Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 214.

• Θα το δοκίμασε κ θα σας πώ =============== Νοε 26th 2016, 10:03am =============== Τελικά το άφησα το stick στην ησυχία του σε exfat λειτουργία κ κατέβασα 2 app που το διαβάζουνε. Το total commander & usb stick plugin. Δουλεύει μια χαρά τώρα !!!

• Εχω δοκιμάσει κ τους 2 τύπους αλλά τιποτα. Θέλω να περάσω ταινίες στο stick για να βλέπω.

• Δοκίμασα κ τους 2 τύπους αρχείων αλλά όταν συνδέω το usb stick 64gb μου βγάζει μήνυμα κενή μνημη. Κάνω κάτι λάθος ?

• Redmi Note 3 Pro και Miui 8

Nikozzz35 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Οριστε κ το τεκμήριο

Μήνυμα

Τελικα ίσως να έκανα κ λάθος σχετικά με την μπαταρία.

Μήνυμα

Πάντως θα κάνω κ μια δοκιμή μέσω browser

Μήνυμα

demakhs φίλε μου πράγματι το facebook την κάνει την ζημία.

Μήνυμα

Εγω υποβαλω τα screenshoots κ οποίες μπορεί ας πει την γνώμη του !!!

Μήνυμα

Απλά έχω διαφορετικά παιχνίδια από αυτά που είχα (3 στον αριθμό ) Παρατηρώ όμως ότι στις ρυθμίσεις για εξοικονόμηση μπαταρίας είχα πιο πολλές ρυθμίσεις. Με άφηνε να ενεργοποιώντας την εξοικονόμηση τα βράδια που κοιμομουν κ να ρυθμισω να ενεργοποιηθεί ακόμα κ όταν ή μπαταρία πάει 10 τοις 100 τώρα ενεργοποιητε από 60 τοις 100

Μήνυμα

Καλημέρα. Εγώ έβαλα στο κινητό μου την 6.7.21 κ παρατηρώ μικρότερη χρήση μπαταριας σε σχέση με την multi-language που είχα !! Δεν με πειράζει κ τόσο αρκεί που το τηλ είναι κομπλέ. Αν όμως υπάρχει λύση για μεγαλύτερη αυτονομία δεν με χαλάει. Για να μιλήσουν οι αριθμοί θα σας πω ότι με την multi-language είχα σχεδόν 37 ώρες κ με την 6.7.21 έχω περίπου 30. Κάνω εγώ κάτι λάθος?

• Τις ίδιες φωτό είχα ανεβάσει κ εγώ πριν κανένα 10ημερο αλλά μετά δεν ασχολήθηκαν να κάνω μετάφραση του κειμένου από αγγλικά σε ελληνικά λόγο φόρτου εργασίας.

• Βρήκα αυτό το άρθρο κ είπα να το μοιραστώ μαζί σας !! Νομίζω πως όποιος χρειάζεται ανταλλακτικα για το κινητό αυτές οι εικόνες θα τον βοηθήσουν πολύ. Μακριά από μας βέβαια αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Xiaomi Redmi Note 3 Teardown Pictures | NDTV Gadgets360.com

• Βοήθεια για αλλαγή rom.

Μήνυμα

Πατησα αλλά τίποτα. Δοκιμαζω να ξανά κάνω απ την αρχή αλλά κωδικός δεν ξανά έρχεται

Μήνυμα

Καλησπέρα. Παιδιά έκανα την αίτηση έβαλα τον κωδικό που μου έστειλε ή xiaomi κ πατησα next μετά τι γίνεται ? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16772/

Μήνυμα

Δεν έχω κάνει αίτηση επίσης δεν έχω δει αν έχω ξεκλείδωτο bootloader. Θέλω όμως να περάσω την Ελληνική rom. Δεν έχω ασχολήθει καθόλου με αυτές τις εντολές στο laptop. Φοβάμαι μην κάνω κάποια βλακεία.

Μήνυμα

Μια συσκευή έχω απλά είχα κάνει λαθος. Το redmi note 3 pro. Ή rom είναι ή miui global 7.1 stable 7.1.9.0.0

Μήνυμα

Υπαρχει κάποιος να μένει κοντά στό Κερατσινι ή έστω Πειραια στο site που να έχει windows 64 για να με βοηθήσει να αλλάξουμε rom ? Αν θέλει ας μου στείλει με pm και αν είναι να πληρωσω κ κάποιο ποσό.

• Τελικά ρε παιδιά η rom που έχω τι είναι ? Έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα ? Να γυρίσω σε Ελληνική σκέφτομαι αλλά ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω ? Δεν έχω ξεκλειδώσει bootloader !!

• Καλησπερα κ πάλι στο forum !!! Δεν ξέρω τι έχω κάνει αλλά όταν παταω το κουμπάκι αφής με τις γραμμές κάτω αριστερά στην οθόνη για να σβήσω τις εφαρμογές που τρέχουν σβήνουν όλες εκτός από το google το οποίο έχει λουκέτο. Είναι κλειδωμένο να μην φεύγει από εκεί ? Τι έχω κάνει ξέρει κάποιος να μου πει ?

• Οπως βλεπεται εχω την global 7,1 stable κ δουλευει το κινητο χωρις προβλημα εδω κ 2 εβδομαδες. Σκεφτομαι ομως να περασω σε ελληνικη rom να ησυχαση το κεφαλι μου δεδομενου οτι με την δουλεια μου μπορει να ειμαι μακρια απο laptop μεχρι κ 50 μερες. H gtv-6.6.30 που διαβασα τι λεει ? Ας μου απαντηση καποιος που την εχει περασει.