από mail πάω στο twrp κ κάνω κατευθείαν install η κάνω κ κάποιο wipe ?
-
Παρεα !!! Βοήθεια τι πρέπει να κοιτάξω για να βρω τι φταίει στην 7.9.21 κ πέφτει η μπαταρία μέσα σε 24 ώρες ? Με καμμία άλλη δεν έπεφτε έτσι. Συνήθως κρατάει 1,5 μερα
-
Παράθεση από kotsosgr: “Μόνο ότι η μπαταρία φαίνεται να πέφτει περίπου 20-30% πιό γρήγορα σε σχέση με πρίν. Φιλε κ εμενα το ιδιο κανει. 20 με 30 τις εκατο κατω σε σχεση με πριν ”
-
Eίναι fix RN3PRO εχω. Με το τελευταιο update μαλλον κατι παιζει =============== Σεπ 26th 2017, 4:16pm =============== Εχει κάποιος άλλος θέμα με την μπαταρία στην 7.9.21 ?