Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 191.
-
Οχι δεν εχω κάνει root. Ξέχασα να αναφέρω ότι στο redmi pro μου συμβαίνει
-
@hakallim Και μενα το ίδιο μου κανει. Χρειάζεται cache, dalvic cache και reboot to system για να διορθωθεί. Αλλά δεν γίνεται να το κάνουμε κάθε φορά για να bootαρει. Μου το έκανε στην τελευταία dev, έβαλα την stable 9.5.2 και μου κάνει το ίδιο. Το έχει αντιμετωπίσει και κάποιος άλλος; Ευχαριστώ
-
Καλησπέρα, Περάστηκε ota στον redmi pro, δεν έχω κάποια ιδιαίτερη παρατήρηση προς το παρόν. Παιδιά σας ευχαριστούμε πολύ για την δουλειά σας
-
Καλησπέρα, Περαστηκε ota στο redmi pro, μέχρι στιγμής όλα καλά. Ευχαριστούμε πολυ
-
Καλησπέρα περάστηκε ota στο redmi pro. Μόνο που δεν μου έβγαλε ειδοποίηση για την ενημέρωση , μπήκα στον updater για να δω αν υπάρχει νεα rom. Μέχρι τώρα δεν εμφανίζεται το πρόβλημα με τα yellow pages. Ευχαριστούμε παιδιά
-
Παράθεση από pit_hal: “Σορυ για το double post αλλά για μένα έχει ένα σοβαρό θεματακι αυτή η Ρομ στο πώς έκατσε στο omega. Έρχεται ειδοποίηση ότι έχεις πχ νέο μέιλ αλλά μόλις σέρνεις την μπάρα ειδοποιήσεων προς τα κάτω είναι κενή! Επιστρέφω στην προηγούμενη! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ισχύει, το πρόσεξα και εγώ.
-
@marilena.ele Σε ευχαριστώ,δεν είχα προσέξει τον διαχωρισμό οοθόνης.
-
Καλησπέρα, Περάστηκε σε redmi pro, δεν εχω μέχρι στιγμής κάποια παρατήρηση
-
Καλησπέρα, Περάστηκε σε redmi prο, οι εντυπώσεις μέχρι τώρα καλές.
-
Καλημέρα, Περάστηκε στο redmi pro και μέχρι στιγμής δεν έχω εντοπίσει κάποιο πρόβλημα
-
Καλημέρα, Περάστηκε σε redmi pro και μέχρι στιγμής όλα καλά