Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-191 από 191.
-
Καλημέρα παιδιά, Εξακολουθώ να έχω το ίδιο πρόβλημα, επιχείρησα να βαλω την κινέζικη dev rom με το sp flash tool και κατεληξα να έχω μια νεκρή συσκευή. Το κινητό δεν ανοίγει, δεν μπαίνει σε fatboot mode και σε recovery mode και δεν εμφανίζεται καθόλου στο device manager. Σώζεται η κατάσταση; Ευχαριστώ
-
Ποιους πρέπει να κατεβάσω; =============== Ιαν 31st 2017, 9:30pm =============== Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω =============== Ιαν 31st 2017, 10:05pm =============== Προχώρησα την διαδικασία και είμαι στο στάδιο όπου πάτησα το download και με πατημένο σταθερά το πλήκτρο Volume Down συνέδεσα την συσκευή με το PC, η μπάρα προόδου παρέμεινε κόκκινη και μού έβγαλε: " PMT changed for the ROM; it must be downloaded". Τι πρέπει να κάνω;
-
Παιδιά καλησπέρα, Είμαι κανούριος στο forum και άσχετος με το φλασάρισμα. Προσπάθησα να περάσω την china developer με την fastboot μέθοδο με sp tools όπως λέει ο οδηγός αλλά όταν έκανα διπλό κλικ στο "Install.bat" μου έβγάλε το εξής μήνυμα: *************Information************* ************************************* Dirver Installer v1.0 Do Not support Win NT earlier version Press any key to continue . . . Τι φταίει; Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος. Ευχαριστώ