Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-15 από 15.
-
Παράθεση από jimakos234: “Nα προσθέσω οτι στο ρολοι βλεπω την ημερομηνια με τον μηνα μπροστα απο την ημερα, σαν πχ την αμερικη. Δεν μπορω να πω οτι βοηθαει. και στο lock screen το ιδιο, χωρις να μπορω να το αλλαξω(εχω βαλει Εnglish - united states σαν γλωσσα Και τοποθεσια Ελλαδα). ” Δοκίμασε να βάλεις σαν γλώσσα "English - United Kingdom"
-
Σε Mi note 3 αν καθαρίσεις την ραμ από το recent tasks, σταματάνε να δουλεύουν τα navigation buttons και φτιάχνει μόνο με reboot. Από συνήθεια το πατάω συχνά και τελικά τρώω την μπαταρία μου στα reboots.
-
Mi Note 3 όλα καλά χωρίς factory reset. Επίσης το θέμα με το slide στον ήχο το έχω και εγώ Κάτι άλλο, τα issues feedbacks πάνε σε εσάς ή στην xiaomi?
-
Mods & Tweaks Mi Note 3
ΜήνυμαΚαλησπέρα, Ευχαριστούμε για τα mods αλλά έχω μια ερώτηση για το gcam. Με ποια σειρά και ποια αρχεία θα εγκαταστήσω? Mi note 3 Miui 11.0.5.0 Android 9 Magisk Unlocked bootloader Twrp Ευχαριστώ
-
Downgrade Xiaomi Phone
ΜήνυμαΔηλαδή εάν περάσω τώρα μια miui 9 rom(2 miui πίσω απ' ότι είμαι τώρα και 2 Android πίσω) δεν θα υπάρχει θέμα? Ρωτάω γιατί είναι δύσκολο να το επαναφέρω μετά.
-
Downgrade Xiaomi Phone
ΜήνυμαΜπορω να βάλλω οποιαδήποτε στιγμή οποιαδηποτε Ρομ είναι φτιαγμένη για το κινητό, ανεξάρτητου το τι Ρομ είχα πρίν ?
-
Downgrade Xiaomi Phone
Μήνυμα(Hidden Content) Γεια σας, Ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έχω το Mi Note 3, και λόγο κοροναιου και τεράστιας βαρεμάρας αποφάσισα να παίξω λίγο με τις rom του. Δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με κάτι τέτοιο, είχα αλλάξει και στο Lenovo τάμπλετ μου που είχε έναν γέλιο mediatek όπως και στο παλιό μου κινητό ένα Samsung. Το θέμα μου τώρα είναι, ότι φοβάμαι προφανώς αρκετά μην χαλάσω το μειν μου κινητό. Γι'αυτό ήρθα, για συμβολές. Για αρχή αυτό που με ενδιαφέρει αρκετά. Έχω την τελευταία miui 11 st…
-
Manual Camera
ΜήνυμαΥπάρχει κάποια λύση για manual camera στο Redmi 5 Plus με manual Focus, iso, shutter speed και exposure. (εκτός το bacon camera γτ δεν έχει live preview της φωτεινότητας στο shutter speed) Έχω διαβάσει κάποια posts για κάτι moded miui cameras αλλά δεν παίζουν σωστά. Ευχαριστώ...
-
App Usage
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μπορείς να βάλεις εφαρμογή όπως η gsambattery ώστε να δεις εκεί εάν δείχνει κάποια εφαρμογή, που δεν φαίνεται στις ρυθμίσεις ” Εντάξη, το βρίκα με το simple system monitor. Προφανώς θα ειναι καποιο bug. Ευχαριστώ.
-
App Usage
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Official... κάνε και κάποια επανεκκίνηση ξαι δες εαν υο βγάζει συνέχεια ” Επανεκκίνηση ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα. Και ναι την official έχω γιατί έχει ακόμα εγγύηση και δεν θέλω να την χαλάσω
-
App Usage
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μάλλον για bug μοιάζει, με ποια ρομ είσαι ? ” MIUI 9.6.4.0 Stable
-
App Usage
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56378/ Υπάρχει κάτι κάτω απο το Android OS στο memory usage που δεν εχει ούτε όνομα ούτο icon και δεν ξερω τι είναι. Το πατάω για λεπτομέρεις και για μισο δευτερολεπτο, βγάζει μια λευκή οθονή και με ξαναφέρνει εδω. Ξέρει κανείς τι είναι ή πως μπορώ να μάθω τι είναι;
-
Νευρα Τσαταλιαααααα
ΜήνυμαΠαράθεση από EvangeliaK: “Το anti roll-back δεν αφορά τη συσκευή σου. Κάποιοι άλλοι τυχεροί την πατήσαμε. ” Τι είναι το antiroll back και τι εννοείς "για την συσκευή σου";
-
Νευρα Τσαταλιαααααα
ΜήνυμαΦίλε μου το προβλημα με τα ακουστικά και την καρτα την sd τα εχει και εμενα. Σήμερα έκανε update σε miui 9.6.4.0 και δεν ξερω ακόμα αν σε αυτο το version έχει λυθεί.