Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 214.
-
Παράθεση από giasoy: “Από χτες το βράδυ που περαστηκε όλα μια χαρά και στα δύο Kenzo. Και δεν χρειάζεται το fingerprint ξαναπερασμα όπως στις προηγούμενες ” Φιλε καλησπέρα. Έχω Κ εγώ το kenzo Κ θα ήθελα μία διευκρίνηση. Αυτή την στιγμή έχω την 6.10.20 developer. Τι πρέπει να κάνω ακριβώς μέσω του twrp για να περάσω την xtrv beta 1 6-12-1 που βγήκε τώρα χωρίς να χάσω τα αρχεία μου ?
-
Update 6.7.21
ΜήνυμαΤελικά δεν τα κατάφερα. Ότι κ αν έκανα κόλλαγε στην σελίδα σύνδεσης στο mi.account. Ευτυχώς όμως κατάφερα κ πέρασα την 6.10.20 developer κ τώρα το κινητό δουλεύει μια χαρά. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας. Συγνώμη αν σας κουρασα.
-
Update 6.7.21
ΜήνυμαΑυτή την στιγμή έχω μέσα την xtrv 6.11.24 . Όπως με συμβούλεψε κ ο demachs στοchat είμαι στο twrp για να κάνω wipe κ μετά να περάσουμε την ρομ =============== Νοε 28th 2016, 6:39pm =============== Μετά το wipe μου είπε κ κατέβασα σε αναμονή στο laptop την androidfilehost.com/?w=file-th…5661d196220da5633a5058e45
-
Update 6.7.21
ΜήνυμαΣτην εκκίνηση μου έβγαλε αυτό το bug της εικόνας κ μετά όπως πάντα μου βγάζει couldn't check device security info στην σελίδα σύνδεσης με mi λογαριασμό =============== Νοε 28th 2016, 3:38pm =============== Με έπιασε το κεφάλι μου από το πρωι το παλεύω. Βοήθεια παιδιααααααα
-
Update 6.7.21
ΜήνυμαΕλπίζω τώρα να πάνε όλα καλά ευχαριστώ για την υπομονή σου. =============== Νοε 28th 2016, 12:49pm =============== Τώρα βάζω το pin στις 2 κάρτες sim κ μόλις πάω να επιλέξω γλώσσα με τα πετάει στο pin για τις sim
-
Update 6.7.21
ΜήνυμαΤα έχω κάνει σκατα κ για να μην σε ζορίζω άλλο βρήκα μόνο την 6.7.21 μέσα και πάτησα εγκατάσταση. Το super SU το εγκαθιστώ η όχι ?
-
Update 6.7.21
ΜήνυμαΟκ =============== Νοε 28th 2016, 12:30pm =============== Παταω καθαρισμός cache /dal vic η επανεκκίνηση ?
-
Update 6.7.21
ΜήνυμαΝαι κ μετά πάτησα επανεκκινηση
-
Update 6.7.21
ΜήνυμαΜετά από επανεκκίνηση
-
Update 6.7.21
ΜήνυμαΔεν μπορώ να συνδεθώ στο mi account μου. Μου βγάζει couldn't check device security info
-
Update 6.7.21
ΜήνυμαΟπότε τι κάνω τώρα ? Παταω καθαρισμός κ ότι γίνει ?
-
Update 6.7.21
ΜήνυμαΤο factory reset είναι η επιλογή καθαρισμός σωστά ? =============== Νοε 28th 2016, 10:48am =============== Πριν τον καθαρισμό δεν πρέπει να κρατήσω αντίγραφο των αρχείων μου ? Να πατήσω πρώτα αντίγραφα κ αφού τελειώσει να πατήσω καθαρισμός ?
-
Update 6.7.21
ΜήνυμαΑν τα πάρουμε από την αρχη. Κατέβασα την xtrv 6..11.24 κ από καθαρή βλακεια έκανα εγκατάσταση από το updater του κινητου κ Μάλιστα κατευθείαν χωρίς να έχω κάνει factory reset. Τώρα όμως δεν ξεκλειδώνει η οθόνη για να δω τι έχω κάνει. Τι κάνω ?
-
Update 6.7.21
ΜήνυμαΔεν μου ξεκλειδώνει ο οθόνη =============== Νοε 28th 2016, 10:19am =============== Με το κουμπί εκκίνησης πατημένο να πατήσω recovery η fastboot κ μετά τι κανω?
-
Update 6.7.21
ΜήνυμαΑν κάνω μαλακια κ δεν κάνω factory reset τι γίνεται ?
-
Update 6.7.21
ΜήνυμαΈχω την 6.7.21 !!! Η τελευταία είναι δηλαδή η xtrv 6.11.24 ? Την κατεβάζω τώρα. Θα χρειαστώ βοήθεια με την εγκατάσταση της γιατί δεν έχω ξανά κάνει. =============== Νοε 27th 2016, 11:40pm =============== Είναι το ίδιο καλή με την 6.7.21 ? Η να την αφήσω να κυκλοφορήσει πρώτα κ να την εγκαταστήσω αργότερα?
-
Update 6.7.21
ΜήνυμαΠου μπορώ να βρω το τελευταίο update της Gtv 6.7.21 developer ?
-
Ευχαριστώ για την απαντηση. Τα παίρνω τα mail απλά μόλις εχθές έγινα vip
-
Καλημέρα στην ποιο δυνατή κ οργανωμένη ΕΛΛΗΝΙΚΉ ομαδα. Έχω 2 ερωτήσεις !! 1η Έχω την Gtv 6.7.21 developer. Παίζει κάποιο update κ πως το βρίσκω μόνος μου για να μην σας πρήζω συνεχεια ; 2η Εν αναμονή ενός 2ου xiaomi redmi note 3 pro για το έτερον ήμισυ ποια ελληνική έκδοση rom μου προτείνεται για να μην έχουμε προβλήματα (γκρίνιες η γυναίκα κ κρεβατομουρμουρα εγω.)