Ναι το αποτύπωμα λειτουργεί μονάχα μετά από επανεκκίνηση ποτέ άλλοτε. Από Ελλάδα το έχω αγοράσει μέσω σκρουτζ global version έγραφε το κουτί αν παίζει ρόλο.
Ο αισθητήρας λειτουργεί μονάχα μετά από επανεκκίνηση, στη ρύθμιση προσθήκη αποτυπώματος δεν περνάει όλο το αποτύπωμα. Ο αισθητήρας είναι καθαρός δεν έχει βραχει δεν έχει πέσει το κινητό κάποια βοήθεια; ευχαριστώ
κολλημενο στη φορτιση στο 44% με το δικο του ανταπτορα κ καλωδιο,δοκιμασμενα για τη σωστη λειτουργια τους σε αλλο κινητο.κατεβασα μια εφαρμογη ampere κ δινει 100mA φορτιση.δεν εχω κατεβασει εφαρμογη το τελευταιο διαστημα.ευχαριστω εκ τον προτερων
να σαι πάντα καλά και εσύ και όλα τα παιδιά να μας δίνετε τα φώτα σας!!! Αν ήσουν κακός δεν θα ήσουν εδώ τώρα να μιλάμε άρα μπορείς να μας μαλωνεις όσο γουστάρεις, έβγαλα και τα βιτσια μου χαχαχαχα
Παιδιά δεν είμαι άνθρωπος που θα παρεξηγήσω ένα ποστ, έχει διαφορά η γραφή με το λόγο. Τώρα για το μάλωμα που μου έκανες @derveni ότι απορία και πρόβλημα εχω pm θα σου στέλνω να σε τρελάνω καλή συνέχεια σε όλους και πάλι σας ευχαριστώ
@derveni δεν έγραψα κάτι εσκεμμένα απλά δεν έχω ασχοληθεί περισσότερο από τη κλασική χρήση ενός κινητού, όλα αυτά σήμερα είναι βουνό για τις γνώσεις μου πάνω σε αυτά τα θέματα. Ζητώ συγνώμη!!
Παράθεση από derveni: “Κάτσε λίγο να το πάρουμε από την αρχή γιατί παίζουμε το σπασμένο τηλέφωνο, το κινητό το αγόρασες από τον Κωτσοβολο και έχει Κινεζική rom ? Στην φωτογραφία φαίνονται τα ΙΜΕΙ κάλυψε τα να μην φαίνονται ” Το κινητό ναι το αγόρασα από κωτσοβολο, τώρα για την rom ότι ξέρετε εσείς εγώ μονάχα τις ενημερώσεις κάνω. Την έσβησα τη φωτογραφία, αν χρειαστεί πείτε μου να την ανεβάσω χωρίς τα IMEI
Παράθεση από derveni: “Εσύ μην το ανοίγεις γιατί θα χάσεις την εγγύηση μιας και είναι από Κωτσοβολο, μίλησε μαζί τους πρώτα. ” Να επικοινωνήσω με το service και να τους πω ότι έχω κινεζική έκδοση στη rom; δεν έχω πολύ καλή ιδέα από όλη αυτή τη φάση