Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 191.
-
Καλημέρα, με την αλλαγή της ώρας έφτιαξε ο καιρός, δείχνει ξανά "τρέχων".
-
Καλημέρα, @MIUI_ART Το πρόβλημα στην 10.2.1.0 για το redmi pro με την εφαρμογη της κάμερας που δεν ανοίγει διορθώνεται ή ειναι θεμα source και πρέπει να περιμενουμε την επόμενη; Ευχαριστώ.
-
Καλησπερα παιδια, Το είχα αναφέρει και παλιότερα, με την 10.2.1.0 στο redmi pro δεν μου ανοίγει καθόλου η εφαρμογή της κάμερας, έκανα clean τα cache αλλά δεν διορθώθηκε. Είναι θέμα της rom, το έχει δει και κάποιος άλλος, ή απλά έτυχε σε εμένα;
-
Καλή χρονιά. Στην 10.2.1.0 για το redmi pro κρασαρει η κάμερα. Γράφει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με την κάμερα. Το εχει δει κάποιος άλλος;
-
Καλησπέρα παιδιά, Άλλαξα την οθόνη και ενώ αρχικά δούλευε μια χαρά μετά από restart δεν δουλεύει το άγγιγμα στο μεσαίο κουμπί και χάθηκε το δαχτυλικο αποτύπωμα από την ασφάλεια. Επίσης στα υπόλοιπα κλειδώματα οθόνης κολλάει στην επιβεβαίωση. Έκανα format data και ξαναπέρασα την rom αλλά το πρόβλημα παραμένει. Τι μπορώ να κάνω για να διορθωθεί;
-
Καλησπέρα, Και στο redmi pro κρασαρει το mi cloud
-
Καλησπέρα, Έχει βγει rom για το redmi pro; Ευχαριστώ
-
Καλημέρα, Επιβεβαιώνω ότι σε redmi pro όλα καλά
-
Καλημέρα, στην καινούρια εκδοση αν μπορειτε διορθωστε οπως φαινεται και στην φωτογραφια το "εισοποιήσεων" λείπει το "ή".
-
Καλησπέρα, Περαστηκε στο redmi pro, εντυπώσεις αργότερα.
-
@AlexG7 Κάνε μετονομασία του αρχείου και στο τέλος ξαναγραψε .apk και θα το δει κανονικά
-
Η τρέχουσα θερμοκρασία μου εμφανίστηκε ξανά