Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.

• Και γιατί δεν με αφήνει να κάνω αναβάθμιση?Δεν μου το βγάζει καθόλου ως επίλογη...

• Έχει την 3.4.6 και δεν μου δείχνει κάτι για update...ενώ την έσβησα κτλπ τίποτα

• Δεν μου δείχνει να έχει άλλη ενημέρωση..

• Μου βγάζει ότι δεν βρέθηκε band try again, not now ,help . αυτές τις 3 επιλογές.Το μπαντ το έχω δοκιμάσει στο mi a1 και δούλεψε (το έκανα unpair και το έσβησα από Bluetooth πριν το δοκιμάσω με iPhone) άρα δεν ξέρω αν φταίει το μπαντ.. Έχω ψιλό απελπιστει χαχαχα

• Καλησπέρα, ναι το γνωρίζω αυτό και από εκεί κάνω το pair μέσο εφαρμογής... απλά εμφανίζεται και στο Bluetooth... δηλαδή είναι ανιχνεύσιμο από την συσκευή...

• mi smart band 4 συμβατοτητα

nikos772 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλησπερα, Θα ηθελα να ρωτισω εαν τυχον ξερει καποιος εαν υπαρχει θεμα συμαβατοτητας του mi band 4 με iphone 5.Το αγορασα προχθες με γνωμονα την xiaomi οπου ανεφερε ios9.0 or above και το iphone εχει την 10.4.3 εαν δεν κανω λαθος.Το θεμα μου ειναι οτι ενω το mi band 2 παιζει κανονικα με το που παω να κανω pair το 4 τιποτα(ενω στο bluetooth εμφανιζετε).Χρειαζεται καποιο τρικ που δεν ξερω? κανω κατι λαθος? Ευχαριστω πολυ