Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 214.
-
Εμενα η μπαταρία αυτη την στιγμή είναι στο 4% από εχθές το απόγευμα 7 η ώρα με την 7.9.21 Ξέρουμε κάτι ?
-
Εγώ το πρωί πέρασα την aroma 7.9.14 για πρώτη φορά. Όλα καλά μέχρι τωρα. Πρέπει να περάσω κ το 7.9.16 που μου ήρθε εχτές στο mail ? Επίσης όταν πατάω την αναβάθμισή του κινητου μου βγαίνει το χθεσινό update να το κάνω από εκεί η από το twrp ?
-
Το kenzo δεν διαθέτει split screen στην τελευταία aroma ?
-
Κ ναι εχω κ εγώ την aroma 7.9.14 !!!! Μια ερώτηση μόνο έχω τελικά αυτή η λειτουργία με τις 2 εφαρμογές στην οθόνη ισχύει κ πως ακριβώς δουλεύει ?
-
Καλημέρα στην παρεα. Επειδή βάζω για πρώτη φορά την aroma 7.9.14 μετά από xtrv θα ήθελα μια διευκρίνηση. Στο flash recovery παταω αφή όχι κ τι επιλογή αφήνω στο dpi ?
-
Παράθεση από Nikozzz35: “Εγω που έχω 7.4.13 xtrv βαζω την aroma 7.9.7 V9 μετα από dalvick catch k wipe ? Backup από twrp η από κινητό ? Πήρα backup από το κινητο. Αν κάνω τα wipe κ μετά install aroma δεν χάνω το backup έτσι δεν είναι ? ”
-
Εγω που έχω 7.4.13 xtrv βαζω την aroma 7.9.7 V9 μετα από dalvick catch k wipe ? Backup από twrp η από κινητό ?
-
Ok ευχαριστώ. Πριν παραγγείλω θα μιλήσω με Ελληνική αντιπροσωπία να δω αν με συμφέρει =============== Αυγ 26th 2017, 10:19am =============== Μετά από τηλεφωνική κλήση στην Ελληνική αντιπροσωπία xiaomi το πόρισμα ήταν ότι δεν αναλαμβάνει επισκευή σε κινητο που είναι αγορασμένο από εξω. Δηλαδή εμείς έχουμε επίσημη αντιπροσωπεια xiaomi αλλά δεν έχουμε υποστηριξη !!! Οπότε μένει μόνο παραγγελία από έξω κ μετά πρέπει να βρω κάποιον να μου βάλει την οθονη
-
Καλημέρα παιδιά !!! Η διαδικασία μας για την νέα rom είναι backup από twrp, μετά πάμε για factory reset κ μετά install την νέας rom. Διορθώστε με αν κανω λαθος. Άς απαντήσει κάποιος ρε παιδιά !!!!! Πριν κάνω καμιά μα....α. Όχι τίποτα άλλο δεν παίζει κ το laptop να περάσω τα πάντα εκεί μια κ για πρώτη φορά μετά από 1 χρόνο γέμισε η μνήμη
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΤωρα αν σου πω οτι δεν το βλεπει τι θα μου πεις !!!!!!
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΒοηθεια παιδια !!!! Ημουν σιγουρος οτι ειχα περασει την rom στο kenzo αλλα μαλλον σβηστικε οποτε πηγα σε αυτο τον οδηγο Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method) εκανα τις διαδικασιες για να περασω την rom αλλα τζιφος !!! Οσω κ να ψαχνω μεσα στο twrp δεν βρισκω που πηγε η rom !!!!
-
ΜήνυμαΚ αν καταλαβα καλα κατεβαζω κ το twrp_kenzo_3.1.0-0_or για να μην χρειαστει να κανω format data !!!! Aλλα τωρα μου βγηκε οτι το αρχειο δεν υπαρχει στο mediafire. Επισης εχω κανει εγκατασταση ηδη ενα mipc suite δεν ξερω αν ειναι το ιδιο με αυτο του οδηγου !!! Να το σβησω κ να εγακταστησω αυτο του οδηγου ?
-
ΜήνυμαΕπισης θελω να περασω twrp κ την xtrv 7.4.13 γιατι υποστηριζω τα Ελληνικα προιοντα !!! Ποια ειναι η επομενη μου κινηση ? Υποψιν οτι το kenzo εχει αυτη την rom
-
ΜήνυμαΞεκλειδωσα !!!! Ευχαριστω Nasdriver !!! Απο βιασυνη ομως δεν εκανα reboot μεσα απο το tool αλλα χειροκινητα πειραζει ?