Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 214.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΣτην προσπαθεια να κανω unlock το bootloader σε kenzo εχω κολλησει την παρακατω εικονα ενω εγω περιμενα το tool να με στειλει να κανω αιτηση αλλα δεν....!!! Τωρα τι πρεπει να κανω ? Μια μικρη βοηθεια καποιος ?
-
Ολα καλά όλα ανθηρά 100.gif 100.gif
-
Ξεκλειδωσα εχω παλι το κινητο μου !!!! Ευχαριστω τους MIUI_ART & GEOANTO555 για την βοηθεια κ την υπομονη τους !!!
-
Εμένα ακόμα δεν μου έχει έρθει άδεια για ξεκλείδωμα κ έχουνε περάσει 3 ώρες
-
Νομίζω πως το Ναι του zisisti πήγαινε σε εσένα takisk
-
Εγώ έχω την 7.4.6 αλλά πήγα να περάσω το fix για recovery κ κλείδωσε ο bootloader . Όταν τον ξεκλειδώσω θα ανοίξει το κινητό κανονικά η πρέπει να βάλω άλλη rom κ υπάρχει περίπτωση να τα χάσω όλα ?
-
K τωρα ο nikozzz35 καθετε σαν τον Μ....α της ημερας να περιμενει για το μηνυμα ξεκλειδωματος !!!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :-------- fix-it-felix_4870880_lrg.jpg Σας ετοιμάσαμε ένα Fix για το Power Menu, το οποίο διορθώνει το πρόβλημα με το Reboot σε Recovery & Fastboot. Θα πρέπει να κάνετε Flash το zip που σας παρέχουμε από το TWRP Recovery. Ο κίνδυνος να κλειδώσει ο Bootloader μετά από το Flash είναι ελάχιστος, αλλά αν συμβεί κάτι τέτοιο, μπορείτε να ξεκλειδώσετε και πάλι τον Bootloader αμέσως με τον γνωστό τρόπο μέσα από το Unlock Tool της Xiaomi. Το fix αυτό ίσως ενσωματωθεί ως …
-
Παράθεση από Nikozzz35: “Εγω τελικά σήμερα παρατήρησα ότι αργεί να φορτίσει. Σαν να μην δουλεύει η ταχεία φόρτιση ” Τελικα όλα καλά μάλλον κάτι γίνεται με τον φορτιστή μου. Θα το τσεκαρω και θα ενημερώσω.
-
Εγω τελικά σήμερα παρατήρησα ότι αργεί να φορτίσει. Σαν να μην δουλεύει η ταχεία φόρτιση
-
Περασα επιτυχώς την 7-4-6 εχτές το βράδυ σε keno !!! Πετάει το εργαλείο για άλλη μια φορά τέλεια δουλειά !! Ευχαριστώ πολύ την ομάδα που μας κραταεί δυνατούς !! Καλές γιορτές να έχουμε.
-
Καλημέρα. Στην 7.3.16 το zip signature verification το τσεκάρω πριν το flash η δεν έχει σημασία?
-
Καλησπέρα στην παρέα. Εγώ μπαίνω σε recovery μόνο με volume+ και power αλλά δεν έχω συνάντηση κάποιο πρόβλημα. Να το αφήσω έτσί κ να περιμένω το fix η να πάω μια έκδοση πίσω ?
-
Δηλαδη παταω backup κ μετα επιλεγω system data boot κ κανω swipe ? Αυτη ειναι η διαδικασια για nandroid back up ? =============== Μαρ 1st 2017, 10:38pm =============== Είμαι έτοιμος για wipe. Επιλέγω dalvic/art cache και cache η κάνω λάθος ? Βοήθεια παρακαλώ
-
Nandroid backup
ΜήνυμαΓια να κανω nandroid backup στο twrp παταω backup κ μετα επιλεγω system data boot κ κανω swipe , η επιλεγω κ κατι αλλο ?
-
Καλησπέρα στην παρέα. Έχω την Gtv thunder 6.10.20. Αν θέλω να περάσω την τελευταία xtrv 7.2.23 πρέπει να κάνω ότι λέει ο οδηγός Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω TWRP & Mi Recovery) ? Προτιμώ εγκατάσταση με twrp. Δώστε μου τα φώτα σας