Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-19 από 19.
-
+1 eddie95
-
Χρήση Κάρτας SD
Eddie95 - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμαεκεί έχει μόνο για τις φωτο που τραβάω με την κάμερα αρα να υποθέσω οτι μονο αυτες θα μπορω να αποθηκευω
-
Χρήση Κάρτας SD
Eddie95 - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΓειά σας, έχω ένα xiaomi redmi note 3 pro 32gb και πήρα και μια sd κάρτα για επέκταση. Το πρόβλημα μου ειναι οτι στην κάρτα αποθηκεύονται μονο η φωτογραφίες που τραβάω με την κάμερα και οχι ολα όπως εφαρμογές, κατεβασμένα αρχεία, φώτο απο insta,snapseed etc. γίνεται να το αλλάξω αυτο ? αν ναι πως ? ευχαριστώ πολυ
-
Ψηφισα ως Eddie95
-
ήταν ξεκλείδωτο. όσο για τον οδηγό καπου εδω στο φόρουμ θα το βρειτε δεν ξερω που ακριβως... αποψη μου να κοιτάξεις προσεκτικά ποιο μοντέλο έχεις διότι θα γινει ζημιά και αν δεν έχεις εμπειρία σε αυτα οπως και εγω να το φλασάρεις μαζι με εναν φιλο σου που ξέρει
-
ακριβώς.. και όταν τους έστειλα μνμ μου απάντησαν: " φλασαρε αυτην την ρομ -> με την βοηθεια αυτου του οδηγου ->
-
επειδή πρώτη φορά ασχολήθηκα με flash rom και τέτοια...το έδωσα σε έναν φίλο μου που έχει εμπειρία γιατί εγώ τα έκανα χάλια. απλά θέλω να πω ότι έτσι έφτιαξε η cam που έχει θέμα ο φίλος πάνω
-
Παιδιά είχα το ίδιο προβλημα. δεν δουλευε η καμερα και ουτε το google acc. Εβαλα την κινεζικη dev rom και εκει λοκαρε το bootloader και χαλασε και το wifi... ολα αυτα επειδη ηταν τελικά το special edition και του περασα την λαθος rom. στο τέλος να μην τα πολυλογώ ( και μετα απο bootloop) πέρασα την miui 8 global 6.9.29|beta και φτιάξανε όλα.
-
Την επωνυμία της επιχείρησης: Banggood Την Διεύθυνσή της (URL): banggood . com Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi redmi note 3 pro Την ημερομηνία αγοράς: 26-09-2016 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 10 εργάσιμες Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 5 Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): είχε την miui 8.0.1 global είχε πρόβλημα η κάμερα και το google account, άλλα με πολύ προσπάθεια τα έφτιαξα. Μου έκανε εντύπωση ο χρόν…
-
Γειά σας, Σημερα πηρα το κινητο μου με την 8.0 εκδοση ρομ αλλα δεν δουλευε η καμερα και το google account ετσι δοκιμασα να βαλω την κινεζικη official miui 7 αλλα οταν την εβαλα lockare η ρομ και πλεον ουτε μπορω να βαλω την ελληνική ουτε πιάνει wifi ( το προβλημα με την κάμερα συνεχίζει ) τι να κάνω ρε μάγκες τώρα ? έκαψα 160 ευρώ έτσι απλά ? help me