Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 214.
-
Υποδοχή ήχου
ΜήνυμαΠαιζει καμμιά εικόνα να δω την διαφορά ?
-
Υποδοχή ήχου
ΜήνυμαΚαλησπερα. Συνδεσα σήμερα το κινητό με το στερεοφωνικό του αυτοκινήτου μεσω aux για να ακούσω τα τραγούδια του κινητού μου αλλά δεν έπαιζε τίποτα. Τσεκαρα κ τον ήχο στο κιν αλλά είδα ότι δεν αναγνωρίζει ότι έχει συνδεθεί καλώδιο ήχου. Τι άλλο πρέπει να τσεκαρο ?
-
Καινούργια θηκη
ΜήνυμαΓιατι το επάνω μέρος της έχει διαφάνεια για να βλέπεις προφανώς τις ανάπαντητες κ τα μηνύματα.
-
Καινούργια θηκη
ΜήνυμαΑγορασα αυτή την θήκη από Ελλάδα αλλά κάτι δεν μου πάει καλα. Όταν ξεκλειδώσω το κινητό με αποτύπωμα χωρίς να ανοίξω καπάκι αυτό ξανά κλειδώνει αμέσως. Να κάνει κάτι ο αισθητηρας εγγυητές ?? Flip Leather Case Window View for Redmi Note 3
-
Κ εγώ στο σαλόνι cable έχω αλλά στο υπνοδωμάτιο κ στο παιδικό έχω κλασσική κεραία. Επειδή όμως εμείς έχουμε μπει στην digea που σημαίνει ότι φύγαμε από τα αναλογικά κανάλια κ περάσαμε στα ψηφιακά για να μην χρειαστεί να αλλάξουμε τηλεόραση βάλαμε εξωτερικό αποκωδικοποιητη. Με λίγα λόγια άλλο ένα χειριστήριο για να παλεύουμε. Οπότε η εφαρμογή που έβαλα εγώ με έχει σώσει γιατί δουλεύει κ τους αποκωδικοποιητες και δεν χρειάζεται κάθε φορά να ψάχνω το χειριστήριο μέσα στο παιδικό δωμάτιο
-
Για να βάλω άλλο ενα λιθαράκι μου στην συζήτηση θα σας πω ότι έσβησα το Mi remote κ έβαλα το Sure universal remote. Το app τα σπάει! ! Εκτός ότι είναι free συγχρονίζει με όλες τις συσκευές τηλεοράσεις aircontision στερεοφωνικό dvd μέχρι κ με αποκωδικοποιητη οτε κ απλό κεραιας. Επίσης να πω ότι δουλεύει full κ στο κινητό αλλά κ στο tablet μου
-
Gps free map
ΜήνυμαΚαλησπέρα στο πιο δυνατό κ αλληλεγγύο forum. Έχει ασχοληθεί κανείς με πλοήγηση χωρίς χρηση ίντερνετ ? Αν ναι πια είναι κατά την γνώμη σας ή πιο καλή εφαρμογή ? Πάντα free μιλάμε όχι επί πληρωμή
-
Mi remote
ΜήνυμαΔεν μου δουλεύει το Mi remote. Μπαίνω στο app παταω add remote παταω tv κ αντί να μου βγάλει τις μάρκες τηλεοράσεων να επιλέξω βγαίνει κενή λίστα με μόνη εντολή το select tv πάνω αριστερά για επιστροφή στην προηγούμενη σελιδα. Το έχει πάθει κανείς?
-
Global 7.1
ΜήνυμαΟκ ευχαριστώ. Ποια ρομ μου προτείνεις για να είναι όλα κομπλέ ?
-
Global 7.1
ΜήνυμαΤελικά παρέλαβα αλλα.... με την MIUI GLOBAL 7.1 STABLE 7.19.0.0 (LHOCNCL) να ανησυχώ ? Πάντως από εχτές δεν μου έχει κάνει τίποτα. Τι πρόβλημα έχει η συγκεκριμένη ρομ ?