Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 214.
-
Ευχαριστω !!! Οπότε πάμε για backup Κ factory =============== Φεβ 15th 2017, 11:30pm =============== Παω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Πατάω τα προσωπικά δεδομένα , πατάω επαναφορά τηλεφώνου , βάζω κωδικό mi account Κ μετα μου πετάει το μήνυμα του screenshot Τι κάνω λάθος =============== Φεβ 15th 2017, 11:47pm =============== Τελικα τι έκανα λάθος ? Πώς θα κάνω factory reset ?
-
MIUI 8 Stable
ΜήνυμαΚαλημέρα κ καλή εβδομάδα σε όλους !! Θέλω να αλλάξω την ρομ στο RN3PRO της γυναίκας. Ανεβάζω screenshot αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει να μου πει ποια βήματα να ακολουθήσω
-
Της κραταει μια μερα αλλα παιζει παιχνιδια οχι ομως ολη την μερα γιατι εχουμε κ 2 παιδια σχολεια φροντιστηρια κλπ !!! Εγω ομως που εχω την Thunder 6.10.20 developer δεν εχω κανενα παραπονο κραταει μιαμιση μερα !!!
-
Παράθεση από NasDriver: “2-5 μέρες μερίπου αυτήν την εποχή, μπορείς να βάλεις την global stable όμως που έχει και ελληνικά πλέον με αυτόν τον οδηγό Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) ” Καλησπερα !!! Μετα απο σχεδον 2 μηνες με την global stable τελικα η γυναικα δεν ειναι ευχαριστημενη με το θεμα μπαταρια !!! Τι μου προτεινετε ? Θελω μια rom που να μην θελει update κ με καλη αποδοση γενικα σε ολα. Αν εχετε και να προτεινετε θα ημουν ιδιαιτερα χαρουμενος !!!
-
Καλημερες !!! Μίας Κ λέμε για μουρμούρα...... Μόλις άνοιξε το αίσθημα το facebook Κ οι εικόνες είναι σε μεγέθυνση. Ξέρει κανείς κάτι ?
-
Ωραιος !!! Τωρα περπατάει. Ελπίζω να ήταν το τελευταίο βασανιστήριο =============== Δεκ 23rd 2016, 11:39pm =============== Ευχαριστω παιδιά για όλη την βοήθεια. Ζωντάνεψε το κινητό Κ ελπίζω η γυναίκα να το χαρεί όπως χαίρομαι Κ εγώ το δικό μου.
-
ok σταυρώνω δάχτυλα Κ ξεκινάω =============== Δεκ 23rd 2016, 10:45pm =============== Κατι κάνω λάθος. Μόλις πατάω flash μου βγάζει το εξής μήνυμα. Τι έχω κάνει λάθος ? Βοήθεια μάγκες κρίμα να κλάψω το κινητό μέρες που ειναι
-
Σε fastboot mode
-
Ειμαι στην φάση να πατήσω browse στο mi flash αλλά από πίσω μου αναβωσβηνει το pc suite με 2 update μία beta Κ μία stable να συνεχισω την διαδικασία κανονικά Κ να μην κάνω κάποιο από τα update η να κάνω κάποιο update Κ να κάνω μετά την διαδικασία ?
-
Ας κάνω άλλη μία ερώτηση πριν κάνω μαλακια. Η fastboot rom για RN3PRO που ανέφερε ο nasdriver είναι η redmi note 3 qualcom latest global stable ?? Σωστο η λάθος ?
-
Δεν μου δίνει το τσεκαρα. Λογιαριασμο της έκανα αν ζητήσω άδεια ξεκλείδωματος πόσες μέρες κάνει ?
-
Πάρέλαβα το RN3PRO της γυναίκας επιτέλους αλλά θα χρειαστώ μια βοήθεια. Ήρθε με ξεκλείδωμένο bootloader κ το screenshot από το about phone είναι αυτό. Θέλω να μου πείτε τι θα κάνω για να το φτιάξω σωστά κ στο τέλος να έχω μια ελληνική rom stable η Dev ώστε να μην ξανά ασχοληθεί η γυναίκα. Ευχαριστώ κ συγνώμη αν έγινα κουραστικος