Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 214.

• Υποδοχή ήχου

Nikozzz35 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παιζει καμμιά εικόνα να δω την διαφορά ?

• Υποδοχή ήχου

Μήνυμα

Καλησπερα. Συνδεσα σήμερα το κινητό με το στερεοφωνικό του αυτοκινήτου μεσω aux για να ακούσω τα τραγούδια του κινητού μου αλλά δεν έπαιζε τίποτα. Τσεκαρα κ τον ήχο στο κιν αλλά είδα ότι δεν αναγνωρίζει ότι έχει συνδεθεί καλώδιο ήχου. Τι άλλο πρέπει να τσεκαρο ?

• Καινούργια θηκη

Μήνυμα

Γιατι το επάνω μέρος της έχει διαφάνεια για να βλέπεις προφανώς τις ανάπαντητες κ τα μηνύματα.

• Καινούργια θηκη

Μήνυμα

Αγορασα αυτή την θήκη από Ελλάδα αλλά κάτι δεν μου πάει καλα. Όταν ξεκλειδώσω το κινητό με αποτύπωμα χωρίς να ανοίξω καπάκι αυτό ξανά κλειδώνει αμέσως. Να κάνει κάτι ο αισθητηρας εγγυητές ?? Flip Leather Case Window View for Redmi Note 3

• Mi remote control και ir learning

Μήνυμα

Κ όπως πάντα ο NasDriver διορθώνει καταστάσεις κ τακτοποίει όλα τα πράγματα στην θέση τούς. Καλημέρα! !!

Μήνυμα

Κ εγώ στο σαλόνι cable έχω αλλά στο υπνοδωμάτιο κ στο παιδικό έχω κλασσική κεραία. Επειδή όμως εμείς έχουμε μπει στην digea που σημαίνει ότι φύγαμε από τα αναλογικά κανάλια κ περάσαμε στα ψηφιακά για να μην χρειαστεί να αλλάξουμε τηλεόραση βάλαμε εξωτερικό αποκωδικοποιητη. Με λίγα λόγια άλλο ένα χειριστήριο για να παλεύουμε. Οπότε η εφαρμογή που έβαλα εγώ με έχει σώσει γιατί δουλεύει κ τους αποκωδικοποιητες και δεν χρειάζεται κάθε φορά να ψάχνω το χειριστήριο μέσα στο παιδικό δωμάτιο

Μήνυμα

Mixaliscy καταρχάς Καλημέρα. Δεν αντιλέγω φίλε μου. Άλλωστε γι αυτό υπάρχουν και τόσες πολλές εφαρμογές για να ταιριάζουν στις διάφορες συσκευές μας κ τα γούστα μας. Εμένα το Mi remote δεν με βόλεψε. Εσείς στην Κύπρο έχετε digea ?

Μήνυμα

Εγώ έβαλα για app το Sure universal remote κ συνδέθηκα με ολα. Αποκωδικοποιητη mpeg4 ote tv aircondision στερεοφωνικό όλα κομπλέ

Μήνυμα

Εγώ πάντως που το έψαξα κ μετά από λίγο έχανα την ρύθμιση για τα aircontision κ δεν έβρισκα συχνότητα για οτε κ δεν έβρισκα για απλό αποκωδικοποιητη

Μήνυμα

Για να βάλω άλλο ενα λιθαράκι μου στην συζήτηση θα σας πω ότι έσβησα το Mi remote κ έβαλα το Sure universal remote. Το app τα σπάει! ! Εκτός ότι είναι free συγχρονίζει με όλες τις συσκευές τηλεοράσεις aircontision στερεοφωνικό dvd μέχρι κ με αποκωδικοποιητη οτε κ απλό κεραιας. Επίσης να πω ότι δουλεύει full κ στο κινητό αλλά κ στο tablet μου

• Gps free map

Nikozzz35 - - Google Play Store

Μήνυμα

Καλησπέρα στο πιο δυνατό κ αλληλεγγύο forum. Έχει ασχοληθεί κανείς με πλοήγηση χωρίς χρηση ίντερνετ ? Αν ναι πια είναι κατά την γνώμη σας ή πιο καλή εφαρμογή ? Πάντα free μιλάμε όχι επί πληρωμή

Μήνυμα

Κ επειδή όλα μου φαίνονται κινέζικα ας μεινω όπως είμαι αφού δεν έχω πρόβλημα ακόμα. Μια χαρά γράφω ελληνικά κ με την stable

Μήνυμα

Μιας κ το είπες να συμπληρώσω κ εγώ ένα . Εγώ ακόμα δεν έχω ξεκλειδώσει bootloader. Αν δεν έχω κάποιο πρόβλημα να παραμείνω με την Global 7.1 stable? Η να περάσω κάποια άλλη κ αν ναι ποια με ελληνικά κ να περνώ κ updates?

Μήνυμα

Το προφίλ φτιάχτηκε. Τελικά έκανα uninstall κ ξανά install στην εφαρμογή κ τώρα παίζει αλλά αφού ρυθμίσω το aircondision κ το αποθηκεύσω μετά δεν ανοιγει. Πρέπει να ξανά σβήσω το χειριστήριο κ να το ξανά βαλω

Μήνυμα

Δυστυχώς έχω την Global 7.1 stable

• Mi remote

Μήνυμα

Δεν μου δουλεύει το Mi remote. Μπαίνω στο app παταω add remote παταω tv κ αντί να μου βγάλει τις μάρκες τηλεοράσεων να επιλέξω βγαίνει κενή λίστα με μόνη εντολή το select tv πάνω αριστερά για επιστροφή στην προηγούμενη σελιδα. Το έχει πάθει κανείς?

• Global 7.1

Μήνυμα

Οκ ευχαριστώ. Ποια ρομ μου προτείνεις για να είναι όλα κομπλέ ?

• Καλημέρα !! Κατάλαβα πάμε δηλάδη για εγχείρηση ανοιχτης καρδιας.

• Καλησπέρα κ από εμένα. Μου ήρθε το κινητό με global stable 7.1.9.0.0 Από προχθές που το έχω στα χέρια δεν έχω εντοπίσει κάποιο θεμα. Υπάρχει κάτι να φοβάμαι ?

• Global 7.1

Μήνυμα

Τελικά παρέλαβα αλλα.... με την MIUI GLOBAL 7.1 STABLE 7.19.0.0 (LHOCNCL) να ανησυχώ ? Πάντως από εχτές δεν μου έχει κάνει τίποτα. Τι πρόβλημα έχει η συγκεκριμένη ρομ ?