Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 191.
-
Καλημέρα, Περαστηκε από χθες σε redmi pro. Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα.
-
Καλημέρα, Περάστηκε ota σε redmi pro από χθες. Η κατανάλωση της μπαταρίας μου φαίνεται λίγο μεγαλύτερη από τις προηγούμενες.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Κατεβηκε σε redmi pro. Ο σαρωτής δουλεύει κανονικά
-
Καλησπέρα, την πέρασα στο redmi pro. Εξακολουθεί το πρόβλημα με τον σαρωτή όλα τα υπόλοιπα μια χαρά.
-
Καλησπέρα παιδιά, Περάστηκε ota στο redmi pro ολα καλά μέχρι στιγμής, εκτός του γνωστού θέματος με τον σαρωτή. Ευχαριστούμε για την καλή δουλειά
-
Παρατήρησα ότι κρασαρει ο σαρωτής στο redmi pro. Εχω κάνει εκκαθάριση δεδομένων και εξακολουθεί να κρασαρει. Το παρατήρησε κάποιος άλλος;
-
Καλησπέρα παιδιά, Περάστηκε η ROM ota στο redmi pro μεχρι στιγμής δεν έχω εντοπίσει κάποιο πρόβλημα. Στις τελευταίες 3 ROM τουλάχιστον όταν την κατεβάζω την πρώτη φορά εμφανίζει error στο md5 file την δεύτερη φορά κατεβαίνει κανονικά. Γιατί συμβαίνει αυτο; Πρέπει να κάνω κάτι πριν την κατεβάσω;
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά, Περάστηκε ota σε redmi pro, φαινονται καλά τα πράγματα μέχρι στιγμής.
-
Καλησπερα, Περαστηκε στο redmi pro μια χαρά μέχρι τώρα, απλώς χρειάστηκε πάλι να κατεβάσω την ROM 2 φορές γιατί την πρώτη ήταν λάθος το md5
-
Καλησπέρα, περάστηκε ota σε redmi pro χωρίς κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ για την καλή δουλειά σας
-
Καλησπέρα, Σε redmi pro πάει καλά από χθες. Μόνη παρατήρηση ότι χρειάστηκε 2 φορές να κατέβει η ROM, την πρώτη δεν ταιριαζε το md5. Ευχαριστώ παιδιά για την καλή δουλειά
-
Καλημερα, Περάστηκε στο redmi pro, μόνη παρατήρηση από χθες ότι κρασαρε η εφαρμογή του chrome, όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν ρολόι. Ευχαριστούμε παιδιά για την καλή δουλειά.
-
Καλησπέρα, Περάστηκε σε redmi pro απο χθες. Όλα καλά εκτός του ότι τρώει την μπαταρια γρηγορότερα
-
Καλημέρα παιδιά, Την πέρασα από χθες στο redmi pro, μέχρι τώρα όλα καλά.
-
Καλημέρα παιδιά, Περάστηκε σε redmi pro προς το παρόν όλα καλά. Ευχαριστούμε για την καλή δουλειά.