Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 191.
-
Καλησπέρα παιδιά, Έβγαλε η Xiaomi rom αυτή την εβδομάδα για το redmi pro;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Δεν βγηκε ROM για το redmi pro αυτήν την εβδομάδα.
-
Καλησπέρα παιδιά, Εμείς με redmi pro που δεν εγκαθίσταται το fix του updater όταν ξαναβγει νέα ROM δεν θα έχουμε ota;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλημερα, Όντως μέχρι τώρα όλα καλά σε redmi pro. Ευχαριστούμε
-
Και εμένα για την ενημέρωση 7.10.19 XTRV μου βγάζει ότι είναι ήδη ενημερωμένο σε redmi pro
-
Καλημερα, Μέχρι στιγμής σε redmi pro όλα καλά. Πολύ καλή διαχείριση της ROM , για την μπαταρια είναι νωρίς ακόμα να πω. Μπράβο παιδιά πολύ καλή δουλειά.
-
@gkalen Την έβαλα 3η φορά και είναι όλα καλά. Μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα προβλημα. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια
-
Έκανα format data ξαναπερασα την rom αλλά παλι δεν έχει την εφαρμογη του forum και τον flash player
-
Ναι απο τοτε εχω να κανω format. Το κανω απο το TWRP και μετα προχωράω με adb sideload;
-
Όχι ούτε flash player εχω. Είχα την stable και έκανα factory reset,δεν αρκεί;
-
Καλημέρα παιδιά, Περάσα την καινουρια RedMi PRO (Omega) XTRV ROM => xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V9_XTRV_7.10.12.zip αλλά δεν βρίσκω την εφαρμογή του forum προεγκατεστημένη. Απο που την κατεβάζω; Ευχαριστώ.
-