Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-9 από 9.
-
Τα προβλήματα συνεχίζονται.. Αφου έφτιαξαν τα restart και δουλευει και το 4G τώρα κάνει το εξής πρόβλημα. Αν έχω ανοικτα τα δεδομένα και πιάνει 4G δεν δέχεται καποιες φορές κλήση, και επίσης οταν παω να κανω εξερχομενη κληση κανει πανω απο μισο λεπτο για να καλέσει.Το αποτέλεσμα είναι να χανω κλησεις και να μου ερχονται μετα μνμτα. Τι μπορει να φταέι? Δοκίμασα απο τις ρυθμίσεις να αλλαξω απο prefer LTE σε prefer 3G αλλα οταν το αλλάζω πιανει μονο Edge.
-
Μια τελευταία βοήθεια.. Εγκατέστησα το TWRP,εκανε το κινητο boot σε recovery και έχω βρει και τους drivers για το modem.Πως τους περνάω? Στον οδηγό λεει να κανω flash τον καθε ενα driver αλλα δεν βρισκω απο που γινεται αυτο. Να περασω τους drivers στην μνημη του κινητου και να τους κανω install απο το TWRP ?
-
Αυτον τον οδηγό ειχα βρει και εγώ.Για να κανει ομως boot σε twrp recovery πρεπει να εχω ξεκλειδωτο bootloader? Γιατι δοκιμασα να πατησω το power και το volume Up και βγαζει την εικονα που λεει να συνδεσω το κινητο με το usb. Μολις ελαβα sms και λεει you've been granted the permission to unlock your device Εβαλα και το MI Unlock και το ξεκλείδωσα το κινητό.Πληροφοριακά παντως ουτε 24 ώρες δεν πηρε να ξεκλειδωθει απο τοτε που εστειλα το request
-
Καλημέρα σε όλους, Αγόρασα πρόσφατα ενα Redmi 4 Prada.Το κινητο είχε πανω την ROM 8.0.3.0 και απο την πρώτη μέρα έκανε συνέχεια restart μονο του.Τουλάχιστον 2-3 κάθε μέρα.Ακολουθώντας τους διάφορους οδηγούς και αφου έβαλα το κινεζικο pc suite μου έβγαλε να κανω αναβαθμιση και μπηκε η ROM 8.1.5.0. Απο εκεινη την ώρα έχουν σταματήσει τα restart αλλα δεν μπορει να βρει σήμα το κινητό ( no service ). Ψαχνοντας το λιγο ειδα οτι πρεπει να περαστουν οι drivers για το modem.Τους έχω βρει αλλα δεν ξερω π…